Rüyada Patlamak Görmek

Rüyada patlama görmek rüya sahibinin yakın çevresi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok büyük bir hayal kırıklığına işaret eder. 

Rüyada patlama görmek, başka insanların davranışları sizi çok üzecek demektir. Patlamada insanların yaralandığını görürseniz bu, yapmadığınız bir şey için suçlanacağınız anlamına gelir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: İnfilak 

Rüyada Lastik Patlaması

Rüyada lastik patlaması görmek rüyayı gören kişi için iyidir. Rüyasında lastik patladığını gören kişinin içinin ferahlayacağına ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder. Sıkıntılarını bölüşen bir kimse ile tanışacağına ve onunla ömür boyu sürecek, güzel ve gerçek bir dostluk kuracağına, kendini mutlu ve huzurlu hissedeceğine yorulur. Kişinin, korkutucu ve karamsar düşüncelerinden kurtulacağına; bu sayede ruhsal olarak rahatlayacağına delalet eder.

Rüyada Patlamış Mısır Görmek

Rüyada patlamış mısır görmek rüya sahibinin çok büyük bir kişi ve işinin uzmanı olduğuna rivayettir. O işte kalıcı bir kişi olmasına yardım edecek yeni ve çok güzel fikirler bulacağına ve bu fikirlerle herkesin dikkatini çeken bir kişi olacağına, severek yaptığı bir işten ekstra gelir elde edeceğine yorulur.

Rüyada Balon Patlaması

Rüyada balon patlaması görmek rüya sahibinin yaşantısında önemli gelişmelerin olacağına ve ardından rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin büyük umutlar içinde girmiş olduğu işinden fayda bulamayacağına da yorulmaktadır.

Rüyada Volkan Patlaması

Rüyada volkan patlaması görmek; bazı rüya yorumcularına göre rüyayı gören kişinin kısmetinin açılacağına, hayalini kurduğu işlerin gerçekleşeceğine ve çok yakında mutlu olacağına yorulmaktadır. Bazı rüya yorumcularına göre de kişinin yakın zamanda yaşayacağı sıkıntılı günlere işaret etmektedir.

Rüyada Teker Patlaması 

Rüyada teker patlaması görmek rüya sahibinin bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine rivayet edilir. Koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağı veyahut yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptıracağı manalarına da gelmektedir. Tekerlek)

Rüyada Telefon Patlaması

Rüyada telefon patlaması görmek, rüya sahibinin hayatını baştan sona etkileyecek fırsatlar elde edeceği manasına gelir. En başta çok zarar edeceği bir işe girişeceğine ancak bunun neticesinde kuracağı bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atacağına işaret edilir. Ayrıca uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine delalettir. (Bkz. Cep Telefonu)

Manevi yönden bakıldığında hayırlı bir kısmetle tanışıp dünya evine girileceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kimse varsa yakında ona kavuşulacağına ve darda olan insanlara yardım etmeye rivayettir. 

Rüyada Doğalgaz Patlaması

Rüyada doğalgaz patlaması görmek rüya sahibinin dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine işarettir.

Patlama sırasında defter, kitap benzeri nesnelerin zarar gördüğüne şahit olması, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına rivayet edilir. Büyük bir alanda görülen doğalgaz patlaması zamanını ailesine ayırması gerektiğine, işiyle alakalı birçok yeni bağlantı kuracağına ve güzel bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada Lamba Patlaması

Rüyada lamba patlaması görmek rüyayı gören kişinin hiç beklemediği bir dönemde çok hayırlı teklifler alacağına işarettir. Patlayan lambadan cam vb. şeylerin dökülmesi sonucu yaralanmak ise bazı sorunlar yaşayacağına, kavga edeceğine, günlük yaşantısında birçok olumsuzlukla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada Uçak Patlaması

Rüyada uçak patlaması görmek rüyayı gören kişinin üzerine çökecek kasvete, üzüntüye, sıkıntıya ve ağır düşüncelere yorulur. Ayrıca rüya sahibinin başarısız olacağı bir iş nedeniyle üzüntüye düşeceğine ve mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada Arabanın Patlaması

Rüyada arabanın patladığını görmek rüya sahibinin hayalini kurduğu, emek verdiği bir işin gerçekleşmeyeceğine, gözü gibi baktığı şeylerin başına bir şey geleceğine, iş hayatında yaşadığı hayal kırıklıklarına işaret eder.

Rüyada Düdüklü Patlaması 

Rüyada düdüklü patlaması görmek rüya sahibinin dini açıdan ahlak dışı işler yapacağına; bu nedenle pişman olacağına, Allah’tan af dileyeceğine, iş hayatında yaşanacak sıkıntıya ve üzüntüye işarettir.

Rüyada Cam Patlaması Görmek

Rüyayı gören kişinin yeni kararlar alacağının, radikal işler yapacağının habercisidir. Hayatının dönüm noktası sayılacak bir yol ayrımına gireceğine işaret eder. (Bkz. Cam)

Rüyada Fırın Patlaması

Rüyada fırın patlaması görmek rüya sahibinin gerçekleşmeyecek bir durumu artık zorlamaktan vazgeçeceğine, hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada Kombi Patlaması

Rüyada kombinin patladığını görmek güzel bir habere rivayettir. Sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, çok büyük mutluluklara ve rüya sahibinin uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada Helikopter Patlaması

Rüyada helikopter patlaması görmek çevrenizde hasta bir kimse varsa o kişi için umutların söneceğinin habercisidir. Kişinin hastalığının giderek artması nedeni ile çok üzücü bir duruma düşüp acı çekmesi anlamına geldiği gibi vefat haberi şeklinde de yorumlanır. (Bkz. Uçak Kazası)

Rüyada Evin Patlayarak Yanması

Rüyada evin patlayarak yandığını görmek rüya sahibinin haneye ateş düşüren bir haber ile karşılaşacağına yorulur. Genellikle yakın akrabalardan veya tanıdıklardan bir kimsenin vefat haberine işarettir. Uğursuzluk ve şanssızlık olarak da yorumlanan bu rüya aynı zamanda kişinin sırlarının açığa çıkıp bu nedenle istemediği zor bir durumun içine düşeceğine delalet eder.

Patlama

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir