Rüyada Seçim Görmek

Rüyada seçim yapmak, rüyayı gören gerçek hayatla ilgili de bir seçim yapacak demektir.

Bakınız; Oy Vermek

Rüyada seçim görmek, rüyayı gören kişinin uzun zamandır yaşadığı sıkıntıların son bulacağına işaret edilmektedir. Sorunlu zamanları atlatarak yakın bir zaman içerisinde kendisine güvenen bir yapısı olacağına işarettir.

Rüyada seçim görmek ne demek, rüyayı gören kişinin yapacağı seçimlerin hayatı için doğru kararlar olacağına alamettir. Kısa zamanda yaptığı doğru kararlardan dolayı hayatını rahat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada Seçim Kazanmak 

Rüyada seçim kazanmak, kişinin iş hayatında düşmanlarına karşı galip geleceğine işaret edilmektedir. Rüya sahibinin hem madden hem manen başarılar elde edeceğine rivayet edilmektedir. Çalışma hayatında yaşayacağı sıkıntılardan kısa sürede kurtulacağına işarettir. Rüyada seçim kazanmak tabiri, kazandığı her paranın ve alın terinin helal olduğunu işarettir.

Rüyada Seçim Yapmak 

Rüyada seçim yapmak, rüya sahibinin maddi yönden olumlu gelişmeler yaşayacağına delalettir. Hiç beklemediği bir zamanda kendisine mal kalacağına işaret edilmektedir. Rüya sahibinin elinde bulunduğu mal varlığının kat be kat artacağına alamet edilmektedir.

Rüyada seçim yapmak ne demek, rüya sahibinin yol ayrımlarından geçeceğine işarettir. Atacağı akıllı adımlarla mutluluğa kavuşacağına delalet edilmektedir.

Rüyada Seçim Sandığı Görmek 

Rüyada seçim sandığı görmek, rüya sahibine kısmet geleceğine işaret edilmektedir. Arkadaşları ve yakın çevresi ile ilişkilerinin düzeleceğine rivayet edilmektedir. Hayatında sorunlar ve sıkıntılar çıkaran kimselerin hayatından uzaklaşacağına alamet edilmektedir. Rüyada seçim sandığı görmek nedir, akrabalarından alacağı haberlerle duygusal olarak çok kötü zamanlar geçireceğine işarettir.

Bkz: Oy Sandığı

Rüyada İki Erkek Arasında Seçim Yapmak

Rüyada iki erkek arasında seçim yapmak, rüya sahibinin maddi imkanlarının günden güne düzeleceğine işaret edilmektedir. Taksitlerini ve ödemelerini düzenli olarak gerçekleştirebileceğine alamettir. Uzun zamandır istediği eşyalar sahip olacağına delalettir.

Rüyada iki erkek arasında seçim yapmak nedir, rüya sahibinin kötü kişileri evliliğinden ve hanesinden uzak tutacağına işarettir.

Rüyada Muhtar Seçimi Görmek 

Rüyada muhtar seçimi görmek, rüyayı gören kişi için farklı şekillerde yorumlanmaktadır. Rüya sahibi bekar ise kısa zamanda hayırlı bir kısmet ile tanışacağına yorulmaktadır. Kişinin aile ilişkilerine ve ailelerine samimi yaklaşacağına delalet edilmektedir.

Rüyada muhtar seçimi görmek ne demek, yoksul bir rüya sahibi için ise kısa zamanda zenginliğe ulaşacağına alamet edilmektedir.

Rüyada Muhtarlık Seçimi Kaybetmek 

Rüyada muhtarlık seçimini kaybetmek, rüyayı gören kişinin yaşayacağı sorunlardan dolayı cesaretin yitireceğine işarettir. Yakın arkadaşlarının şerrine uğrayacağına delalettir. Yaşayacağı büyük sorunlardan dolayı rüya sahibinin ruhsal sorunlar ile boğuşacağına işaret edilmektedir.

Rüyada muhtarlık seçimini kaybetmek nedir, kişinin iş ve eğitim hayatında kayıplar yaşayacağına delalet edilmektedir.

Rüyada Seçim Yapıldığını Görmek 

Rüyada seçim yapıldığını görmek, rüya sahibinin ortaklık kuracağı bir işte ortaklarından ihanet göreceğine delalettir. Para yönünden sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada seçim yapmak, kişinin aşk hayatında ise iyi zamanlar geçireceğine işaret edilmektedir. Rüya sahibi sevdiği bir kimse ile huzurlu vakit geçireceğine işarettir. Sorunlarını çözerek evlilik temelleri atacağına delalet edilmektedir.

Rüyada Seçim Mitingi Görmek 

Rüyada seçim mitingi görmek, rüyayı gören kişinin dünyada ve ahirette makamın artacağına işarettir. Çok iyi yerlere gelerek arkadaşlarına ve ailesine yardım edeceğine rivayet edilmektedir.

Rüyada seçim mitingi görmek tabiri, rüya sahibinin vicdan muhasebesi yapacağına yorulmaktadır. Kişinin günahlarına tövbe ederek yakın çevresinin ihtiyaçlarına koşacağına delalettir.

Rüyada Seçim Otobüsüne Binmek 

Rüyada seçim otobüsüne binmek, rüya sahibinin yapacağı bir seyahate işarettir. Yapacağı bu seyahatten çok fazla kazanç elde edeceğine işaret edilmektedir. Maddi anlamda zorlukları aşarak rahat bir yaşam süreceğine rivayet edilmektedir. Ayrıca rüyada seçim otobüsüne binmek, rüyayı gören kişinin anne ve babasının hayırlı dualarını alacağına delalet edilmektedir.

Bkz: Motorlu Araç

Rüyada Seçim Yapmak Zorunda Kalmak 

Rüyada seçim yapmak zorunda kalmak, rüyayı gören kişinin hayatını baştan aşağıya değiştireceğine işaret edilmektedir. Ailesinde ve iş hayatında alacağı kararları iyice düşünerek karar vermesi gerektiğine alamet edilmektedir. Aldığı kararlar doğrultusunda iş hayatında hareketli zamanlar geçireceğine yorulmaktadır. Rüyada seçim yapmak zorunda kalmak, hayırlı arkadaşlar edineceğine işaret edilmektedir.

Seçim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir