Rüyada Sarı Görmek

Rüyada sarı renkli bir elbise giymek veya sarı bir renk görmek, çok hassas ve duygulu bir kimse olduğunuza ve her şeyinizi içinize attığınıza işarettir.

Rüyada sarı görmek ve bu rengin belirgin şekilde hafızada kalması ne yazık ki olumsuz bir rüya olarak işarettir. Bu şekilde rüya gören bir kimse hasta olabilir diye yorumlanır. Hem kendinde hem de ailesinde bir hastalık çıkabileceğine delalettir. Ancak işaretler doğrultusunda ve görülen sarı rengin nerede olduğunun hatırlanması ile rüyanın kapsamlı şekilde yorumlanması yapılır diye rivayet edilir.

Rüyada Sarı Yılan Görmek 

Rüyada sarı yılan görmek, size zarar vermek isteyen bir düşmanınız var diye yorumlanır. Hayırlı olmayan bir rüyaya işarettir. Yılan sinsi bir düşmana işarettir. Sarı renk de hastalığa işarettir. İki sembol de birleştiği zaman sizi kasıtlı olarak hasta etmek isteyen ve sizin sağlığınız ile oynamaya çalışan bir düşmana rivayet edilir.

Rüyada Sarı Yılan Öldürmek

Rüyada sarı yılan öldürmek, rüya sahibinin çevresindeki düşmanın farkında olması ve bu düşmanı yok etmeye çalışması anlamına gelir. Mecazen yok etmek ve bu düşmanı alt etmek olarak yorumlanır.

Rüyada Sarı Erik Görmek

Rüyada sarı erik görmek, kişinin kısa süre içinde sağlığının bozulacağı anlamına gelir. Hastalıktan dolayı yataklara düşmek olarak yorumlanır. Fiziki bir hastalığı sembolize eder. Gözle görünür ve fiziksel bir yaralanma ya da hastalık olarak yorumlanır.

Rüyada Sarı Kedi Görmek

Rüyada sarı kedi görmek, çevrenizde size dost görünmeye çalışan ama arkanızdan konuşan kişileri sembolize eder. Bu nedenle rüya sahibinin dikkatli olması gerekir. Kendine dost görünen en yakının rüya sahibinin sağlığını tehlikeye atacak bir durum ile karşı karşıya olduğuna delalet eder.

Rüyada Sarı Elbise Giymek 

Rüyada sarı elbise giymek, kişinin bilerek ve isteyerek kendini hasta etmesi anlamına gelir. Rüya sahibinin sağlığına dikkat etmemesi, zararlı şeyler yemesi, kilosuna dikkat etmemesi gibi vurdumduymazlık içinde olabileceğine delalet eder.

Rüyada Sarı Çiçek Görmek 

Rüyada sarı çiçek görmek, kişinin işitsel bir rahatsızlığı olabileceği anlamına gelir. Geçici duyma problemi yaşayacağına ya da kulakla ilgili bir problemi olacağına delalet eder.

Rüyada Sarı İnek Görmek 

Rüyada sarı inek görmek, sadece rüya sahibinin değil, rüya sahibinin hanesinde yaşayan kişilerin de hasta olabileceğine delalet eder. Burada inek büyük ve hacim kaplayan yapısı ile rüya sahibinin hane halkını sembolize eder. Hastalığın da hane içerisinde olabilmesi ile yorumlanır.

Rüyada Sarı Civciv Görmek 

Rüyada sarı civciv görmek, rüya sahibinin bir projesi olduğuna bu projenin de sekteye uğrayacağına delalet eder. Civciv küçük bir canlıdır. Yani kişinin işi gibi görünür. Bu rüyayı gören kişi iş hayatına dikkat etmelidir.

Rüyada Sarı Üzüm Görmek 

Rüyada sarı üzüm görmek, rüya sahibinin yiyecek ve içecek yolu ile hastalığa kapılacağına delalet eder.

Rüyada Sarı Elma Görmek 

Rüyada sarı elma görmek, rüya sahibinin sevdikleri ile arasının açılacağı ve arada husumet, küslük gibi durumların oluşacağı anlamına gelir.

Rüyada Sarı Köpek Görmek 

Rüyada sarı köpek görmek, rüya sahibinin en yakının hastalanacağı anlamına gelir. Köpek sadık bir dosttur. Bu sadık dostun da sarı renkte olması, hastalanacak ve yataklara düşeceği anlamını taşımaktadır. Bu nedenle bu rüya en yakınına dikkat etmesine delalet eder.

Rüyada Sarı Muhabbet Kuşu Görmek 

Rüyada sarı muhabbet kuşu görmek, rüya sahibinin sürekli konuştuğu ve hayat arkadaşlığı yaptığı bir kişinin aniden rahatsızlanacağına delalettir.

Rüyada Sarı Arı Görmek 

Rüyada sarı arı görmek, rüya sahibinin işini kaybedeceğine delalet eder. Geçici bir iş ya da sürekli bir iş olsun fark etmeksizin bu işin yok olacağına ve bunun yanında da rüya sahibinin üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada Sarı Gül Görmek 

Rüyada sarı gül görmek, rüya sahibinin hastalanıp yataklara düşeceğine işarettir. Ciddi bir hastalık olmasa da sağlığının bozulacağına delalettir.

Rüyada Sarı Ayakkabı Giymek 

Rüyada sarı ayakkabı giymek, rüya sahibinin hanesinden hastalığın uzun bir süre gitmeyeceğine delalet eder. Hasta olan kişi ya da üzgün olan kişinin hanesinde kara bulut gibi bu durumun çökebileceğine işaret eder.

Sarı

“Rüyada Sarı Görmek” üzerine 7 yorum

  1. Ablam benim kızımı gezmeye gittikleri bir yere giderek sarı bluz giymiş, saçını atkuyruğu yapmış bir durumda, ellerini öperken görüyor. Yorumlarsanız sevinirim.

  2. Arkadaşım beni bir düğünde, sarı renkli elbise giydiğimi ve oynarken görmüş. Kendisinin de mavi renkli elbise giyindiğini, düğüne geç kaldığını görmüş. Rüyanın yorumunu yapabilir misiniz?

  3. Rüyamda bir sarı elbiseyi yıkayıp serdiğimi gördüm. Anlamı nedir? Bir açıklama yaparsanız sevinirim.

  4. Rüyamda yaz günü evimin penceresinden büyük bir dolunay ama çok büyük ve sapsarı dolunay gördüm. Benimle beraber bir iki kişi daha vardı yanımda. Dolunay büyüyüp hareket ediyordu. Işık hızında, sağ tarafa doğru hızlıca hareket ediyordu.

  5. Denizin kenarında bir evin içindeyim evi kiralamışım. Eşyalar var evin içinde çizgili koltuklar ve ben onları istemiyorum. Balkonu yıkıyorum delikler tıkalı su birikiyor ayaklarım bileklerime kadar suyun içinde su pırıl pırıl sonra delikleri açıyorum sarı bir su akıyor deliklerden ve denize karışıyor denizi sapsarı yapıyor. Öylece bakıyorum suyun arkasından. Evin başka bir balkonuna gidiyorum. Kapalı bir balkon benim eşyalarımı oradan alıyorum içeri âmâ onlarda farklı eşyalar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir