Rüyada Sabun Görmek

Rüyada sabun görmek; her türlü tatsız, dargınlık, sıkıntıdır.

Rüyada sabun görmek tabiri, işinizde size engel olmak isteyenlerin varlığını bildirir. Sabun, sizi ekarte ederek yerinize geçmek isteyenlere, aleyhinizde türlü oyunlar tertipleyenlere işarettir. 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada görülen sabun, elde edilecek maldır. Sabun parçası, kederli bir kimseye teselli veren bir adamdır. 

Rüyada sabunla bir elbise yıkadığını ve temizlediğini gören kimse, hasta ise iyileşir; günahkar ise tövbe eder üzüntüden kurtulur; borçlu ise borcunu öder. 

Ayrıca bakabileceğiniz rüya tabirleri: Deterjan, Hamam, Köpük

Sabun

“Rüyada Sabun Görmek” üzerine 11 yorum

  1. Rüyamda annem, babamın sırtını sabunlu lifle yıkıyordu. Bu ne anlama geliyor? Şimdiden teşekkürler.

    1. Rüyamda hamama gitmişiz annemin elinde kullanılmış küçük bir sabun var. Anneme bu sabun kime yeter ki neden daha büyük sabun getirmedin diyorum. Nedir ki acaba cevap verirseniz sevinirim.

  2. Karanlık sayılabilecek eski bir hamam benzeri bir yerde, ayak bastığım her yerde toz deterjanlar vardı… Ayrıca eski hamam kurnaları ve eski tuvaletler bir aradaydı… Oradan tam çıkmak üzereyken iki küçük çocuk beni takip etti ve ben onlara balık aldım… Lütfen bunun anlamını yazarsanız sevinirim.

  3. Rüyamda yüzümü yıkadığım halde yıkanmamış gibi sabunlu kaldığını gördüm. Yorumlarsanız sevinirim.

  4. Rüyamda kedi büyüklüğünde bir fare gördüm ama daha ölmemişti. Kaldırıp pencereden sokağa fırlattım. Bir tane yine vardı kapımın önünde, biraz küçüktü ama ölüydü.

  5. Rüyamda yerlere bulaşık deterjanı dökülmüş gördüm. Kızıma sordum “Ne yapmışsın buralar hep deterjan” diyorum. Yorumlar mısınız?

  6. Rüyamda kuzenimle yan yana yeşil fasulye pişiriyoruz o da ben de. O benim yemeğime az bulaşık sabunu döktü. Ben de kızdım “Böyle yemek mi olur?” diye. Kendi yemeğimi suyla tekrar yıkayıp öyle pişirdim. Ne demek? Çok enteresan.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir