Rüyada Sarımsak Görmek

Rüyada sarımsak görmek; üzüntü ve kedere, kötü bir isimle anılmaya, hayrı şerre tebdil etmeye, kötü ve haram mala işarettir. Hastanın sarımsak yemesi, şifa bulmasına; pişmiş sarımsak yemek, kötülüklerden tövbe etmeye ve hatalı yoldan dönmeye delalettir.

Rüyada sarımsağı köküyle birlikte topraktan çıkarmak, akraba cihetinden gelecek zarara delalet eder.

Ayrıca bkz: Havan, Soğan 

Rüyada sarımsak görmek, rüya sahibinin kederli ve hüzünlü bir yapı içinde olmasına delalettir. Rüya sahibinin uzun süre melankoli takılmasına işaret eder. Bir sebebi varken ya da hiç sebepsiz yere durgunluk, hastalık ya da herhangi bir kısmet kapalılığına işarettir.

Rüyada Sarımsak Yemek 

Rüyada sarımsak yemek görmek, rüya sahibinin uzun süredir hasta olmasına delalettir. Sarımsağı yemesi ile birlikte rüya sahibinin mevcut olan durumundan kurtulmasına yönelik bir işaret vardır. Hasta olan rüya sahibi hastalığından kurutulur diye işaret eder. İşi olmayan rüya sahibi iş bulur, kısmeti kapanan kişi kısmetinin açıldığını görür.

Rüyada Sarımsak Soymak 

Rüyada sarımsak soymak, rüyayı gören kişinin hayırlı işler ile uğraşmadığına işarettir. Haram mal, yasak işler ya da kıskançlık ile elde edilen haksız kazanca işarettir. Bu şekilde rüya gören bir kişi kendi hayatına çeki düzen vermeli ve nerede yanlış yaptığını sorgulamalıdır. Çünkü ender görülen işaret rüyalarından biri olarak karşımıza çıkmaktadır.

Rüyada Sarımsak Almak

Rüyada sarımsak almak, rüya sahibinin başına dert olmasına işarettir. Kendince dert görülmeyen ancak çevresi tarafından dert olarak nitelendirilebilecek bir iş, bir evcil hayvan ya da bir olayı üzerine almasına delalettir. Bu rüyayı gören kişi üzüntü sahibi olur. Durduk yerde başına bela almaya işarettir. Hiçbir sebep yokken çıkan kavgaya ve rüya sahibinin başının ağrımasına işarettir.

Rüyada Sarımsak Toplamak 

Rüyada sarımsak toplamak, rüya sahibinin kendi elleri ile işiniz çıkmaza sokabileceğine işarettir. Bir bela, bir kısmetsizlik ya da bir işlerin ters gitmesi olarak yorumlanır. Rüya sahibinin başına gelebilecek derin üzüntü olarak yorumlanır. Ancak mal ve mülk ile birlikte verilen zarara rivayet eder.

Rüyada Sarımsak Tarlası Görmek 

Rüyada sarımsak tarlası görmek, rüya sahibinin dertlerini kendi imkânları ile yok edebileceği şeklînde yorumlanır. Dertlerin alt edilmesine delalettir. Dertlerin ortadan kalkmasına ve buna uygun olarak yapılan çalışmalar ile birlikte rüya sahibinin kısa süre içerisinde para kazanması, kısmetinin açılması ya da ters giden neyin varsa düzelmesi şeklinde yorumlanır. Hayırlı bir rüyadır. Tarlada bulunan sarımsaklar yok edilmeyi bekleyen ve her şeyin yolunda olması için bekleyen dertleri ve üzüntüleri işaret eder.

Rüyada Sarımsak Dikmek 

Rüyada sarımsak dikmek, rüya sahibinin bir ev ya da araba almaya niyetlenmesi olarak rivayet edilir. Çünkü dikme eylemi bir kişinin mal ve mülk sahibi olabilmesi ile açıklanabilmektedir. Bu bir mal olarak değerlendirilirse ev, arsa vb. taşınır mal olarak da araba olarak yorumlanır.

Bkz:Fidan Dikmek

Rüyada Sarımsak Çalmak 

Rüyada sarımsak çalmak, rüya sahibinin hırslarının olduğuna işarettir. Büyük hayaller ve büyük hırslar ile yapılan işe delalet eder. Kişinin sahip olamadıklarının hayalini kurmasına ve bunun içinde hırs yapmasına işaret eder. Rüya sahibinin en hızlı ve en kolay yoldan para kazanma yöntemlerini araştırmasına işaret eder.

Rüyada Birinin Sarımsak Verdiğini Görmek

Rüyada birinin sarımsak verdiğini görmek, rüya sahibinin borçları olduğuna işaret eder. Borçlarını kapatmak için bir kişiden yardım alacağı şeklinde yorumlanır. Bu kişi tandık ise, muhakkak borcu ondan alması gerektiğinin işaretidir. Hatta borcu bu kişinin verebileceğinin işareti olarak yorumlanır. Bunun yanında rüya sahibinin borçlarının oldukça büyük olduğu ve bunu kapamak için de başka kişiden borç alması gerektiğine ilişkin yorumlanır.

Rüyada Sarımsak Rendelemek 

Rüyada sarımsak rendelemek, rüya sahibinin kıt kanaat geçinmesi şeklinde yorumlanır. Bununla birlikte rüyayı gören kişinin hareketlerine dikkat etmesi gerektiği ve ayağını yorganına göre uzatması gerektiği anlamını taşır.

Bkz:Rende

Rüyada Sarımsak Pişirmek 

Rüyada sarımsak pişirmek, rüya sahibinin hanesine huzur bolluk ve bereketin gelebileceğinin işaretidir. Bu sayede rüya sahibinin de kolay ve hızlı bir şekilde hane içi huzur ile enerjisini yükleyebileceği şeklinde yorumlanır. Yüksek enerji haneye huzuru ve bereketi getirir.

Sarımsak 

“Rüyada Sarımsak Görmek” üzerine 16 yorum

  1. Rüyamda ablam, ben ve Başbakan otobüste kendi ilimizde gezerken annemlerin evine gittik başbakan ablamın fotoğraflarını istedi. Yolda giderken de benden inip sarımsak almamı istedi. Ablam indirmedi.

  2. Rüyamda evimin her tarafını cinler basmıştı. Çok korkuyordum ve bir kadın bir sürü sarımsak vererek “Bunları evin her tarafına serp. Korkup sana dokunamazlar” dedi. Sarımsakları alıp evin her tarafına kapı eşiklerine kadar serpiyordum ve cinler gerçekten bana yaklaşamıyordu. Acaba bu rüyanın anlamı nedir?

  3. Kendi kapımda bir demet sarımsak gördüm. Ve kavgalı olduğum bir kişi de gelip bir baş kopardı.

  4. Rüyamda elimde köküyle beraber sarımsaklarla boş bir yolda yürürken arkadaşım elimden sarımsakları alıp koşarak uzaklaşıyor.

  5. Ya ben evdeydim ailemle oturuyorduk, onlar arka tarafa gitti. Ben de tek başıma otururken pencerede büyük bir şey gördüm bakayım derken saksıda fide, sarımsak fidesi büyük böyle iri iri ama baya vardı. Ne olabilir, lütfen cevaplar mısınız?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir