Rüyada Patlama Görmek

Rüyada patlama görmek bazı kişilerin sizi hayal kırıklığına uğratacağına delalettir. Patlama sonucu insanların yaralandığını gördüyseniz yapmadığınız bir şey için suçlanabilirsiniz.

Rüyada patlama görmek anlamı herkesin ilgisini uyandıran büyük haber, olaydır. Başka insanların davranışları sizi hayal kırıklığına uğratacağına delalet eder. İnsanların yaralandığını gördüyseniz, yapmadığınız bir şey için suçlanacağınız anlamına gelir.

bkz: Rüyada Bomba Görmek

Patlama

“Rüyada Patlama Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Rüyamda hastanenin önündeyim. Birden bir gürültü geliyor. Arkama baktığımda hastanenin arkasında bir evden bir patlama sesi camlardan bir ateş çıkıyor ve deprem oluyor. Çok gürültü var ama ölen etrafa kaçışan insanlar yok. Yıkılan hiçbir yer yok. Sadece sarsıntı ve gürültü daha sonra başka bir rüyaya geçiyorum. Başka bir yerde görüyorum kendimi. Yorumlarsanız sevinirim.

  2. Merhaba, rüyamda eski evimizde bir patlama gördüm, kapı girişinde bir kedi vardı, kucağımda bir bebek vardı, tam kapıdan içeri girdim patlama oldu ve beni evin içine doğru bebekle birlikte fırlattı. Gözlerimi açtığımda bebeği korumuştum kucağımdaydı ama evdekilere “Orada bir kedi var” dedim ama o kedi yok olmuştu. Ben ağlıyordum, bebek iyiydi ve telefonla herkes beni aradı mesaj çekti. Rüyamda bir kadın benim saçlarımı okşuyordu böyle gördüm. Ne anlama geliyor acaba?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir