Rüyada Petrol Görmek

Rüyada petrol görmek; benzin, gaz gibi petrol ürünleri ilginç ve şaşırtıcı durumdur. Petrol kara ise ani bir sıkıntıya işarettir.

Rüyada petrol görmek ne demek, yeni haberler alacağınıza; kendinizi bir petrol sahasında petrol çıkardığınızı görmeniz, bütün isteklerinizin kısa zamanda yerine geleceğine delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada petrol görmek; hayırsız, zina eden bir kadına işarettir. Bazı tabirciler; petrol, haram maldır, derler. 

Rüyada petrol yediğini gören kimse, biri tarafından mal elde eder. Üzerine bu yağın döküldüğünü gören kimseye biri tarafından şiddet görür.

Rüyada görülen petrol; ser, şiddet ve harp ile de tabir edilir.

Petrol

“Rüyada Petrol Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Rüyamda petrol çıkardığımı gördüm. Enerji bakanını gördüm, devlete petrol sattığımı gördüm. Geniş bir arazinin sahibiymişim. Ne demek, acaba bu rüya?

  2. Nehir gibi akan petrolün içeresinde ters istikamette sanki savaşırcasına yürüyerek çıkıp topraklı yolda yürümeye başladım, çevreme bakınca sol tarafım bahçeler sağ tarafım sıra sıra söğüt ağaçları ve berrak tertemiz akan dere o ne güzel yer buralar diyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir