Rüyada Sakız Görmek

Rüyada sakız görmek, çok zor bir meslek hayatınız olduğuna işarettir. Zorluk çekerek ve azimle mücadele ederek hayatta bir yerlere gelmeye çalıştığınıza delalet eder. Meşakkatli bir süreç sonrasında istenilen mal varlığına kavuşmak olarak tabir edilir. 

Rüyada sakız çiğnemek; tartışma, şikayet gibi şeylere, yanlış ve istenmeyen bir şey yapmaya delalet eder.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Çengel Sakızı, Çam Sakızı, Mastika Sakızı

Rüyada sakız görmek tabiri, zahmet ile kazanılacak bir paraya işarettir. Sakız çiğnemek bir dedikoduya; sakız bulmak veya almak, kötü bir habere; sakızı ateşe atmak, bir mal yüzünden başınızın derde gireceğine işarettir.

Rüyada Sakız Almak

Rüyada sakız almak, sizi üzecek olayları üzerinize çekeceğinize delalet eder. Büyük bir sıkıntıya düşeceğinize ve bu sorunlardan kurtulmak için uzun zaman uğraşacağınıza delalet eder.

Rüyada Sakız Çiğnediğini Görmek

Rüyada sakız çiğnediğini görmek, çevrenizdeki insanlarla başkalarının dedikodusunu yapacağınıza işarettir. Başkası hakkında laf duymaya da delalet eder.

Rüyada sakız çiğnediğini görmek ne demek, bir konu etrafında çok konuştuğunuza ve bundan dolayı herkesi usandırdığınıza delalet eder. 

Bir başka rivayete göre de: Bir kimse rüyada sakız çiğnediğini görse, yanlış ve istemediği bir iş yapar. Bazı tabirciler, sakız çiğnediğini gören kimse, münakaşa, şikayet ve bunlar gibi şeylerde o kimseden çok söz edilir.

Rüyada Sakız Çiğnemek Diyanet Tabiri

Rüyada sakız çiğnemek Diyanet tabiri, manevi anlamda kendinizi kötü bir duruma sokacağınıza ve sonrasında büyük bir pişmanlık yaşayacağınıza delalet eder. Allah tarafından hoş karşılanmayan davranışlarınıza işarettir.

Rüyada Dişe Sakız Yapışması

Rüyada dişe sakız yapışması, uzun süre sıkıntı çektikten sonra başladığınız işi bitireceğinize delalet eder. Akrabalarınızdan birinin eğitimini üstlenmeye ve maddi anlamda çevrenizdekilerin bakımına yardımcı olmaya da delalettir.

Rüyada Sakız Kabağı Görmek

Rüyada sakız kabağı görmek, seyahat olarak tabir edilir. Yakın bir zamanda kara yolu ile uzun bir seyahate çıkacağınıza işaret eder. Bu yolculuk güzel ve hayırlı olacağı için sizin adınıza güzel günlere yorumlanır.

Rüyada Sakız Vermek

Rüyada sakız vermek, çok asil ve namusuna düşkün bir kişi olduğunuza tabir edilir. Bilgi yönünden zengin bir kişi olduğunuza ve çevrenizi her türlü konuda aydınlatabilecek kadar ilim sahibi olduğunuza işarettir. Bu rüya aynı zamanda, çevrenizde itibar görmek olarak da tabir edilir.

Rüyada Sakız Dağıtmak

Rüyada sakız dağıtmak, fakir ailelere yardım edeceğinize, hasta bir yakınınız için sizin de yardımcı olacağınıza işarettir. Zahmetli bir işin ardından gelecek olan rahatlığa yorumlanır. Aynı zamanda çok zorlu bir yoldan geçerek, hem kendinize hem de çevrenize büyük bir saadet getirmek olarak da tabir edilir.

Rüyada Saça Sakız Yapışması

Rüyada saça sakız yapışması, çevrenizde sizi çekemeyen kişilerin işlerinize engel olmak için birçok kötü yola başvuracağına işarettir. Bu kişilerin sizin rızkınızı alacağına delalettir. Aynı zamanda çektiğiniz çok büyük sıkıntılara rağmen yine de hayatınızı bir düzene sokacağınıza delalet eder. (Bkz. Saç Yıkamak)

Rüyada Birinin Sakız Vermesi

Rüyada birinin sakız vermesi, başkasının eli ile çok büyük bir başarı kazanmaya delalettir. Dar anınızda ailenizden gelecek bir yardıma ya da iş yerinde bir arkadaşınızın projenize destek vermesine işaret eder. Verdiniz kararlarda sizi destekleyen kişilerin artış göstereceğine de yorumlanan bir rüyadır.

Rüyada Oruçluyken Sakız Çiğnemek

Rüyada oruçluyken sakız çiğnemek, hayal edilenlerin kısa sürede geleceğine ve her konuda size destek verecek çok yakın bir çevre kuracağınıza işarettir. Sevilen insanla dünya evine girmeye, evliyseniz kız çocuk sahibi olmaya işarettir. Öğreneceğiniz yeni bilgiler ile son derece mutlu bir kişi olacağınıza delalet eder. (Bkz. Oruç Bozmak)

Rüyada Sakız Çalmak

Rüyada sakız çalmak, büyük bir dayanışma içerisine gireceğinize işaret eder. Eşiniz tarafından destekleneceğinize ya da iyi bir proje hakkında patronunuzdan destek alacağınıza tabir edilir.

Rüyada Sakız Bulmak

Rüyada sakız bulmak, zorluk içinde bulunduğunuza ve azimle bu durumdan kurtulmaya çalışacağınıza işaret eder. Çok güçlü biri olduğunuza ve bu gücünüz sayesinde çevrenizden her zaman destek bulacağınıza tabir edilir.

Rüyada Sakız Ağacı Görmek

Rüyada sakız ağacı görmek, çok uzun ömürlü olacağınıza işaret eder. Aynı zamanda eğlenceli biri olduğunuza ve çevrenize neşe saçacağınıza, yaşlılık döneminizin de aynı huzur içerisinde geçeceğine delalettir.

Rüyada Sakız Satın Almak

Rüyada sakız satın almak, sıkıntıya ve sorunlara işaret eder. Kendi elinizle gelecek sorunlu durumlar olacağına ve bu durumun bir süre sizi oyalayacağına delalettir.

Rüyada Dişten Sakız Temizlemek

Dişten sakız temizlemek, partneriniz ile aranızda birtakım sorunlar olacağına ve kısa süreli bir ayrılık yaşayacağınıza işarettir. Endişeli dönemler geçireceğinize de işaret eden rüyalardandır. (Bkz. Dişleri Temizlemek)

Sakız

“Rüyada Sakız Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Rüyalarımda çok sıklıkla dişlerime yapışan ağız dolusu sakızı, zorlukla ağzımdan çıkardığımı görüyorum. Bu ne anlama geliyor? Teşekkürler.

  2. Rüyalarımda çok sıklıkla dişlerime yapışan ağız dolusu sakızı, zorlukla ağzımdan çıkardığımı görüyorum. Bu ne anlama geliyor? Teşekkürler.

  3. Ben de rüyamda ağız dolusu sakızı zorlukla dişlerimden çıkardığımı görüyorum. Hatta çıkartıyorum bir bakıyorum, hala var hala var. Devamlı devamlı sakız çıkartıyorum ağzımdan.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir