Rüyada Pazar /Pazar Yeri Görmek

Rüyada pazar/ pazar yeri görmek; eski yaşantınıza kaldığınız yerden devam edeceğinize, rutin yaşamayı sevdiğinizden değişiklik yapmaktan kaçınacağınıza işaret eder. Ailenizin ev içinde değişiklik yapmak hususundaki isteklerini reddedeceğinize ve aynı ahenkle hayatınızı sürdüreceğinize delalet eder. Rüyada pazar ya da pazar yeri görmenin diğer bir anlamı ise, maddi anlamda yükselmek ve istenilen başarıyı elde etmek şeklinde tabir edilir. 

Bkz: Çarşı

Rüyada Pazara Gitmek 

Rüyada pazara gitmek; sağlam bir kariyerin temellerini atacağınızı, iş hayatınızdan hiç durmaksızın büyük bir yol kat edeceğinizi işaret eder. Herkesin kıskanıp imreneceği bir makama sahip olacağınızı ve işinizde ilerledikçe patron konumunda olarak kendi işinizi kuracağınızı ifade eder. 

Rüyada Pazarda Olmak 

Rüyada pazarda olmak; iş hayatınızda bazı girişimlerde bulunacağınızı, kendinize güvenilir bir ortak bularak yeni bir mekân açmak için kolları sıvayacağınızı işaret eder. Rüyada pazarda olmak, iş hayatında rekabetçi olmak şeklinde tabir edilir. 

Rüyada Pazar Arabası Görmek 

Rüyada pazar arabası görmek, birden çok anlama gelir. Hiç beklenmedik bir anda harcamaların artması sebebiyle maddi kayıplar yaşayacağınızı, kaybettiğiniz parayı geri kazanabilmek için başka gelir kapıları arayışı içinde olacağınızı işaret eder. 

Rüyada pazar arabası görmek tabiri, sorunlarınızdan uzaklaşıp kafa dağıtmak için kendinize farklı bir hobi bulacağınıza; ancak sıkıntılarınızı kafanızdan atayım derken aile içinde yaşanan farklı bir sorunu çok sonra öğreneceğinize delalet eder. 

Rüyada Pazar Tezgâhı Görmek 

Rüyada pazar tezgâhı görmek; başka kimselerin desteği ile kendinize ufak sermaye ile bir iş kuracağınıza, en başlarda istediğiniz geliri elde edemeseniz bile daha sonraları küçük küçük kazanımların dağ gibi büyüyeceğine işaret eder. Rüyada pazar tezgâhı görmek, işlerinizin yolunda gideceğini anlatan hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. 

Rüyada Pazar Alışverişi Yapmak 

Rüyada pazar alışverişi yapmak; ilerde yaşlılığınızı ve emekliliğinizi düşünüp bir kenara para atacağınıza, dişinden tırnağından arttırıp birikim yapacağınıza alamet eder. Paranızı harcarken her daim idareli olacağınızı ve tutumlu bir kişi olmaya çalışacağınızı işaret eder. 

Rüyada Pazar Gezmek 

Rüyada pazar gezmek; yeni bir iş kurmak için ticaret piyasasında araştırma ve analiz yapacağınıza ve zarar etmeden ilerlemek için tecrübeli kimselerden akıl alacağınıza delalet eder. Kendi bütçenize ve fikrinize uygun yeni trendleri takip edeceğinize ve rotanızı bugünün dinamiklerine göre şekillendireceğinize alamet eder. 

Rüyada Pazardan Domates Almak 

Rüyada pazardan domates almak, hayırlı kısmetlerin ve güzelliklerin habercisi olan bir rüya şeklinde tabir edilir. Uzun zamandır gelmesini arzu ettiğiniz ve yolunu gözlediğiniz bir haberi alıp sevineceğinize ve bu sevincinizi dostlarınız ile paylaşacağınıza işaret eder. Bekârsanız, hayırlı bir kısmet bulacağınıza; evliyseniz, ailesine sevgiyle bağlanan çocuklara sahip olacağınıza delalet eder. 

Rüyada Pazardan Patates Almak 

Rüyada pazardan patates almak; ailenize yeni bireyler alacak kadar çok para kazanacağınızı, onlara sürpriz yaparak evinizde değişikler yapacağınızı işaret eder. Rüyada pazardan patates almak, kimseye el açmadan alın teriniz ile para kazanacağınıza, evinize helal lokma götüreceğinize işaret eder.

Rüyasında sokak satıcısından patates almak, plansız yaşadığınız için maddi sıkıntılar yaşayacağınıza; tarladan patates almak ise emeklerinizin zayi olmayıp fazlasıyla karşılığını alacağınıza alamet eder. 

Rüyada Pazar Görmek Diyanet 

Rüyada pazar görmek Diyanet tabiri, dünya işlerine çok daldığınızı ve bu sebeple Allah’a kulluk etmeyi ihmal ettiğinizi işaret eder. Böyle bir rüya kişiyi esasında gaflet uykusundan uyandıran salih bir rüya olarak yorumlanır. 

Rüyada Pazardan Elma Almak 

Rüyada pazardan elma almak, güzel bir aile yaşantısına sahip olacağınızı ve fedakâr bir eş ile bir ömür süreceğinizi ifade eder. Pazardan yeşil elma almak ise hac yolculuğu yapacağınızı işaret eder. Çürük elma almak da ticarette kayıp yaşayacağınızı gösterir. 

Rüyada Pazarda Balık Görmek 

Rüyada pazarda balık görmek, kapınıza kısmetlerin kendi kendine üçer beşer geleceğini ve bunlar arasında seçim yapmakta zorlanacağınızı ifade eder. Bu rüyanın başka bir anlamı ise işlerinizde artışların yaşanması şeklinde tabir edilir. 

Rüyada Market İşletmek Görmek 

Rüyada market işletmek görmek, hayatınızda meydana gelecek köklü değişiklikleri ifade eder. Yeni bir işe başlayacağını, yeni bir ev almak için kredi çekeceğinizi ya da iş dolayısıyla yeni bir şehre taşınmak durumunda kalacağınızı işaret eder.

 

Bkz: Pazarlık

Pazar/ Pazar Yeri

“Rüyada Pazar /Pazar Yeri Görmek” için bir yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir