Rüyada Patron Görmek

Rüyada patronu görmek, çok çalışkan ve enerjik bir insan olduğunuza yorumlanır. Bu rüya, iş değiştireceğinizi de işaret eder.

Rüyada patronunuzu gördüyseniz, arkadaşınızla tartışabilirsiniz. Eğer patronunuzu sinirli gördüyseniz, işle ilgili birkaç sorun yaşayabilirsiniz.

Rüyada patron görmek, yardımına başvurduğunuz bir kimsenin bundan sonra sizinle daha yakından ilgileneceğine; belki de sizi kendi işlerine ortak bile yapmak düşüncesinde olduğuna işarettir.

Rüyada bir iş yerinde sizin patron olduğunuzu görmek, rızkınızın bollaşacağına, işlerinizin açılacağına delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada patron görmek, işsiz için işe girmeye işarettir. Kendisinin patron olduğunu gören kimse sıkıntı içinde kıvranıp duracağına işarettir.

Rüyada patron ile konuştuğunu görmek; iş yerinde keyfinin yolunda olduğuna ve terfi alabileceğine işaret eder. 

Rüyada patronunuzu görmek, geçim zorluğu çekileceğine işarettir. Rüyada patrondan fırça yemek, onun size yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada patronla münakaşa yapmak, onunla beraber iş yapmaya işarettir.

Patron

“Rüyada Patron Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Selamün aleyküm, merhaba, kolay gelsin. Ben rüyamda önce eski patronumun ameliyata girmesinde yanındaydım, ona yardımcı oluyordum. Devamında ise şuan ki patronumu ambulansa bindiriyordum. “Merak etme Faruk iyi olacağım inşallah” diyordu. Bana bu rüyamın tabirini söyleyebilir misiniz?

  2. Merhaba ben rüyamda patronumun 4000 Euro para verdiğini gördüm. Önce kabul etmiyorum sonra ediyorum. Çok dua ediyorum, patronuma. Daha doğrusu eski patronum. Patronum ermeni “Kesene bereket, inşallah” diyorum. “Allah bereketini veriyor zaten” diyor. Ben de diyorum “Artık 2.bebeğimi yapabilir mi, bu para bana yeter” diyorum. Hayırlar olsun, inşallah. Bunun anlamı nedir acaba?

  3. Eski patronumu görüyorum rüyamda. Çok sık orda eski işimde çalışmaya gidiyorum fakat iş yeri tamiratta oluyor. Yorumlarsanız teşekkürler.

  4. Rüyamda burnumdan kan akıyormuş, burnumu su ile yıkarken yanımda patronumu gördüm. Burnuma tampon yaptıktan sonra dudaklarımdan öptü. Anlamını bana bildirir misiniz lütfen?

  5. Tatil günümde işe gelmişim patronumda bana para verdi. Bu pazar günü geldiğin için. Bu o işini hallet diye. Bir destede asıl sıkıntını hallet diye.

  6. Rüyamda ben mutfakta çalışıyorum bulaşıkları makinaya atıyorum patronun karısı diyor ki "misafir gelecek" o sırada patronum geliyor elinde dosyalar var bana bakıyor ve dosyalardan bir şey anlatıyor. Lütfen tabir yapar mısnız? 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir