Rüyada Saç Görmek

Rüyada saç görmek genel tabiriyle mal/mülke ve uzun ömre işaret eder. Durumlara göre detaylı rüya yorumları aşağıda paylaşılmıştır. Rüyada saçın normal olarak uzaması zenginliğe ve uzun ömre, aşırı uzaması erkek için gam ve kedere; kadın için hoş geçinme, değerli olmaya, nefsine hakim olmaya işaret eder. Erkeğin rüyada başını tıraş etmesi; -yani saçını kesmesi- hacca, yolculuğa, şeref ve itibara, makam ve mevkiye delalet eder.

Devlet memurunun rüyada saçını tıraş etmesi görevden alınmaya işaret eder. Rüyada kadının saçını tıraş etmesi yani saçını iki üç numaraya vurması, kocasının yahut yakın akrabalarından birinin vefat etmesine delalet eder.

Rüyada kadının saçının kısmen kesilmesi eşiyle kavga etmesine ya da musibete işaret eder. Rüyada kadının saçını tamamen beyazlaşmış görmesi, kocasının fısk ve günaha, istikametten ayrılmış olmasına delalettir.

  • Ayrıca bakınız: 

Rüyada başkasının saçını kesmek görmek; ortaklığa, maddi durumda gelişmeye, işe, mal mülke yorumlanmaktadır.

Rüyada Saç Görmek

Rüyada saçlara tamamen olmayacak şekilde bir anda beliren ve sizi rüyanızda şaşırtacak şekilde ak düşmesi, dinde güzelliğin ve bununla beraber mal/mülkte meydana gelecek noksanlığın habercisidir. Rüyada yerde kendine ait olup olmadığını bilmediği dökülmüş saç görmek anne ve baba cihetinden gelecek üzüntünün habercisidir.

Rüyada dağınık saç görmek malın israf edilmesine işaret eder. Rüyada saçın azalması hapse, borca yahut yoksulluğun habercisidir.

  • Ayrıca bakınız:

Rüyada saç taramak görmek; rüyayı gören kişinin kişiliğine, uzun ömre, mutluluğa işaret eder.

Rüyada saçsız olduğu halde takma saç (peruk) taktığını görmek refah ve bolluğa delalettir. Rüyada dazlak (kel) olduğunu görmek gam ve kedere; kel olduğu halde saçının tekrar bittiğini görmek izzet ve şerefe, hayra ermeye delalet eder.

Rüyada saçını tarakla taramak izzet ve devlete, tararken beyaz kıl vs. düşmesi, eline geçecek maldan infak etmeye yani malından yoksula yardım etmeye işaret eder.

Saçını yıkadığını ve sularının aktığını görmek başkalarının durumuna muttali olmaya, onların da kendi durumunu biliyor olmasına işarettir. Rüyada ensesini tıraş etmek borcunu ödemeye delalet eder. Rüyada saçın büklüm büklüm olmasının rüya yorumu, rüyayı gören kişinin hayatına menfaat ve hayır meydana gelmesi şeklindedir.

Rüyada kıvırcık saç görmek sünnete uymaya yahut rehin vermeye işarettir. Rüyada saça kına yakan kadın için sevince, feraha işaret eder. İnsanın rüyasında saçlarını taraması, kıymetli bir dostluk kuracağına; saçlarını örmesi, zengin ise malının artacağına ve para bularak işini genişleteceğine işarettir.

Rüyada saçını ağarmış olarak görmek çocuklar ve gençler için uzun ömre; saç ve sakalının tamamen ağardığını görmek kuvvete işarettir. Rüyada saçlarını kazıtan erkek, iş hayatında tatsız olaylar yaşar demektir.

Rüyada saç dökülmesi rüya yorumu, kişinin hayatında para derdi olacak, aşırı harcama sonucu maddi sıkıntılar yaşayacak şeklindedir. Rüyada saçların birden gürleşmesi zenginliğin geleceğine işarettir. Kişi rüyada saçını gür, parlak ve güzel görürse neşelenecek demektir.

Rüyada pis saç görmek sıkıntılı günler yaşayacağınıza, öyle ki dünyevi görevlerinizi aksatacağınıza işaretidir.

Rüyada kepekli saç görmek büyük bolluktur ancak bu bolluğu elde etmek için başınızı kaşıyacak vaktinizin olmayacağı günlerin de kapıda olduğunun göstergesidir. Hac yaptığı sırada saçını tıraş ettiğini görmek, dinde kuvvete ve günahlarının kefaretine; rüyada saçın biri tarafından yolunduğunu görmek, evinden ayrılacağına işarettir.

Ebu Sait El-Vaiz’e göre saç; mal/mülk, uzun ömür, güzellik ve şeref ile yorumlanır.

Rüyada saçının dağınık ve uzun olduğunu görmek, malının dağılmasına işarettir. Rüyada saçının azaldığını görmek fakirliğe, uzadığını görmek ise zenginliğe delalet eder. Rüyada saçının hiç olmadığını ve takma saç kullandığını görmek rızkının bolluğuna işarettir. Başının dazlak olduğunu gören kedere ve hakarete uğrar. Başı dazlak olup da yeniden saç bittiğini gören, hayır görür ve şerefi artar. Saçını bir tarakla taradığını görmek nimettir.

Rüyada saçının kıvırcık olduğunu görmek hayır ve menfaate delalet eder. Saçı kıvırcık iken düzeldiğini gören, eşinden boşanır. Bir başka rivayete göre de: Saçı olmayan kimsenin rüyada kıvırcık saçlı olduğunu görmesi, Sünnet-i Şeniye ile amel yapmasına işarettir. Saçlarının kıvırcık olduğunu gören kimsenin mal/mülk, hanım ve elbise için rehin vermesine işarettir. Rüyada başındaki gür bir saçını başka bir saçla ördüğünü gören kimse, zengin ise malı artar ve ödünç aldığı malla ticarette bulunur. Eğer fakir ise, borçlanır.

Rüyada yumuşak saç görmek, hayırlı kapıların açılacağına ve mal/mülk edineceğinize işarettir. Rüyada saçının uzun olduğunu ve kendisinin de bundan çok memnun kaldığını görmek, özellikle kadınlar hakkında, güzel ve makbuldür. Rüyada bıyık ve koltuk altı kıllarını tıraş etmek; borçları ödemeye, sıkıntıların gitmesine ve Sünnet-i seniyyeye uymaya delildir.

Rüyada saç bitmeyen yerlerde saç bittiğini görmek, gören kimseye üzüntü ve keder isabet eder veya borçlanır. Çirkinleştirmeyecek şekilde saçını kısaltmak ve yolmak; hüzün ve kederin gitmesine işarettir. Bazı tabirciler; saç yolmak, rüya sahibinin borcunu zorla ödeyeceğine işarettir, demişlerdir. Bir kadın rüyada saçının arkasından çekildiğini görürse, ondan habersiz kocası saçı çeken kimse tarafından başka bir kadına davet edilir.

Rüyada saçı normal olarak yağlamak ziynettir, normalden fazlası üzüntü ve kederdir. Rüyada başını tarakla taradığını ve bu arada bitlerin düştüğünü gören kimse, kendisine düşecek miras malından veya son zamanlarda kazanacağı maldan sadaka verir.

Rüyada göğüs ve dilde görülen kil; azsa hizmet, güzel söz, ilim ve zekaya; fazla ise, keder, üzüntü vs. gibi şeylere işarettir.

Rüyada karın kıllarının çok olduğunu görmek, gören kimsenin borcu çok olur, üzüntülü ve kederli bir halde bulunur. Rüyada el kıllarının dağıldığını gören kimsenin, bütün kazancı gider.

Rüyada baldırlarının çok kıllı olduğunu ve onları ördüğünü görmek, gören kimseye, mal isabet eder. Rüyada saçlarının sık ve çokça olduğunu onları da halka gösterdiğini gören kadın, halk arasında rezil olur. Rüyada başının ön tarafındaki saçlarını dağınık ve perişan gören kimse zelil olur.

Rüyada arka tarafındaki saçlarını dağınık görmek, gören kimsenin ihtiyarlığında hor ve hakir olacağına işarettir. Koltuk altı kılının uzunluğu, rüya sahibinin istek ve maksadına kavuşması, dininin sağlam olacağına işarettir. Koltuk altı kıllarının çokluğunu görmek ise, rüya sahibinin ilim, yüksek rütbe ve ticarete; ayrıca celadet ve şecaatle mal biriktirmek isteyen birisi olduğuna; din, insanlık ve kendisinden beklenen güzel hasletlere meyil ve rağbeti olmadığına işarettir. Saçlarının anormal şekilde uzadığını ve öylece de halk arasında dolaştığını gören kimse, borca girer ve geçim sıkıntısı çeker. Rüyada biri başını tarasa veya başından bitleri ayıklasa, kendi yerinden müfsitleri çıkarmaya işarettir.

Rüyada saçlarının üç örük örüldüğünü görmek gören kadın, kocasından üç talakla boş olur. Burun kılı, kendisinde mihnet ve sıkıntı sezilen haber veya gizli maldır. Küçük çocuk için saç, uzun ömürlü olmasına işarettir. 

Rüyada saçını boyattığını görmek gören kişi, sevmediği bir işte çalışmak zorunda kalır, rüyasında başkasının saçını boyattığını gören kişi ise, o kişi sayesinde sevmediği bir işten ya da insandan kurtulur.

  • Ayrıca bakınız:

Rüyada boyamak/saç/sakal boyamak görmek; dünya malı, dünya süsü, makam/mevki, çirkin işe delalet eder.

Kişinin rüyada taradığı saç seyrek ve kısa ise, beklediğinin altında para kazanır ve bu durumdan hoşnutsuz olur. Ancak bu durumu değiştirmek için hayatında bazı düzenlemeler yapar. Rüyada saçlarının şekilde şekile girdiğini görmek, gören kişi hayatındaki bir konu hakkında çok büyük kararsızlık yaşayacak ve bu durumdan uzunca bir süre etkilenecektir, şeklinde rüya yorumu yapılır.

Çocuğunun saçlarını her zaman tarayan yani normal hayatında bunu yapan bir kişinin rüyada çocuğunun saçlarını taradığını görmesi, çocuğu hakkında endişelendiğinin göstergesidir. Rüyada bir adamın kızının saçlarını taradığını görmesi, çocuklarına daha fazla merhamet ve şefkat göstermeye başlar. Rüyada kendi çocuğunun saçını okşadığını gören kimse kendi geleceğinden endişe eder, maddi kazancı konusunda ve çocuklarına bırakacakları konusunda kaygılanacağı günlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada başkası tarafından saçınızın taranması, saçın miktarına ve uzunluğundan bağımsız olarak zahmetsizce kazanılacak bir eşyaya işaret eder. Rüyanızda saçlarınızın bakımlı olması yani sizin özen göstermiş olmanız yakın bir zamanda tanışacağınız bir kişi ile iyi bir arkadaşlık kuracağınız ve bu arkadaşlığınızın size fayda getireceği anlamına gelir. Bu rüya kadın ya da erkek için de aynı şekilde yorumlanır.

Rüyada solgun saç görmek bir takım mali sorunlarla uğraşmak zorunda kalacağınızın ve bu konu ile serinkanlı bir şekilde baş etmeniz noktasında size uyarı niteliğinde bir rüyadır. Bu demektir ki bu dönemde harcamalarınıza dikkat etmeli, ayağınızı yorganınıza uzatmalı ve gelecekte yaşanabilecek maddi sıkıntılara hazırlıklı olmalısınız. Önemli mali kararlar verirken etraflıca düşünmeli fevri hareket etmemelisiniz. İmzalanma olasılığı olan sözleşmeler noktasında da ileri görüşlü davranmalı gerekirse bir hukuk müşavirine danışmalısınız. Kredi çekme aşamasındaysanız, daha fazla kredi çeşidini araştırmalı finans konusunda daha fazla bilgi sahibi insanlarla görüşmelisiniz.

Rüyada sarı saçlarınız olduğunu ve size yakıştığını gördüyseniz şanslı, başarılı ve bolluğun olduğu bir döneme gireceğiniz anlamına gelmektedir. Rüyanızda kulağınızdan saçlarınızın çıktığını görmeniz, hoşunuza gitmeyecek ,size ağır gelecek laflar duyacağınıza delalet eder. Duyacağınız bu lafları dikkate almalı, bunlardan anlam çıkarmalı ve bakış açınızı değiştirmelisiniz. Rüyanızda saçlarınıza postiş takmanız, yani normalde size ait olmayan bir şey ile kendinize bir takviye yapmanız kendi mutluluğunuz için çaba harcayacağınızı ve sonuç elde edeceğinizi gösterir. Bu gönül işlerinde olabildiği gibi maddi kazan konusunda da mutluluk elde etmeyle ilgili olabilir.

Rüyada kahküllerinin birbirine karıştığını ve kötü göründüğünü görmüşseniz, bu rüya size bazı sıkıntılı günlerin yakın olduğunu haber vermektedir. Rüyada kahkül kestirmek, kendinizden olmayan bir şeyden kurtulacağınız anlamına gelmektedir. Hafif bir rahatlama, bir esenliğin habercisidir. 

Rüyada yemekten saç çıktığını görmek, eş dost veya akraba ile bir tür ağız münakaşasına gireceksiniz ve bu durum mide bulandırıcı olacak demektir.

  • Ayrıca bakınız: 

Rüyada ağzından saç çıkarmak görmek; fırsata ve bu fırsatı iyi yönde değerlendirmeye işaret eder.

Rüyada saç jölesi, briyantin, köpük gibi saç şekillendirici ürünler görmek, çevrenizdeki itibarınızın artacağına ve ele güne karşı iyi görünmeniz gerektiğine işaret etmektedir. Rüyada bir saç fırçası ile saçlarınızı fırçalıyor veya düzeltiyorsanız, zor yola gelecek bir sorunun hakkından geleceğinizin işaretidir.

Rüyada saçlarınızı bir kuaförde yaptırıyorsanız, bakıma sevgiye ve ilgiye ihtiyacınızın olacağını ve bunu kendi çevrenizde sevgi beklediğiniz kişilerden göremeyeceğiniz anlamına gelmektedir.

“Rüyada Saç Görmek” üzerine 164 yorum

  1. Merhaba, Ben rüyamda saçlarımın yemyeşil olduğunu gördüm, bir arkadaşımın saçını da kırmızı gördüm. Ne anlama gelir?

    1. Rüyada farklı renklerde saçlar görmek, değişikliğin ihtiyacına ve bu değişiklik sonunda kişinin bir parça olsun ferahlayacağına işaret eder. Birlikte bir kaç kişinin saç renginin değiştiğini görmek ise etrafınızdaki insanların da bu değişikliklerin bir parçası olacağına veya bu değişikliklerden etkileneceğine delalet eder.

  2. Çok iyi bir site bu sitede emeği geçen tüm herkese teşekkür ederim… 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  3. Rüyamda saçımı kestirdim, tabirin başında kuvvete işarettir, çok iyidir derken, yazının tam ortasında gam ve kedere işarettir diyor. Sizin yapcağınız yorum bu kadar olur. Böyle yorum yazcağınıza kısaca her şey olabilir deyin tüm yorumlara…

    1. Merhaba Yusuf, Haklısın rüyalar eskilerden bir çok rüya tabiri aliminin yorumlarından derleniyor, ruyatabirleri.gen.tr sizin uyarılarınız doğrultusunda önceliklendirilerek rüya tabiri konusunda uzman kişilerce tekrar araştırılıyor ve site bu şekilde güncelleniyor. Detaylı bir araştırma gerektiği ve çok fazla rüya başlığı olduğu için bütün rüyaların düzelmesi çok zaman alabilmektedir. Rüyanızı daha detaylı yazarsanız yorumu yapılabilmektedir. Rüya tabirini tekrar okursanız daha detaylı bir açıklama bulacağınızdan eminiz. 

  4. Rüyamda kendi saçımı değil de. Kafadan kopmuş çok çok fazla saç kılı gördüm. Bu ne anlama gelir? 

  5. Rüyamda elimi saçıma attım. Kökünden küçük bu saça takılan çıtçıtlar kadar bir iki saç koptu kökünden ama saçlar düz ve uzundu. Benim saçım o kadar uzun değil. Yorumlarsanız çok sevinirim…

  6. Rüyamda elimi saçıma attım kökünden küçük bu saça takılan çıtçıtlar kadar bir iki saç koptu kökünden,ama saçlar düz ve uzundu benim saçım o kadar uzun değil yorumlarsanız çok sevinirim…

  7. Rüyamda saçlarımın tanıdığım bir erkek tarafından koklandığını ve “Mis gibi kokuyor” dediğini gördüm. Ne anlama gelir?

    1. Bende aynı rüyayı gördüm çok etkilendim ama cevabını hiçbir sitede bulamadım. Rüyanın devamında o kişi sürekli bana bakıyordu ve ben dâhil herkes bunun farkındaydı.

  8. Rüyamda bir adama borcumuz var ve ödeyemediğimiz için kızımı zorla alıyor ve uzun saçlarını benim önümde kesiyor ve ben çok ağlıyorum. Kızımı kurtarmak için mücadele ediyorum. Ödeme sözü verip kızımı alıyorum. Bunun anlamı nedir?

  9. Rüyamda saçımdan bir parça alıp şuan görüşüp, konuşmadığım, küs olduğum bir erkeğe verdim. Acaba ne anlama geliyor?

  10. Rüyamda başımın arka tarafındaki saçlarımın ters yönde kalktığını, tanıdığım bir kötü kadının düzeltmek için taradığını gördüm. Yorumu ne olabilir? Teşekkürler.

  11. Merhaba ben başımı elimle karıştırdığımda saçlarımın yere döküldüğünü gördüm. Ne anlama gelir?

  12. Rüyamda eşimin saçlarını yemişim, onları ağzımdan çıkartıyordum. Siyah ve uzundu, epeyce vardı, hepsini çıkardım. Boğazıma kadar vardı, hepsini çıkardım. Bunun anlamı nedir?

  13. İyi günler. Dün rüyamda önce tesadüfen dişlerimin arasından saçlar bulup çıkartıyorum. O kadar çok çıkıyor ki ben de daha var mı, diye dişlerimin her yerine elimi atıp kontrol ediyorum ve her defasında yumak yumak saç çıkıyor. Midem bulanıyor çıkartırken ama iyice temizlendiğini düşünüp her tüm saçları dişlerimin arasından söküp çıkartıyorum. Gece rüyadan uyandıracak kadar mide bulandırıcıydı. 🙂 Yorumlarsanız çok sevinirim.

  14. Eşim rüyasında topak topak saçlarının eline geldiğini görüyor. Bunu yorumlar ve mailime gönderirseniz sevinirim. Saygılarımla.

  15. Merhaba ben rüyamda saçımın ön kısmını kesilmiş olduğunu gördüm, tararken tesadüfen iç kısmında kesiklik vardı, dışarıdan bakıldığında belli olmuyordu.

  16. Rüyamda başımdan dökülen saçları topluyorum, bir avuç dolusu olduğunu görüyorum. Neye işarettir acaba?

  17. Rüyamda saçımı düzleştiriyorum. Düzleştirici makinayı tuttuğum yerden tutam tutam saçlarım kopup yere düşüyor. Bilenler lütfen yorumlasın.

  18. Rüyamda saçlarımı sarı renkten siyah renge boyattığımı gördüm. Yani şuan ki rengi sarı ama ben siyaha boyatmışım ve ağlıyordum. Ne anlama gelir?

  19. Merhaba rüyamda sanki yanlışlıkla saç yutmuşum gibi ağzımdan iplik gibi uzun saç telleri çıkarıyorum. Ağzımdan çektikçe geliyor, en sonuncusunu midem bulanarak çıkarıyorum. Merak ettim. Cevaplarsanız sevinirim.

  20. Ben rüyamda sabah uyanmışım, saçlarımı olduğundan uzun gördüm. Güzel bir rüyaydı.

  21. Hayırdır inşallah. Rüyamda ön kısımdaki saçlarımı gökkuşağının renklerine kuaförde boyandığını gördüm, hatta alnımın üstünde soldan en baştaki renk kırmızının izi net bir çizgi olarak alnımda kaldı.

  22. Merhaba ben saçlarıma bakıp beğeniyorum. Saçlarımı karıştırırken, saçlarımı ellerimle düzeltiyorum fakat sağ tarafım önden arkaya kadar kel. Bunu görünce saçlarımı kel olan yöne doğru ellerimle kapatmaya çalışıyorum. Bu ne anlama geliyor? Şimdiden ilginize çook teşekkürler.

  23. Ben rüyamda saçımın döküldüğünü gördüm ama normal bir dökülme değil, elimi saçıma atıyordum ve saçımı çektikten sonra elimde kısa saç oluyordu ama çok kısa değil. Lütfen yorumu bekliyorum.

  24. Merhabalar rüyamda arkadaşımla kuaföre gidiyoruz, saçımızın ortasını tamamen kesiyor, yanlar kalıyor bir tek. Yaşlı amcalar gibi tıraş yapıyor. Bu ne anlama gelir?

  25. Merhaba ben bir arkadaşımın saçını küt kestirdiğini gördüm. Aynı rüyayı öğretmenim de görmüş. Bu ne anlama gelir?

  26. Merhaba ben rüyamda ensemin sol kısmındaki saçlarımın lüle lüle bir demet kadar avucuma geldiğini gördüm. Fakat lülelerin her biri bir parmak kalınlığında beş tutamdı. Arada çok dökülen saçtan daha uzun ve çok kalın bir saç telinin kısım kısım beyazladığını gördüm. Lüleler kısa, beyazlayan saç ise çok uzundu. Lüleleri teker teker ayırırken beyazlı saçın kökünde sanki metal zımba ile saç derisine tutturulma yapılmış gibi bir bağlantısı vardı. Çok şaşırdım. Gördüğüm rüyayı açıklarsanız kafamdaki sıkıntılardan arınacağım. Şimdiden çok teşekkür ederim.

  27. Rüyamda kuaföre gidiyordum. Saçlarım ıslak. Beyaz saçlı bir erkek saçımı tarıyordu. Bana “Neden kesmiyorsun?” dedi. Ben de “Yeğenimin düğününden sonra keseceğim” diyordum. (Gerçekte saçlarım uzun. Soranlara da rüyadaki cevabı veriyorum.) Yorumlarsanız çok sevinirim.

  28. Saçı topladığını ve çok uzun olduğunu görmek, ne anlama gelir? Birde normal saçımdan daha koyuydu.

  29. Merhaba önce bir mağazada uğurböceği şeklinde bir sürü küçük cüzdan ve benzeri takı çeşitleri gördüm. Çok canlı ve göz alıcıydı. Daha sonra bir ara aynada kendime bakarken, saçımda bir iki tane beyaz tel saç gördüm. Ne demek acaba?

  30. Ben bu rüyayı iki sefer gördüm. Rüyamda aynaya bakıyorum ve kafamın üst tarafı, saçım, kafa derim görünecek kadar seyreldiğini gördüm. Yan taraflarım normal, ortası çok seyrelmiş ve sanki sayılacak kadardı.

  31. Ben rüyamda uzun saçlı kız çocuğu gördüm. Saçları o kadar uzundu ki, yerle sürükleniyordu. Sonra baktım ki, onun birde ikizi var, erkek. Çok güzeldirler. Benim değildiler ama annelerini tanımıyordum. O da oradaydı. Sonra ben güzel bir gemiyle geldim. İstanbul’da indim. Sonra karşıya geçecektim, denizin suyu çekildi. Bana yol verdi, ben karşıya geçtim.

  32. Rüyamda 13 yaşındaki oğlumun, saçlarını 1 numara ile tıraş ettirdiğini gördüm. Ve de bıyıklarını da makineyle tıraşlıyordu. Çok üzüldüm. Acil cevap, korkuyorum.

  33. Selamünaleyküm. Sayın hocam, ben rüyamda ağzımdan çıkardığım metrelerce uzun mu uzun bir kadın saçı çıkardım. O kadar uzundu ki artık korkup rüyamdan uyandım. Anlamı nedir? Yardımcı olursanız, ALLAH C.C. razı olsun.

  34. Rüyamda tabakta döner yerken içinde, uzun, siyah saç teli çıkıyordu, hep. Ne anlama geliyor?

  35. Merhaba ben rüyamda saç köklerime yapışmış sakız ve başımın ortasında küçük bir yara gördüm. Sakız yaranın üstündeydi ama yara açıktan belli oluyordu ve ben sakızı yaranın üstünden kaldırmaya çalışıyordum. Ne anlama gelir?

  36. Üzerimdeki paltodan kızıl renkte bana ait olmayan ve karma karışık saç temizliyordum. Fakat öyle tek tük değil, tarak temizlercesine üzerimden aldığım avucumu doldurur şekilde, ne anlama geliyor? Yorumlarsanız çok mutlu olurum.

  37. Rüyamda sarı saçlarımı siyaha boyadım, ayna karşısında. Ne demek? Umarım, hayırlıdır.

  38. Merhaba, ben rüyamda yataktan kalmıştım ve yastığımın üstünde dökülmüş saçlarım vardı. Bu ne anlama geliyor acaba? Cevabınız için teşekkürler.

  39. Merhabalar, ya 2 kez oldu aynı rüyayı görüyorum. Ağzımdan hep kıl çekiyorum. Taki kusana kadar kendime geliyorum. Yardımcı olur musunuz ne anlama geliyor? Saygılarımla.

  40. Rüyamda kuaföre gidiyorum. Bana çay ikram ediyorlar. Çayın yanında sade ekmek yiyorum sonra saçımı fırçalayıp boyuyorlar. Kahverengi sürüyor, üst kısmı sarı oluyor. Tekrar boyuyor. Bunun manasını öğrenebilir miyim?

  41. Rüyamda tam çorba içecekken çorbamdan kıl çıkıyor. Ben alıyorum başka bir kıl daha çıkıyor. 10-15 tane kıl çıkarttım çorbamdan. Anlamı nedir?

  42. Genel anlamda tabirler güzel ama kendi rüyama cevap alamadım. Ben rüyamda, başkasının tamamen kel olan birini saçlı görmem ne anlama geldiğini merak etmiştim ama istediğim cevap yoktu. Teşekkür.

  43. Merhaba, rüyamda saçımın 2-3 telinin beyazladığını gördüm. Ne anlama geliyor?

  44. Rüyamda boşanmak üzere davalık olduğum eşimin başörtüsünü çıkardığımı ve saçlarını da erkek saçı gibi kısaltmış olduğunu gördüm. Çok üzüldüğümü ve sinirlendiğimi ancak elimden bir şey gelmediğini, yanlış yaptığını söylemeye çalıştığımı gördüm. Cevaplarsanız çok memnun olurum.

  45. Merhaba, ben saçlarıma bakıp beğeniyorum. Saçlarımı karıştırırken saçlarımı ellerimle düzeltiyorum fakat sağ tarafım önden arkaya kadar kel. Bunu görünce saçlarımı kel olan yöne doğru ellerimle kapatmaya çalışıyorum. Bu ne anlama geliyor?

  46. Ben rüyamda sabah uyanmışım. Saçlarımı olduğundan uzun gördüm. Güzel bir rüyaydı.

  47. Rüyamda saçlarımı toplarken yanlış hatırlamıyorsam eğer, sağ tarafıydı sanırım enseden başlayıp kulağımın tepe noktasına kadar dökülmüş olduğunu kemoterapi görenlerinki gibi azıcık tüylü gibi kaldığını gördüm. Yanımda da bir erkek vardı ve korkuyla ona baktığımı ve onun da aynı korkuyla bana baktığını gördüm. Bu kişinin kim olduğunu hatırlamıyorum fakat aileden biriymiş gibi hissediyordum. Sonrasında tedirginlikle eşime gidip saçlarımı gösteriyorum ve ikimiz de çok üzgün bir halde birbirimize bakıyoruz. Yorumunuz için şimdiden teşekkürler.

  48. Rüyamda saçlarımı araladığımda saç köklerimin olmadığını kel olduğumu gördüm ama saçlar duruyordu. Bu ne demek oluyor? Lütfen açıklar mısınız?

  49. Rüyada yeğenimin yemek yemediği için aşırı derece zayıfladığını ve saçlarının benek benek döküldüğünü gördüm. Bunun anlamı nedir acaba?

  50. Rüyamda 3 adet uzun saç teli çıkarıyorum sırayla ağzımdan, yemeğin içinden çıkıyor. Büyük bir yemek sofrasındayız ve abim bana bakıp gülüyor.

  51. Merhaba, ben rüyamda saçlarımı kısa şekilde gördüm ve kalktığımda “Saçlarını 40 gün sonra kestir” gibi bir şey hatırladım. Bu ne anlama gelir?

  52. Merhaba, ben rüyamda saçımın kısa küt şeklinde, sapsarı ve dümdüz olduğunu gördüm. Ne anlama geliyor acaba?

  53. Merhaba, rüyamda kalabalık ve eğlenceli bir ortamda tanınmış, kel bir erkeği, saçları rastalı olarak gördüm. Yüzü de tamamen değilse de biraz değişmişti. Bir manası var mıdır?

  54. Ben rüyamda bir başkasının saçını uzun gördüm tanımadığım biriydi, karşımda duruyordu, saçları ayaklarına kadar uzun ve düzdü. Ben de yanımdaki başka birine karşımdaki kişinin saçlarını gösteriyordum. Nedir acaba bunun yorumu?

  55. Rüyamda saçımı yıkarken yığdığım yerden saçım koparak elimde kalıyordu ve de saçımın kısa kaldığını görerek yakınıyor ama çare bulmaya çalışıyordum.

  56. Ayrıldığım erkek arkadaşımla tekrar görüşmeye başladık. Ancak onun psikolojik sorunları yüzünden aramız kötü. Ben uzak duruyorum unutamıyorum da. Rüyamda birlikteyiz ve konuşuyoruz. Bana saçlarını gösteriyor. Kafasının ortasındaki saçları dökülmüş yanları da. Kendisi 3 numaraya kestirmiş, önleri duruyor. Nasıl yorumlarsınız? Şimdiden teşekkürler.

  57. Merhaba, rüyamda kızımın okul arkadaşının evindeyim. Arkadaşının annesi ile küçücük bir oturma odasındayım. Bana ait bozuk para iki lira yere düşmüş, alıyorum ama yerde bir tutam saklanmak için kesilmiş saç görüyorum metal bir şeyin üzerinde. Ve o saç tutamı kadının ölmüş kızına aitmiş, saklıyormuş. Saat gece yarısını geçmiş diyerek acele ayrılıyorum oradan. Kendi evime gelip odama girdiğimde ağzımda saçların varlığını hissediyorum elimle almaya çalışıyorum. Saçların bir kısmı ağzımda bir kısmı cebimde hepsi benimle gelmiş. Yorumu gerçekten merak ediyorum. Teşekkürler.

  58. Rüyamda kafatasımın derisinin ve saçlarımın arasından kurtçuklar çıkıyor. Ben kendimi uyuşmuş ve kontrolsüz hissediyorum. Sonrası karanlıktı. Lütfen yorumunuzu bekliyorum.

  59. Ben rüyamda abimin sevdiğini gördüm fakat o abimi istemediğini söylemişti. Nedense rüyamda onun annemle abim hakkında konuştuğunu gördüm ve yeşil başörtü ve sarı saçları vardı. Oysaki onun siyah saçları var. Bu ne anlama gelir?

  60. Merhaba ben rüyamda kendi saçlarımı kendim yolarken gördüm. Ancak tuhaf olansa benden bir tane daha vardı ve onun saçlarının baş kısmı yani önü yoktu. Kel gibiydi de diyebiliriz. Ben onu aynada görüyordum ve çığlık atıyordum. Bu çığlığıysa ben kısık bir sesle duyuyorum. Bu rüya ne anlama geliyor?

  61. Rüyamda bir bayan yakınımın saçını erkek tıraşı ederken gördüm. Acaba neye çıkar? Şimdiden teşekkür ederim.

  62. Merhaba, rüyamda bir nesneye sarılmış saç yumağını tamamen açtığımı ve bunun sonunda bir rahatlama hissine benzer bir rüya gördüm. Tabirine yardımcı olursanız sevinirim.

  63. Rüyamda saçımı yaptırdığımı gördüm. Birde bir sevgiliyle geziyormuşum. İlk defa böyle rüya gördüm daha önce böyle rüya gördüğümü hatırlamıyorum.

  64. Selam. Bu gece rüyamda arkadaşlar ile güzel bir mekanda yemek masasındayız. Yeşil mercimek çorbası getiriliyor çorba ile doymuyorum ama başka bir şey gelmiyor, masadan kalkıyorlar. Ben de bir kaç dilim taze peynirli ekmek buluyorum bir bardak su ile bunu yiyorum ama bardak üzerinde kadın saçı var ve ben temizleyip ekmekle beraber içiyorum. Ayrıca yanımızda bir tepsi taze gül reçeli hazırlandı, mis gibi koktu ama yemedim. Saygılar.

  65. Rüyamda saçım kısaydı savurunca uzun oluyordu ve aynanın karşısındaydım… Lütfen cevap verin merak ediyorum.

  66. Selam. Rüyamda sağ taraftaki dişlerime birçok saç dolanmıştı, çektim hepsini çıkardım. Ne anlama geliyor acaba? Bir zahmet. Teşekkür ederim. Saygılar.

  67. Merhaba, ben rüyamda komşumun saçlarını erkek gibi kısacık kestirmiş olduğunu ve kocasını da aynı anda onun yanında oturduğunu adamın saçlarını ise gerçekte beyaz ama ben siyah gördüm. Yan yana oturuyorlardı. Anlamını söyler misiniz? Teşekkürler şimdiden.

  68. Rüyamda küçük oğlum bana; “Baba göğsüne ne oldu?” diye sordu. Baktım o an çıplak olan göğüs bölgemde dağınık yerleşimli siyah sakal tutamları var. “Oğlum, sakalım buraya düşmüş” dedim. Manası ne olabilir?

  69. Rüyamda eşimin teyzesinin evindeyim ve yerler hep saçtı. İğrendim. Sanki kesilmiş saç, terlik istedim. Bunun anlamı nedir acaba?

  70. Yapacağınız yorum için şimdiden teşekkür ederim. Ben rüyamda oturmuş saçımı tarıyordum. Etrafımda insanlar vardı. Ben saçıma her tarak değdirdiğimde tutam tutam saçım dökülüyordu. Etrafımdakiler bunun kanser belirtisi olacağını söylüyordu ve ben de endişeleniyordum, paniğe kapılıyordum. Kabul etmek istemedim. “Sizce bunun yorumu ne olabilir? Çok merak ediyor ve cevabınızı bekliyorum. Kolay gelsin.

  71. Rüyamda saçımı her zaman ki gibi uzun gördüm. Uzun, parlak, yumuşak, güzel saçımın dayımın oğlunun taradığını gördüm. Bu neye işaret?

  72. Merhaba, ben rüyamda saçlarımın olduğundan daha uzun ve güzel olduğunu aynı zamanda bıyıklarımın normalden uzun ağzımı kapattığını gördüm. Bu ne anlama gelir acaba?

  73. Saçlarım baya uzun belime kadar fakat rüyamda babam saçımı kesiyordu, çok ağlıyordum hatta intihara bile kalkıştım. Uyandığımda gözlerimde yaş vardı. Bunun anlamı nedir?

  74. Saçı uzun olan bir erkeği rüyada saçlarını çok güzel ve kısa olması ne demek, kalabalık içinde oturarak.

  75. Rüyamda tanıdık bir bayan yanımda duruyor, ben onun saçlarını alıp kendime sakal yapıyorum. Yorum nedir? Saygılar.

  76. Rüyamda saçlarımın çamaşır suyu ile rengini açıyorum. Daha sonra nasıl oluyorsa saçlarım sarı oluyor. Ve bir elbise alıyorum çamaşır suyu dökülüyor üstüne. Ben kızıma çok kızıyorum o yaptı diye. Yeğenime para vereyim derken bir sürü iğne buldum, bir tane ona verdim. Sonra 2 tane çengeli iğne de verdim.

  77. Rüyada evlenmeyi düşündüğüm bayanın saçlarını dümdüz ve uzun görmek neye işarettir? Teşekkürler.

  78. Rüyamda saçımın rengini açtırdım ve yandı. Arka taraftan tuttuğum saçlarım koptu, elime geldi.

  79. Merhaba, ben rüyamda saçlarımın bir kısmını kendim yoluyordum ve saçlarım sanki kestirilmiş şeklindeydi. Avucumda baya bir saçlarım birikmişti. Ne anlama gelir acaba?

  80. Rüyada evli bir kadının ve başı kapalı bir kadının saçını açtığı zaman eline saçlarının dökülmesi ne anlama gelir?

  81. Rüyamda başka tarafından saçınım kesildiği gördüm. Cevap bekliyorum sizlerden. Acaba bu yorum nedir?

  82. Merhaba, annem rüyasında benim saçlarımı tamamen kestirdiğimi sıfıra vurdurduğumu görmüş. Bu ne anlama gelir acaba?

  83. Ben 14 yaşındayım ve rüyamda erkek öğretmenimi gördüm, turuncu saçlı ve çok şaşırdım. Bu ne demek?

  84. İyi akşamlar. Ben burada rüyamın tabirini bulamadım. Yüce Rabbimin yardımıyla benim rüyamı tabir edebileceğinizi düşünerek size rüyamı kısaca aktarmak istiyorum… Ben rüyamda ağzımdan saç çekip çıkarıyordum, sanki o saçları ben yutmuşum da sonra çıkarıyormuşum gibi. O saçları çıkarırken midem bulanıyor, kusacak gibi oluyordum. Çok saç çekip çıkardım ağzımdan ve en son olarak da gümüş bir kolye çıkardım ağzımdan sanki daha önce yutmuşum gibi… Saygılarımla. Lütfen bu rüyamın tabirini bana bildiriniz.

  85. İş arkadaşımın saçları 2-3 numaraya vurulmuş gibiydi ve başını bir eşarpla örtüyordu, bana da küstü.

  86. Rüyamda saçım büyüyor ben kesiyorum, büyüyor ben tıraş ediyorum. Ne demek oluyor acaba?

  87. Merhaba, bir arkadaşım beni dün gece rüyasında görmüş. Normalde saçlarım uzun ve kıvırcık.. Saçlarım 3 numaraya vurulmuş halde beni görmüş. “Bakmayın utanıyorum” diyormuşum. Ne anlama geliyor bu rüya acaba? Dün akşam saçlarımı boyattım onunla ilgisi olabilir mi?

  88. Rüyamda bir sırada oturuyordum ve saçım olduğu halde her yerde duvarlarda benim kendi saçımın asılı olduğunu gördüm ama benim kafamdaki saça bir şey olmamıştı ve duvardakiler de benim saçımdı. Çok merak ettim, acaba ne anlama geliyor?

  89. İyi günler, geçen gece rüyamda saçlarım normal hallerinden biraz daha uzun ve simsiyahtı. Sağ elimi saçlarıma attığımda saçlarımın tamamı elime geldi, peruk gibiydi. Ancak başımda saçlarım aynı şekil duruyordu. Elimde, başımdan aldığım saçlarım ve başımda aynı saçlarım vardı. O sırada eşimi gördüm. O normalde sarı saçlı olmasına rağmen rüyamda siyah saçlıydı ve o da elini attı, saçları tamamen eline geldi. Ancak yine başında saçları duruyordu. O sırada uyandım sanırım. Yorumunuz ne olur? Saygılarımla.

  90. Rüyamda saçlarımın boğazıma kaçtığını ve nefes almadığımı gördüm.

  91. Selam. Ben rüyamda saçımın sağ tarafını uzun, sol tarafını kısa gördüm. Ne anlama geliyor acaba?

  92. Vücut ve baş benim ama başımda başka bir arkadaşımın saçları var. Nedir acaba? Teşekkür.

  93. Merhaba, kuzenim rüyasında benim saçımı tamamen siyaha boyattığımı görmüş. Acaba ne anlama gelir?

  94. Merhaba, rüyamda tozlu ahşap bir odaya girdim orada bir sürü karga ve beyaz bir süs köpeği vardı ve her yerde kesilmiş saçlar asılıydı çeşit çeşit. Bu ne anlama geliyor acaba?

  95. Rüyamda biri saçıma zarar veriyordu yani eliyle saçımın birazını yıpratmıştı, bu ne demek?

  96. Rüyamda çok uzun saçlarım varmış elime alıp bakıyorum simsiyah boyalıymış, üstünde de sarı renk var. Ucuna kadar çok güzel dalgaları var. Saçıma, bakıp örsem diye düşünüyorum ama örsem de yere değer diye düşünüyorum. Sonra uçlarının çok ince ve kırık olduğunu görüyorum. Bir yandan ellerimle saçlarımı okşarken dalgası, gürlüğü, uzunluğu çok hoşuma gidiyor. Gülerek siyahlığı ve onun üstündeki sarı balyaları avam buluyorum gülerek “Şu siyahlığa baksana” diyorum. Kırık kötü olan uçlarını kestirmek de istemiyorum. Teşekkürler.

  97. Rüyamda saçlarımı havlunun üzerine tarıyorum normalde az dökülüyor sonra kocaman bir tutam saçımdan kopuyor düz ve uzun, kalın bir saç yorumlardan.

  98. Rüyamda saçlarımın iki yanları çok uzun ve ortadaki saçlar daha kısa. Anlamını yazarsanız memnun olurum. Artı erkek saçı çok uzun gördüm tanıdıkmış.

  99. Rüyada saç boyamak ne anlama gelmektedir. Seçimi kızıl renge boyanmış ve sonra pişman olmuştum.

  100. Ölmüş annemin saçını ben kendim kestim annem bana yöresel bir Kurabiyesi var ondan verdi içi fıstıklıydı.

  101. Merhaba. Ben rüyamda saclarımın beyazlaştığını gördüm rica etsem bana bunla ilgili bilgi verir misiniz?

  102. Merhaba, rüyamda saçlarımın önünden 1 parmak kalınlığı kızarmış olduğunu, yakından baktığımda saç köklerimin belirgin olduğunu görüyorum anlamı nedir?

  103. Ya ben tüm rüyalarımı bu siteden bakıyorum ve süper bir site ama gördüğüm bir rüya yok yazmıyor. Ben rüyamda basımın açık olduğunu gördüm ama normal hayattan başörtülüyüm ve rüyamda sacımın açık ve maşalı olduğunu gördüm ve saçım çok uzundu. Bunun anlamı ne lütfen bilen var mı çok merak ediyorum.

  104. Merhaba. Benim saçlarım baya seyrek. Rüyamda saçlarımın tekrar çıktığını ve berberde onları kestirip şekil verdiğimi gördüm. Ne Anlama gelir?

  105. Rüyamda rahmetli babam saçlarımı boyuyor tarıyor kırıklarını falan alıp beni ve saçlarımı çok güzelleştiriyordu. Anlamı nedir? Teşekkürler…

  106. Merhaba ben kapalı bayanım rüyamda saçım daha da uzun ve açık bir şekilde kalabalık ailenin içinde geziyordum. Ne anlama gelir?

  107. Merhaba. Benim üvey annem var (babamın ilk eşi). Ama hiç bir zaman bir üveylik olmadı aramızda, her zaman iyi anlaşırız. Kendisi başörtülüdür. Rüyamda üvey annemi başı acık, omuzuna kadar dümdüz, ortadan ayrılmış beyaz saclı gördüm. Ben bir sandalyede oturmuşum o da bana doğru geliyor, bir sandalyeye kolunu dayayıp hafifçe eğilip, tebessüm ederek, bana bakarak yüzüme karşı bir şeyler söylüyor. Ama ben ne dediğini anlamıyorum. Saçları çok güzeldi. Acaba anlamı nedir?

  108. Merhaba! Tanıdığım ve sevdiğim bir kadın benim saçlarımı kısa kestirdiğimi görmüş ne anlama gelir?

  109. Annem beni (şimdi 52 yaşındayım, topluyum) genç kızlığımdaki halimle yani zayıf, kısa saçlı görmüş. Yorumunuzu rica ediyorum.

  110. Merhaba ben rüyamda sol göğümsümden uzun saç olduğunu ve onu kopartmaya çalıştığımı gördüm.

  111. Merhaba, bir arkadaşım beni rüyasında uzun kahverengi saçlı görmüş, üzerimde kısa bir kahverengi elbise varmış ve elbisenin üzerinde de küçük beyaz papatyalar mevcutmuş, yeşillik bir alanda ve kalabalık arasında imişim, ayrıca birisini arar gibi etrafıma bakınıyormuşum, yorumlarsanız sevinir.

  112. Ben kız arkadaşımın benim saçımı bağladığını gördüm anlamı nedir? Acil cevap verir misiniz?

  113. Merhaba, ben rüyamda kız arkadaşımın saçlarını gri renge boyadığını görüyorum ayrıca çok da uzun olduğunu gördüm ne anlama gelir?

  114. Komşum hamile onun bebeği doğmuş beşikte ve bir bebeğe göre uzun sarı saçlarının olduğunu gördüm şaşırdım.

  115. Ölmüş halam saçlarını boyamış ama ben tam tutmamış diyorum oda seninde boyanması gerek diyor. Beraber boyarız diyorum.

  116. Annem rüyasında beni kendi saçımı tutam tutam yolduğumu görmüş. Bu ne demektir?

  117. Hastalığımdan dolayı gür saçlarım döküldü. Rüyamda mezuniyetimdeyim saçlarım eskisi gibi gür parlak dalgalıydı. Bayılmıştım gören herkes şaşkınlıkla bakıyordu. Nasıl mutluydum anlatamam. İnşallah rüyamdaki gibi eski haline kavuşur saçlarım.

  118. Arkadaşım rüyasında beni kızıl saçlı ve saçlarım karışmış onları çözmeye çalışırken görmüş ne anlama geliyor. tşkr,

  119. Rüyamda 3 yaşındaki kız yeğenimin saçlarının kesilmiş olduğunu gördüm. Yorumlarsanız sevinirim. Kolay gelsin

  120. Rüyamda bir hoca efendinin saç uçlarıma dokunduğunu gördüm, bu ne anlama geliyor?

  121. Saçımı sıfıra kestim sonra rüyada gördüm, dünyada saçım uzamış olduğunu gördüm ve saçlarımın uzamasının kulaklığı kapattığını gördüm.

  122. Merhaba,

    Kuzenim rüyamda balkonda saçımı kesti, uçlarından yeni kestirmişim kuafördeki çocuğa kes dedim kesmedi, iyi oldu diyorum. Sonra arkasına dokunuyorum saçımın çok mu kısa oldu diye düşünüyorum. Bir tutamda avucuma verdi kestiği saçtan, ne demek acaba?

  123. Rüyamda elimle saçımı düzeltiyordum her seferinde saçım uzuyor ve köklerden çok güzel bir sarı renk ile saçım tamamen sararıyordu ve etrafımdaki kişiler beni hayranlıkla izliyordu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir