Rüyada Ressam Görmek

Rüyada ressam görmek; ilim ve hikmete, güzel sanatlara, mimariye, dekorasyona, geometriye ya da bu meslek sahiplerine, hanım ve çocuğa, aşk ve hayranlığa işarettir.

Rüyada itibar sahibi bir ressam görmek; hak sözü dinlemeye, görüş ve düşüncesi tutarlı kimseye, nesil ve maldan nasibi olan ve illmin her şubesinden haberdar olan kimseye yahut emir ve yasak koyma yetkisi olan insana delalet eder. Ressam görmek; bazen yalana, korkulu ve tehlikeli işlere girmeye işarettir.

Rüyada ressam paleti görmek, ehli için işleri bir ahenge kavuşturmaya ve diğerleri için temelli karıştırmaya delalet eder. Rüyada ressam, daima başarı ile yorumlanır.

Rüyada bir ressamla tanışıp konuşmak, mala veya paraya delalet eder. Yakında elinize bir yerden beklemediğiniz bir miktar para veya mal geçeceğine veya bir mirasa konacağınıza işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada ressam görmek; ilme, geometriye, felsefeye, şiir ve gazel söylemeye işarettir. Bazen de ressam görmek, yalan birtakım kelimeleri bir araya toplamaya, korkulu ve tehlikeli işlere girmeye işarettir. 

Rüyada ressamı görmek; sözü kabul etmeye yahut görüş sahibi birine ya da nesil ve mal sahibine ve her ilimde hissesi bulunan kimseye işarettir. Ressam, emir ve yasak sahibi bir kimseye ve bazen de mühendise işarettir.

Rüyada ressam görmek tabiri, hayatını insanları kandırarak geçiren bir adamla tanışmaya işarettir.

Ayrıca bakabileceğiniz rüya tabirleri: Tablo, Palet, Portre

Ressam

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir