Rüyada Sarılmak Görmek

Rüyada birinin boynuna sarılmak, uzun ömre işarettir. Bir dost ve tanıdıkla kucaklaşmak, uzun sürecek beraberliğe delalettir.

Rüyada tanınmayan biriyle kucaklaşmak, insanlarla iyi iletişim kurmaya; düşmanla kucaklaşmak, onunla barışmaya delalet eder.

Rüyada bir ölünün boynuna sarılıp onu bırakmamak, vefat etmeye; eşiyle kucaklaşmak, güzel geçime ve muhabbete; tanınmayan kadınla kucaklaşmak, dünyaya meyledip ahireti unutmaya işarettir. Kucaklaşmak bazen yardımlaşmaya, sevgi ve anlayışa delalet eder. 

(Ayrıca Bakınız; Kuşatma)

Rüyada sevgilinize veya eşinize sarıldığınızı gördüyseniz, kavga ve tartışmalar yaşayacağınızın işaretidir. Bir akrabaya sarılmak, hastalığın habercisidir.

Sarılmak

“Rüyada Sarılmak Görmek” üzerine 13 yorum

  1. Rüya yorumu yapıyor musunuz bilmiyorum ama ben gördüğüm rüyayı yazmak istiyorum, yorumlarsanız sevinirim. Tanınmış ve benim de şahsen tanıştığım bir milletvekili ile sevinçli bir olay için kucaklaştık. Teşekkür ederim.

  2. Rüyamda düşmanımızla kavga edip sonra onunla sanki sevgiliymişim gibi onun üstü çıplak vücuduna sarıldığımı gördüm ama hiç sevmediğimiz birisi ve de evli bir adam. Ben bekarım.

  3. Rüyamda bilinen tanınan bir oyuncuyla sevgili olduğumu görüyorum. Yani isim olarak onu hatırladım uyandığımda fakat rüyadaki şahıs o değildi suret olarak tamda, onu çok sevdiğimi arzuladığımı görüyorum. Bir elbise pazarında olduğumuzu görüyorum, elbiseleri incelediğimizi fakat aldığımızı görmedim sadece bakındık ve elbiseleri daha çok ben incelerken bu şahıs benim elimden tuttu ve oradan ayrıldık. Yanında da bir arkadaşı vardı yakın arkadaşı, üç kişi oradan ayrıldık. Hayatımda bir sevgilim var ama kalbim başkası için atıyor, aklımda sürekli o başkası var ve bu başkası dediğim şahısla da yakın zamanda tartışıp iletişimimizi tamamen kestik buna istinaden bir bilinçaltı söz konusu mudur sizce? Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürümü sunuyorum. İyi akşamlar.

  4. Tanıdığım ve tanımadığım 2 kadına çok sıkı şekilde sarılmak ne anlama geliyor?

  5. Ara bölümünde yazdığım hiçbir şey çıkmadı. Lütfen benim için rüyada uzun zamandır görmediğin öğretmene sarılmak konusunu araştırır mısınız?

  6. Bir arkadaşımı beyaz gelinlik içinde birbirimize sarılırken gördüm. Acaba bunun anlamı nedir, öğrenebilir miyim?

  7. Rüyamda sımsıkı kaynanama sarıldım kendisi hala yaşıyor. Anlamı nedir acaba? Teşekkürler.

  8. Ben rüyamda tartıştığım sevgilimi gördüm. Okuldaydık. Ben masada uğraşıyordum. Sevgilim geldi bir eliyle belime sarıldı. Ben şok oldum. Sonra onu 2 kere öptüm ve omzuna kafamı koydum. Tam o arada hoca geldi. Bunun anlamı nedir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir