Rüyada Saçkıran Görmek

Rüyada saçkıran olarak saçlarınızın döküldüğünü görmeniz, dert ve sıkıntılarınızdan kurtularak feraha ve bolluğa kavuşacağınıza delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada saçkıran hastalığı yakalanmak, rütbenin gitmesine işarettir.

Ayrıca bakılacak rüya tabirleri: Saç Dökülmesi

Saçkıran


Dikkat etmeniz gereken başka önemli bir husus ise rüyanızı bir bütün olarak görüp ona göre değerlendirmeye çalışmanız gerekmektedir.

Rüyalar her zaman size ilerisi için bilgi vermek için olmayabilir, günlük hayatınızda üzerine düşündüğünüz konular ile ilgili rüyalar görmeniz doğaldır. Bazen ise rüyalar çok karmaşık ve anlam vermek bir o kadar güçtür. Bu durumlarda tabirlerden yararlanırken dikkat etmeniz gereken husus iyimser olarak yorumlamak olmalıdır.

“Rüyada Saçkıran Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Rüyamda anneme saçımın ayrım yerinde 3 parmak kalınlığında boydan boya saç kıran olduğunu söyledim. Daha sonra da gösterdim. Benim için yorumlarsanız sevinirim.

  2. Rüyamda kafamın sol tarafında (şakağımda)saçkıran olduğunu gördüm yaklaşık 3/4 parmak genişlikte, Benim için yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

  3. Rüyamda saçlarım bir anda böyle elime gelip hepsi dökülmüştü ve alt kısımdan beyazlar kısa bir şekilde çıkmıştı. sol tarafta büyük bir saçkıran olmuştu hatta biraz da şişlik vardı. Bu şekilde çocuklarım görsün istemiyordum ve bir an önce kapalı olduğum için örtümü getirin diyordum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir