Rüyada Satın Almak Görmek

Rüyada bir şey satın almak, alınan şey hayırlı ise başarı ve bolluktur. Aksi ise sorunlara işaret eder. Zengin, hasta ve imamlar için bu rüya hayır değildir.

Rüyada satmak ve satılmak anlamı, satılan şeyin değişmesiyle de değişir. Satıcı için her zaman şer olan şey, satılan kimse için hayırdır. Satıcı için hayır olan şey de satın alan kimse için şerdir. Bazıları da satmak mülkün gitmesine, satıcı müşteriye müşteri de satıcıya işarettir, dediler. 

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Fuar, Çarşı, Alışveriş

Rüyada bir şey satmak görmek, satılan şey üzerine tercihtir. Bundan dolayı bir kimse dünyaya işaret eden bir şeyi satarsa, ahireti dünyaya tercih eder. Böyle olmazsa satılan şeyin kıymet ve parası miktarınca hali değişir.

Rüyada hür adamın satıldığını görmesi, Hz. Yusuf (A.S.)’un kıssasına göre devlet ve hayırlı akıbete işarettir. Rüyada satmak, sattığı şeyden kurtulmaya; almak ise aldığı şeye rağbet etmeye işarettir. Bir kimse kötü bir şey satıp yerine iyi bir şey alırsa ve harpte ise şehit olarak ölür.

Rüyada iyi bir şeyi satıp yerine kötü bir şey alırsa Allah’a sığınmaya ve akıbetinin fena olmasına işaret eder. Bazen de dünyayı ahirete, hür insanı köleye veya maşiyeti itaata tercih eder.

Rüyada Ev Satın Almak

Rüyada ev satın almak, gerçek hayatta da bir yatırım yapılacağına işaret eder. Aynı zamanda hayalini ya da planını kurduğunuz mal ve mülke yavaş yavaş ulaşacağınıza alamet eder. 

Rüyada Araba Satın Almak

Rüyada araba satın almak, yeni bir iş için yolculuğa çıkacağınız anlamını taşır. Yeni planlarınızın bu yolculuk sonrası yapılacak görüşmelerle birlikte olumlu sonuçlanacağı şeklinde tabir edilen hayırlı rüyalardandır. 

Rüyada Ekmek Satın Almak

Rüyada ekmek satın aldığınızı gördüyseniz, daima girdiğiniz işlerde helal rızık elde edeceğinize yorulur. Aynı zamanda aile içinde verilen ortak kararlar sonucu yeni yatırım planları yapacağınıza işaret eden bir rüyadır.

Rüyada Balık Satın Almak

Rüyada balık satın almak, aldığınız balığın miktarı kadar maddi kazanç elde edeceğinize alamet eder. Kısmet ve maddi geliri simgelediği şeklinde yorumlanır ve vereceğiniz kararların hep bereketli sonuçlanacağı anlamına gelir.

Rüyada Ayakkabı Satın Almak

Rüyada ayakkabı satın almak, maddi anlamda hep artış yaşayacağınız ve manevi anlamda da zenginlik yaşayacağınız şeklinde tabir edilir. Aynı zamanda çevrenizin hep takdir ve övgüyle söz edeceği işler yapacağınızın habercisidir. (Bkz. Ayakkabı Almak)

Rüyada Altın Satın Almak

Rüyada altın satın almak, son zamanlarda yaşadığınız maddi sıkıntıların sona ereceğine işarettir. Sonrasında kaybettiğiniz miktarın kat katını kazanacağınız şeklinde yorumlanır. Büyük başarılarda rol alacağınız anlamına gelir. (Bkz. Altın Almak)

Rüyada Çorap Satın Almak

Rüyada çorap satın aldığınızı gördüyseniz, olumlu anlamda, ardı arkası kesilmeyen maddiyatı simgeler. Olumsuz yorumu ise elde ettiğiniz bir mal varlığının hile yoluyla elinizden alınacağı şeklindedir. Büyük çabalar sarf etmek zorunda  kalacağınıza yorulur. 

Rüyada Yumurta Satın Almak

Rüyada yumurta satın almak, eğer bekarsanız evlilik yolunda ilerleyen bir ilişki yaşayacağınızı simgeler. Evliyseniz de daima mutlu ilerleyen bir aile hayatına ve maddi anlamda zenginliğe alamet eder.  

Rüyada Koyun Satın Almak

Rüyada koyun satın almak, eğer maddi durumunuz kötüyse bu zorlu dönemden kurtulacağınıza, iyiyse de daha da katlanacak zenginliğe yorulur. Hane içerisine her zaman bereketli ve helal rızkın gireceği anlamına gelen hayırlı bir rüyadır.  

Rüyada Elbise Satın Almak

Rüyada elbise satın almak, iş hayatınızda yüksek mertebelere layık görüleceğiniz görüşmelere kapı açar. Hayalini kurduğunuz mevkiye ulaşmak için elinize fırsat geçeceğine işaret eder. (Bkz. Elbise Almak)

Rüyada Kitap Satın Almak

Rüyada kitap satın aldığınız gördüyseniz, eğitim anlamında kendinizi birçok alanda geliştireceğinize ve sözünüzü dinletecek mevkilere ulaşacağınıza alamet eder. Aynı zamanda erken yaşta büyük işler başaracak potansiyele geleceğinize yorulur. 

Rüyada Çanta Satın Almak

Rüyada çanta satın almak, yolculuğu müjdeler. Eğer memursanız atama sebebiyle yapılacak şehir değişikliğine değilseniz de kısa süreli yolculuğa haber eder. Kısmet ve şansı simgelediğine inanılır. 

Rüyada Arsa Satın Almak

Rüyada arsa satın almak, gerçek hayatta da elde edilecek mal varlığına yorulur. Helal kazançla elde edilecek bu mal varlığın, gitgide büyük kazançları da beraberinde getireceğine inanılır.  

Rüyada Telefon Satın Almak

Rüyada telefon satın almak, genel anlamda hayra yorulan rüyalardandır. Hayatınızda çözüme kavuşmamış konuların çorap söküğü gibi sonuçlanacağı anlamına gelir. Aynı zamanda güzel haberleri simgeler.  

Rüyada Tarla Satın Almak

Rüyada tarla satın almak, her geçen gün hedeflediğiniz konuma ulaşmak için yeni gelişmelerle karşılacağınızın habercisi olarak görülür. Aynı zamanda bereketli yatırımlar ve varlıkların elinize geçeceğine işarettir.  

Rüyada Mısır Satın Almak

Rüyada mısır satın almak, birikmiş borçların el birliğiyle kapatılacağına haber eden bir rüyadır. Aile içi dayanışmayla birçok sorunun çözüleceği ve yeni işlere adım atılacağı bir döneme girildiği anlamına gelir. 

Rüyada Bal Satın Almak

Rüyada bal satın aldığınızı gördüyseniz, ilerleyen dönemde zahmete girmeden elinize gelecek birtakım fırsatların habercisi olarak görülür. Bu fırsatların sonunun hayra ve zenginliğe çıkacağı şeklinde yorumlanan bir rüyadır. (Bkz. Bal Tulumu)

Rüyada Su Satın Almak

Rüyada su satın almak, kısmet ve bolluğu simgeler. Eğer bekarsanız eve gelecek görücünün müjdecisidir. Evliyseniz de hayırlı bir evlada sahip olacağınız şeklinde tabir edilir.  

Rüyada Süt Satın Almak

Rüyada süt satın almak, çevrenizdeki düşmanlardan kurtulacağınıza haber eder. Aynı zamanda eskiden yaptığınız hatalardan pişmanlık duyacağınıza ve telafi etmek için gerekenleri yapacağınıza alamettir. 

Rüyada Pantolon Satın Almak

Rüyada pantolon satın almak, sevdiğiniz kişilerle iş hayatında yeni adımlarda bulunacağınıza işaret eden bir rüyadır. Hem ruhsal hem de bedensel anlamda dinç olacağınız bir dönemin habercisidir. 

Rüyada Muz Satın Almak

Rüyada muz satın aldığınızı görmeniz, ticari anlamda kârlı işlere imza atacağınızı müjdeler. Bu işler sonucunda hem kazancınızın artacağına hem de yeni birçok işe kapı aralanacağıza inanılır. (Bkz. Yaş Yiyecek)

Rüyada Ceviz Satın Almak

Rüyada ceviz satın almak, kendinizi başarılı gördüğünüz alanda kabul edeceğiniz iş tekliflerinin habercisidir. Bu işlerde gösterdiğiniz performans karşısında büyük övgüler toplayacağınız şeklinde yorumlanır. 

Rüyada Halı Satın Almak

Rüyada halı satın almak, büyük kazançlar elde ederek yaşam tarzınızı değiştireceğinizi haber eder. Aynı zamanda tüm çevrenizin de yavaş yavaş değişeceğine ve yeni ilişkiler kuracağınıza alamet olur. (Bkz. Desenli Halı)

Rüyada Kalem Satın Almak

Rüyada kalem satın almak, uzun zamandır içinizde biriktirdiğiniz düşünceleri herkesle paylaşacağınıza işaret eder. Yakın çevrenizden her anlamda destek göreceğinize ve çevrenizde düşman barındırmayacağınıza yorulur. 

Rüyada Mezar Satın Almak

Rüyada mezar satın almak, yakın zamanda evlilik haberi duyulacağını müjdeler. Aynı zamanda her konuda kendinizi garantiye alacağınız adımlar atacaksınız, şeklinde tabir edilir. (Bkz. Mezar Taşı)

Rüyada Küpe Satın Almak

Rüyada küpe satın almak, hayırlı ve bereketli işlerin yolda olduğunu müjdeler. Yakın çevrenizden bir dostunuzla iş ortaklığı yapacağınıza ve işlerinizi büyüteceğinize yorulan hayırlı bir rüyadır.  

Rüyada Havlu Satın Almak

Rüyada havlu satın almak, hane içerisindeki bazı anlaşmazlıkların yavaş yavaş rayına oturacağına işarettir. Büyük işlerde yer alarak ailenizi ve yakın çevrenizi gururlandıracağınızın habercisidir. 

Rüyada Kıyafet Satın Almak

Rüyada kıyafet satın almak, adım attığınız projelerden beklediğiniz kazancı tam anlamıyla elde edemeyeceğinize delalet eder. Bu durum sonucunda maddi açıdan sıkıntılı bir dönemin sizi beklediğine yorulur. (Bkz. Bebek Kıyafeti)

Rüyada Peynir Satın Almak

Rüyada peynir satın almak, uzun ömürlü işler yapacağınıza ve servet değerinde kazançlara işaret eder. Yakın çevrenizde hasta biri varsa şifa bulacağına ve genel anlamda olumlu gelişmelere yorulan bir rüyadır. 

Rüyada Et Satın Almak

Rüyada et satın almak, kötü bir habere ya da hastalığa işaret olarak görülür. Üzüleceğiniz birtakım durumların üst üste geleceğine delalet eden olumsuz rüyalardandır. 

Rüyada Köpek Satın Almak

Rüyada köpek satın almak, çevrede haberi duyulan hasta bir kişinin şifa bulacağına ve herkesin sevinç duyacağına alamet eder. Aynı zamanda kurulacak bir aile hayatına haber eden bir rüyadır. (Bkz. Köpek Yalcısı)

Rüyada Limon Satın Almak

Rüyada limon satın aldığınızı görmeniz, yakın çevrenizden birinin sizinle hedeflerini paylaşacağına yorulur. Bir başka rivayete göre kendi başınıza yaptığınız bazı girişimlerin başarısızlığı sebebiyle özgüven eksikliği yaşadığınız bir döneme girebilirsiniz. (Bkz. Limonata)

Rüyada Elma Satın Almak

Rüyada elma satın almak, hayırlı ve yeni arkadaşlıklar kuracağınıza alamet eder. Çevrenizde hep huzur ve mutluluğun hakim olacağı bir dönemin habercisidir. 

Rüyada Perde Satın Almak

Rüyada perde satın almak, eski hayatınızı bir anda geride bırakarak yeni bir hayata başlamak için girişimlerde bulunacaksınız, şeklinde tabir edilir. Yeni işlerle mutluluğa ereceğiniz anlamına gelir. 

Rüyada Meyve Satın Almak

Rüyada meyve satın almak, sıkıntı ve dert olmadan uzun zamanlar geçireceğinize işarettir. İş hayatında ufak tefek aksaklıklar dışında hep ileriye dönük çalışmalar içinde olacağınıza yorulur. 

Rüyada Terlik Satın Almak

Rüyada terlik satın almak, bir anda gelen mutlu haberlerden sonra kötü bir haberin duyulacağına alamet eder. Bu kötü haber sonucunda yavaş yavaş tüm tersliklerin yoluna gireceği şeklinde yorumlanır. (Bkz. Takunyacı)

Rüyada Tatlı Satın Almak

Rüyada tatlı satın almak, başarısız olmanızı isteyen bazı kişilerin önünü keseceğinize işarettir. Her zaman özgüvenli adımlar atacağınız anlamına gelir.

Satın Almak

“Rüyada Satın Almak Görmek” için bir yorum

  1. Merhaba. Rüyamda 2 tane araba aldım. İkisi de lacivert veya siyah ama birinin üzerinde birazcık sanki yumruk vurulmuş gibi çökme vardı. bunu yorumlamanızı rica etsem? Saygılar…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir