Rüyada Saksağan Görmek

Rüyada saksağan görmek; servet sahibi, stokçu, ihtikar yapan, kendisine güven duyulmayan melun adama işarettir. Bu kuşla konuşmak, kaybolan birinden haber gelmesine; saksağanla uğraşmak, sonu gelmez bir işe bulaşmaya delalet eder.

Rüyada saksağan görmek tabiri, çok korkunç ve tehlikeli bir haberdir. Bu haber sizi çok üzecek; ancak yakınlarınızdan destek alırsanız, bu süreci daha kolay atlatabilirsiniz.

Rüyada saksağan kuşu görmeniz, olur olmaz gevezelik yapıp herkesi usandırdığınızaa ve belki de kendinize güldürdüğünüze işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada saksağan kuşunu görmek nedir açıklaması cinfikir, emniyetsiz, vefasız ve hiç kimse ile uyuşmayan kimselere yorulur. Fazla para ile satmak için insanların zaruri ihtiyacı olan şeyleri saklayan bir tüccara işarettir. Bazen de saksağan görmek, servet sahibi bir kimseye işarettir.

Rüyada saksağan ile konuştuğunu gören kimsenin, kaybolmuş kimsesinden haber gelir. Saksağan kuşuna rastladığını gören kimse, gaddar ve fasık (günahkar) bir kimseye rastlar.

Bakınız; Ağaçkakan

Saksağan

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir