Rüyada Piliç Görmek

Rüyada piliç görmek; zahmetsiz olarak ve acele meydana gelecek hayır ve rızka, üzüntü ve kederden kurtulmaya, yeni elbiseye işarettir.

Rüyada evinde birçok piliç ve tavuğu olduğunu görmek, bulunduğu yere yönetici olmaya; piliç yemek, büyük bir kimseden mal elde etmeye delalet eder. 

(Ayrıca Bakınız; Tavuk, Yumurta)

Rüyada piliç görmek ne demek: Çok kötü ve sizi zora sokabilecek bir haber alacağınıza yorumlanır.

Rüyada piliç görmek tabiri, hizmetçiden doğma bir çocuk ile tabir olunur. Rüyada piliç kesip yediğini görmek, hoşlanmadığın bir haber alacağına veya kötü bir söz işiterek üzüleceğine delalet eder. 

Rüyada piliç sesi duymak, kötü dedikodulara yorumlanır. Bir rivayete göre, piliç eti, zengin bir kimsenin malından faydaya da delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada piliç görmek, bol kazanç elde edeceğin bir işe gireceğine işarettir. Rüyada görülen piliçler, esir edilen ve bir yerden diğer bir yere sürülen kimselerin evladına işarettir.

Rüyada piliç sesi işittiğini gören kimse, günahkar ve kötü niyetli insanların seslerini işitir. Piliç eti yediğini gören kimse, büyük bir adamdan eline mal geçer. Piliçler, zahmetsiz olarak acele tarafından meydana gelecek bir işe işarettir. Çünkü civcivler, terbiye devrelerinde kimseye ihtiyaçları yoktur.

Rüyada piliç görmek veya yemek, uzun süredir görmediğiniz sevgilinize veya arkadaşınıza kavuşacağınıza; kızarmış piliç yemek, fazla kibirli davranışlarınızın size pahalıya mal olduğuna işarettir.

Bazı yorumculara göre: Rüyada piliç yemek veya görmek, üzüntüye ve geçim sıkıntısı çekmeye işarettir.

Piliç

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir