Rüyada Saç Tarayıcısı Görmek

Rüyada saç tarayan adamı görmek, insanların üzüntü ve kederlerini gideren bir kimseye delalet eder. Kadınların saçlarını tarayan ve gelinin yüzünü benzeten kadını görmek, örtülü bir kadına delalet eder.

Rüyada kadınların saçlarını tarayan kişiye yaklaştığını gören kimsenin, halkın yanında kadir ve hürmeti artar. Gelinlerin yüzünü yazan kadının rüyada bekar bir kimsenin yanma girmesi, evlenmeye delalet eder. Eğer saç tarayan kadın güzelse, bekar kimsenin akıbetinin hayırlı olmasına delalet eder.

Rüyada saç tarayıcı kadını görmek, mallı bir kadına delalet eder. Saç tarayan kadın itriyatçıya, hamama ve tarağa delalet eder. Bundan dolayı saç tarayan hadım kaybettiğini gören kimse, ıtriyatçıyı veya tarağı kaybeder. Yahut hamamı terk edip çıkar. Saç tarayan kadın, insanın annesidir.

Ayrıca bakabileceğiniz rüya tabirleri: Saç Örmek, Saç Taramak, Saç Yıkamak

Saç Tarayıcısı

“Rüyada Saç Tarayıcısı Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda saçımı tarıyordum ve annemle konuşuyorduk ama saçımı tararken tarak dişinin değdiği saç derimden kan akıyordu ve ben korkarak anneme nedenini soruyordum ama aynı zamanda bu olayı üçüncü bir şahısmışım da dışardan olanları izliyormuşum gibi görüyordum. Yani karışıktı biraz. Bunun tabiri nedir?

  2. Rüyamda saçımı tarıyordum bir türlü doğru şekli bulamadım. Sürekli taradım saç modelimi çok çabuk değişiyordu. Tuhaf bir rüyaydı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir