ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Peygamberimiz Görmek

Bakınız; Muhammed Aleyhisselam.

Peygamberimiz kelimesinin rüya tabiri fark etmiş olduğunuz üzere kısa ve öz anlatılmıştır. Ancak rüya tabirlerinde unutmamanız gereken en önemli özellik rüyanızda görmüş olduğunuz diğer nesne ve eylemlerin açıklamalarına bakmak bunların hepsini bir araya getirerek anlam vermektir. Bunun için mutlaka sitemizin arama bölümünü kullanınız.
Dikkat etmeniz gereken başka önemli bir husus ise rüyanızı bir bütün olarak görüp ona göre değerlendirmeye çalışmanız gerekmektedir. Rüyalar her zaman size ilerisi için bilgi vermek için olmayabilir, günlük hayatınızda üzerine düşündüğünüz konular ile ilgili rüyalar görmeniz doğaldır. Baze ise rüyalar çok karmaşık ve anlam vermek bir o kadar güçtür. Bu durumlarda tabirlerden yararlandığınızda ve yorumlarken dikkat etmeniz gereken husus iyimser olarak yorumlamak olmalıdır.
Bir rüyayı tabir etmek, yorumlamak gerçekten zordur. Fakat bilmelisiniz ki burdaki açıklamalar yıllarca biriktirilmiş bilgilerin ve deneyimlerin ürünüdür.
Rüyanızda ana nesne olarak Peygamberimiz görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.

Peygamberimiz rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

33
58
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Nihal G.

Rüyamda uçak gibi bir binekle bir şehre yukarıdan attılar çok şiddetli bir yağmur yağıyordu sonra türbe gibi bir eve girdim ve orada namaz kıldım gizlice. Çünkü yasakmış sonra bir zat gelip bana bir resim gösterdi ve  “Bak bu MUHAMMED” diye iki kere tekrarladı. Çok etkilendim, acaba yorumlayabilir misiniz? Teşekkürler.

23.07.2013 16:51:06

Halime

Peygamber efendimizi üstü örtük bir şekilde kefenli gördüm ve bir ara kolunu dışarı çıkarıp, benim kolumu tuttu ve dedi ki “Ben ümmetimi yalnız bırakmam.”

01.08.2013 01:47:55

SERDAR

Peygamber efendimizi rüyasında görenlerin çocuğu Allah’ın sadık kullarına işarettir. O yolda çaba sarf et. İleri dönük amel işlemene bak. Ne mutlu sana.

27.11.2013 11:04:19

Osman

Peygamber efendimizi mezara gömüyoruz. Mezara kenarı beş parmak beton çevrili toprağını atıyoruz. Toprak betondan beş parmak kadar aşağıya iniyor. Hocalar var, duaya başlıyorlar. Ben de peygamber efendimizin ayakucuna geçiyorum, diz çöküyorum. “Efendimizin ayaklarının altını öpsek” diye konuşup ağlıyorum ve orda uyandım. Yorum yapar mısınız? Teşekkürler.

25.12.2013 11:28:05

HABİP

Rüyamda peygamber efendimizin sakalı şerifi bazı eşyalarını gördüm ama ne olduğunu anlayamadım, salavat getirerek bir yerlere götürdük.

22.07.2015 16:58:24

Birsel

Rüyamda peygamber efendimizin kabrinin orada bana “Bana dua etme” dedi. Açıklarsanız sevinirim.

12.01.2014 23:45:43

İsimsiz

Rüyada peygamber efendimiz (s.a.v)i görmek, ahiret gününde de onu göreceğiniz anlamına gelir. Peygamber efendimiz (s.a.v)i rüyanızda siyah sakalı ve siyah saçıyla görürseniz o ümmetinden memnun demektir. Beyaz sakallı beyaz saçlı görürseniz ümmetinden memnun demektir.

27.01.2014 18:33:18

Hz. Peygamber Efendimizin Sakalını görmek

Güzel site.

02.03.2014 17:04:53

Harun

Bir odanın içinde birkaç kişi otururken, ben de içeri giriyorum ve beni uyarıyorlar. “Üslubuna hareketlerine dikkat ederek konuş. Bu kişi Peygamber efendimiz” diye.

06.03.2014 19:52:04

İbrahim

Kardeşim senin görmüş olduğun rüyanın aynısını ben de gördüm. Odaya girdim içerde üç kişi vardı. Bana “Bu Peygamber Efendimiz” dediler. Safa durduk namaz kıldırdı. (Hayırlıdır inşallah.)

10.04.2014 12:58:58

Harun K.

Cuma namazına gidiyordum sanki cami çıkışında bir tabut öyle bekliyordu. Sonra bütün kalabalıkla birlikte bende tabutun yanına gittim. Yeşil bir örtüyle kapatılmış tabutta, peygamber efendimizin naaşı olduğunu öğrendim. Herkes tutmak için yarışıyordu. Ben de çok direndim tutmak için ama tutamadım. Ağlayacak kadar kötü oldum hatta bana tutturmadıkları için ve öylece uyandım. Yorumlarsanız sevinirim.

17.05.2014 14:09:56

Menzil

Normal hayatta babamı 25 gün önce kaybettim... Bende rüyamda çok ama çok büyük bir lézard gördüm üzeri renkli çiçeklerle doluydu, başında bir grupla ilahi söylüyordu. Sonra bir ara “Edimbourg bu mezar niye bu kadar büyük?” dedim “Burada efendimiz (s.a.v) yatıyor yaaa” dediler. Ben de “O öleli çok olmuştu” falan dedim, uyandım...

25.06.2014 12:15:56

Erdoğan

Rüyamda peygamber efendimizi gördüm sırtındaki mührü öptüm.

11.11.2014 18:27:21

Emel

Rüyamda bir ev gibi bir yere girdim ve içinde insan dolu bazıları namaz kılıyor ve bazıları ise Kur’an okuyup dinliyor ama ben namaz kılmak istiyorum ama olmuyor. Karşımda peygamberimizin resmini gördüm ve çok duygulandım.

22.11.2014 00:17:37

Aydın

Rüyamda çok büyük bir uçurumdan peygamber efendimizle düşüyorum ama duvarlara falan çarpıyorum bir şey olmuyor. Peygamber efendimizi yakalamak istiyorum, olmuyor. Sonra yere indiğimde bana birkaç kişi “Nasıldı, anlatsana, neye benziyordu?” diyordu. Ben de “Aksakallı, ak saçlı, üzerinde beyaz boydan elbise vardı, bu hani hacıların giydiğinden” dedim. Sonra da uyandım. Bana açıklarsanız çok memnun olurum.

28.12.2014 17:34:45

Dnzsha

Rüyamda peygamber efendimizi gördüm. Genç halini gördüm, uzun saçlı, hafiften dalgalı saçları vardı ve bana gülümsüyordu. Acaba ne anlama geliyor?

16.03.2015 00:49:14

CİHANGİR YOLCU

Ben peygamber efendimizle Fatih Sultan Mehmet’i caminin içinde minberde ben oturuyordum, bir yanımda peygamber efendimiz, diğer tarafımda da Fatih Sultan Mehmet oturuyordu. Peygamber efendimiz beyaz sakallı, Fatih Sultan Mehmet ise simsiyah sakallıydı. Yorumunuzu sabırsızlıkla bekliyorum. Saygılar...

19.03.2015 01:41:55

Harun

Rüyamda Peygamberimiz(s.a.v) ile namaza durmak için ayağa kalktık o sırada cemaatten çocuk yaşta biri ezan okumaya başladı. O sırada ezana peygamberimizde dâhil oldu yani peygamberimizde okumaya başladı, sonra peygamberimiz bana dönerek ezan okuyan çocuğun kim olduğunu sordu. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

Teşekkürler

26.08.2015 12:56:04

Meltem T.

Rüyamda Peygamber efendimiz (sav.) Arap bir Müslümanın gözyaşlarını siliyordu. O kişi dinimize yönelmişti. Fark etmeden evinde bulunan putları kırmış ve ona dinimizi yaşamak nasip olmuştu. Bende sadece Peygamber efendimiz(sav.)'in o kişinin gözyaşlarını sildiğini gördüm. Ancak sadece ellerini gördüm yüzünü değil ama o olduğunu biliyordum. Sonra birden kendi evimde olduğumu fark ettim ve evde yan yana dizilmiş küçük bibloya benzer şeyleri kırmaya başladım. Böylelikle sabah namazı için uyandım. Bütün bunların ne anlama geldiğini lütfen yazar mısınız?

04.09.2015 15:42:31

Rüzgar S.

Selamlar.

Rüyamda eşimle camide bulunuyoruz cenaze namazı kalabalığı var cenazede peygamber efendimiz (sav)’in cenaze havada duruyor. Beyaz bir perde iniyor etrafına yukardan nurlar dökülmeye başlıyor ve cenaze yok oluyor... Çok etkisinde kaldım. Yorumlarsanız sevinirim…

15.09.2015 09:43:29

Gökhan

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammet rüyamda küçük bir piknik tüpünü üzerinde et pişirirken gördüm. Bana çeyrek ekmeğin içerisine eti koyaraktan al Gökhan bu da senin hakkındır dedi. Gözlerim doldu, ağlamaklı oldum.

28.07.2016 12:43:31

Osman

Ben rüyamda Peygamber Efendimizin(sav) konuşmaları veya sözleri aklıma geliyor ve hüngür hüngür ağlıyorum. Bu rüyamı nasıl yorumlayabilirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

22.08.2016 16:36:36

Sevcan

Rüyamda Efendimiz(s.a.v) ashabının arasındaydı. Onu çembere alan bilinen ashabını arasından Efendimle birebir yol açtılar efendimizi görünce ve ashabına akrabalarının özelliklerinden ve efendimizin özelliklerinden tanıdım peygamberimi ve onları efendimiz ve etrafındakiler yere basmadan bulut gibiydiler normal hareket ediyor sessizdiler peygamberim iki elini bana uzattı ben efendimi görünce çok sevinmiştim ellerini tutmamı onlarla bir olmamı istiyordu. Beklerken ben başımı kaldırıp üzüntümü atmak isterken ellerine dokunacakken utanç ve pişmanlıktan ellerimi hızla çekerek Ya Resul Allah ben abdestsizim dedim sana yakışmıyorum ben dedim efendimiz usulca ellerini yanına koydu asabı arasında bulut gibi yere değmeden yürür gibi gittiler buda dinden uzaklaşmama ve isyan ettiren olay oldu. Bana bu rüyanın tam anlamı ne demek? Bu benim için çok önemli efendimiz sırt dönerek gitti bana bu rüyanın tam gerçek anlamı nedir?

18.10.2016 02:37:59

Kerem

Peygamberimiz 4 arkadaşı ile benim evime geldi. Simsiyah sakalları vardı hepsinin 35 yaşlarında idi hepsi. Divana oturdular. Kahve pişirmek istedim biz pişiririz dediler bende ayıp olur ben pişiririm dedim kahveyi taşırdım ocağı ve malzemeleri onlara verdim onlar pişirdi bende kuru fasulye ve ayran ikram edecek iken ayran tepsiye biraz döküldü yanımda oğlum ve ablam vardı uyandım.

19.02.2017 11:17:21

Ferdi Ç.

Rüyamda kendimi ölmüş ve kefenlenmiş gördüm. Bu sırada peygamber efendimiz ağlıyor diye ses duydum. Bunu yorumlar mısınız ?

09.05.2017 12:16:48

Rainman

Rüyamda ben peygamberimizin mezarlığına doğru koşuyorum. 

07.09.2017 17:58:50


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2018 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook