Rüyada Sarnıç Görmek

Rüyada içinde yağmur suyu biriktirilen su haznesi yahut tatlı su deposu görmek; güç işleri kolaylaştırmaya, şeref ve yükselmeye, şöhrete ve korkudan emin olmaya, kişinin sırlarına vakıf olan yakınına işarettir. Sarnıç bazen eşe, sandığa, sandık vs. gibi içine değerli şeyler konulan kaplara delalettir.

Ayrıca bakabileceğiniz rüya tabirleri: Su, Su Kuyusu

Rüyada sarnıçta yağ ve mal olduğunu görmek, hanımın hamile kalmasına yahut faydalı şeylerin artmasına delalet eder. Elinizi çabuk tutmadığınız için önemli bir iş fırsatını kaçıracağınıza işaret eder. İçinde su birikmiş sarnıç, hayırlı bir kısmettir.

Rüyada sarnıç görmek, bir kadın veya erkek yüzünden bir iftiraya uğrayarak huzurunuzun bozulacağına işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada sarnıç görmek, içine su konulduğundan dolayı hanıma, bazen de cüzdan, hazine, sandık ve çukur gibi içine mal konularak saklanan şeylere işarettir. Sarnıç, arkadaş ve evlat gibi sırrına vakif herkese işarettir. Su sarnıcında zeytinyağı görmek, sarnıç sahibinin zenginliğine işaret ettiği gibi, zeytinyağı sarnıcında su görmek de zeytinyağının kıtlaşacağına işarettir.

Rüyada cami sarnıcı görmek, caminin imamına; han ve tekkelerin sarnıcı da onların mütevelli ve bakıcılarına işarettir. Rüyada evinin münasebetsiz bir yerinde sarnıç olduğunu gören kimsenin, ailesine veya herhangi bir yerdeki arkadaşına cin musallat olur.

Rüyada sarnıçta yağ, bal, veya süt olduğunu gören kimsenin hanımının hamile olduğuna ve faydalı şeylerin artmasına işarettir. Bazen de bu rüya, yağmur yağmamasına ve onun için para sarf edilmesine işarettir. Bazen de sarnıç, insanın malına işarettir. Sarnıç görmek; güç seyleri kolaylaştırmaya, şerefe, yükselmeye, şöhrete ve korkudan emin olmaya işarettir.

Sarnıç

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir