Rüyada Sandal Görmek

Bakınız; Kayık

Genç bir erkeğin rüyasında kendisini sandalda görmesi, samimi bir arkadaş sandığı biri tarafından aldatılacağına ve zor bir durumda kalacağına; daha büyük bir yaşta ise, para kaybı yüzünden daha basit bir hayat yaşamaya mecbur olacak demektir. Genç bir kadın için, yeni ve samimi bir arkadaş elde edeceğine; daha yaşlılar için, kötü bir eve taşınacağına işarettir.

Rüyada Sandala Binmek

Rüyada sandala binmek görmek, istediğinizi elde edecek, hedeflerinize ulaşacaksınız; dalgalı suda geziyorsanız, hayatınızda olumsuz gelişmeler olacak. 

Rüyada bir deniz kenarında sandalla gezinti yapmakta olduğunuzu görmek, kısa bir yolculuk yapacağınızı gösterir. Bir başka rivayete göre de: Rüyada sandal görmek; üzüntü, keder, sıkıntı, hastalık, darlık veya kıtlık içinde bulunan kimse için kurtuluştur.

Rüyada Denizde Sandal Görmek

Rüyada denizde sandal görmek, sevdiğiniz bir arkadaşınızla birlikte bir gün geçireceğinize; sandalla gezmek, aile ortamında bir huzursuzluk yaşanacağına; sandalın battığını görmek, size yapılacak evlenme teklifini iyice düşünmeden cevap vermemeniz gerektiğine, bir kazaya uğramamak için dikkatli davranmanız gerektiğine işarettir.

Sandal

“Rüyada Sandal Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda yakın olduğumuz bir kız arkadaşımla sandala bindik ve kız kulesine yemeğe gittik. Masada mum ışığı ve güller vardı. O kız arkadaşım yeşil bir abiye giymişti. Çok şık bir mekandı. Sonra arkadaşım havyar yiyordu ve biz orada otururken geldiğimiz sandal battı. Fakat biz hiç bunu umursamadan yemeğe devam ettik. Lütfen bunun yorumunu en kısa zamanda atar mısınız?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir