Rüyada Rakı Görmek

Bakınız; İçki İçmek

Rüyada içkili bir zevk alemi görmek, çok ağır bir hastalıkla yorumlanır.

Rüyada içkili bir yerde içmek ve eğlenmek, haram olarak yorumlanır. Acilen hatalarınızı telafi etmeniz gerektiğine bir işarettir.

Rüyada rakı içerek zilzurna sarhoş olduğunu görmek, iyi değildir. Bir dükkandan rakı satın aldığını görmek, yakında bir hastalığa yakalanacağına; fakat kısa zamanda iyileşeceğinizi gösterir. Rakının dökülmesi ise hayra delalet eder.

Rüyada bir rakı fabrikasında rakıların şişelere doldurulduğunu görmek, o yerde kişin biraz sert geçeceğine işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada rakı görmek veya içmek, haram bir mala ve büyük bir günah işlemeye işarettir. Rüyada görülen rakı; fitne, şer, düşmanlık ve kızgınlığa işarettir.

Rüyada içki içmek, içenin ahmaklık ve cehaletine delalet eder. Ölü bir kimsenin rüyada içki içtiği görülürse, o ölü ahirette nimet erişimindedir. Çünkü şarap, cennet ehlinin içkisindendir. Ancak, ölünün devamlı rakı içmekle ölmüş olması ve hayatında içki içmeyi helal, itikad edenlerden olması tabirden müstesnadır. Rakı, su ile karıştırılarak içildiğinden dolayı, evlenmek isteyen kimse için hayra delildir.

Rüyada rakı içmek ya da görmek; yanlış hareketler sonucu kötü yola düşmeye, geçimini haram yollardan sağlamaya veya hasta olmaya işarettir.

Rakı

“Rüyada Rakı Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Rüyamda bir kaç komşumu gördüm. Başından aşağı rakı döküyorlardı. Bu ne demektir acaba?

  2. Çay bardağında rakı içtiğimi gördüm. Sonra gidip, yatıyorum. Ve tekrar kalktığımda, sarhoş olduğum için yere düşüyorum. Sonra kardeşim beni alıyor yatağıma götürüyor ve yattığım zaman da ağzımdaki rakı kokusunu duyabiliyorum. Bu rüyanın tabirini, mail adresime gönderebilirseniz sevinirim.

  3. Merhaba, rüyamda babama kızıyorum. Yemek yemiyorum ve buzdolabında rakı buluyorum. Onu içmeye kalkıyorum. Çeşmeden rakıya koymak için, su alıyorum. Rakı ile karıştırıyorum. Rakının içinde kaya tuzu olduğunu görüp, içmiyorum. Bunlar ne anlama geliyor? Bizim evimizde asla içki olmaz. Ben hariç, ailemde ki kimse ağzına sürmez bile…

  4. Rüyamda çay içiyordum yalnız çayın içinde rakı vardı bir yudum aldım yere boşalttım ve yer bembeyaz oldu bunun meali nedir acaba

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir