Rüyada Rahip Görmek

Rüyada rahip görmek, iyi bir haberin alınacağına işarettir. Rüyayı gören kadınsa, hamile kalacağına; erkekse, işlerinde başarıya ulaşacak anlamına gelir.

Rüyada rahip görmek ne demek, iyi bir haberin alınacağına yorumlanır. Bu haber sizi çok mutlu edecek ve rahata kavuşturacak.

Rüyada rahiple konuşmak görmek: İşleriniz planladığınız gibi yolunda gitmeyecek. Hayatınızda birtakım aksilikler olacak. Yanlış karar almamak için dikkat edin.

Rüyada siyah giyinmiş bir rahip veya rahibe görmek, uzun yoldan gelecek iyi haberdir.

Rüyasında rahip olduğunu gören kimse sapık bir iş yapar. Bir rivayete göre caiz olmayan şeyleri yaparak, bunu adet etmekte inatçılık yapar.

Rüyada dindar bir kimsenin kendisini rahip olarak görmesi, Allah’ın (C.C.) ona korku ve huşu vereceğine delalet eder. Bazı tabircilere göre rüyada rahip görmek, Allah’tan korkan bir kimse olarak tabir olunur.

Rüyada rahip görmek ne anlama gelir: Rahibin üstü başı temiz ise iyi ve dindar biri ile tanışmaya; üstü başı kirli ve çirkin ise dinsiz ve kötü biri ile karşılaşmaya işaret eder.

Rüyada rahipten bir şey almak, çok kötü bir haber almaya delalet eder. Rüyada rahiple kavga etmek ve galip gelmek, bir felaketten kurtulmaya; mağlup olmak, kaza geçirmeye veya üzüntüye işarettir.

Rahip

“Rüyada Rahip Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Rüyamda 3 rahibeye Allah'ı, varlığını, birliğini, İslamiyet’i anlatıyordum. Rüyamın tabirini merak ediyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir