Rüyada Seslenmek Görmek

Bakınız; Çağrı

Rüyada seslenmek görmek, yaptığınız her hareket ve davranışla çevrenize örnek bir kişi olduğunuzun göstergesi olarak görülür. Yaptığınız işte elde ettiğiniz başarılar, başta aileniz sonra yakın çevreniz için ilham kaynağı olarak görülmektedir. Aynı zamanda bu başarıların üzerine yenilerini eklemek için yeni planlar hazırlayacağınıza işaret eden olumlu bir rüyadır.

Rüyada Birine Seslenmek

Rüyada birine seslenmek, hayatınızın çoğu alanında kısa süreli aksilikler ve sorunların yaşanacağı bir döneme gireceğinize alamet eder. Uzun zamandır beklediğiniz bazı gelişmelerin de bu dönem sebebiyle erteleneceğine ve geçekleşmeyeceğine işaret eder. Bu dönemi ufak tefek uğraşlarla kısa sürede atlatacağınıza ve her şeyin eski haline döneceğine yorulan genel anlamda olumlu sonuçlanacak rüyalardandır. 

Rüyada Anne Diye Seslenmek

Rüyada anne diye seslenmek, çok yakın tarihte hayatınızda olumlu ve güzel ilerlemelerin yaşanacağının habercisidir. Var olan sorunlarınızın yavaş yavaş yoluna gireceğine ve mutlu günlere kavuşacağınıza alamettir. Bunun yanında hane içerisinde her şeyin yolunda gideceğine ve kırgınlıkların son bulacağına yorulur. İstediğiniz ve ulaşmaya çalıştığınız mevkiye de zamanı geldiğinde kavuşacağınıza işaret eder. Genel olarak olumlu yorumlanan hayırlı rüyalardandır. 

Rüyada Ölünün Seslenmesi

Rüyada ölünün seslenmesini gördüyseniz, yeni iş ortaklıkları kurularak iş hayatındaki sorunların çözüme kavuşturulacağının habercisidir. Bunun sonucunda ciddi anlamda yüksek kazançların elde edileceğine yorulur. Hiçbir sorun yaşamadan çalışma hayatınızdan aile hayatınıza kadar iyi yönde ilerleyeceğinizi müjdeler. Hayırlara vesile olduğu söylenen bu rüya genel anlamda feraha ulaştırır. 

Rüyada Eşine Seslenmek

Rüyada eşine seslenmek, söylenen ve planlanan bazı yalanların gün yüzüne çıkacağına delalettir. Bu yalanlar sonucunda çevrenizdeki bazı kişilerle aranızda yaşanacak tartışmalar sonucu mesafe gireceğini gösterir. Yalanların ve hilelerin olduğu konusunda uyarıcı bir rüya olarak tabir edilir. Dikkatli olmanız ve mantıklı adımlar atmanız konusunda uyardığı şeklinde yorumlanır. 

Rüyada Birine İsmiyle Seslenmek

Rüyada birine ismiyle seslenmek, hayat boyu maddi anlamda hep yükseliş yaşayacağınızı müjdeler. Aynı zamanda önümüzdeki günlerde telefonla alacağınız bazı haberler sonucunda  yeni planlamalar yapmaya başlayacağınıza yorulur. Bu planlamalar için yoğun bir iş temposu geçireceğiniz bir döneme gireceğinize işarettir. Olumlu gelişmelere kapı açan hayırlı bir rüyadır.

Rüyada Baba Diye Seslenmek

Rüyada baba diye seslenmek, rüyada birine böyle seslendiğinizi gördüyseniz, gerçek hayatta bazı konularda baba desteğine ihtiyaç duyduğunuza yorulur. Bu ihtiyacın verdiği hissiyatın bilinçaltınıza yansıdığını gösterir. Aynı zamanda babanızın da bu isteğinize karşılık vereceğine işaret eder. İkili bir konuşma sonucunda gerekli yerlerde beklediğiniz desteği alacağınızın habercisidir. 

Rüyada Kızına Seslenmek

Rüyada kızına seslenmek, yakın zamanda yaşadığınız ve atlatmaya çalıştığınız maddi ve manevi zararı yavaş yavaş telafi etme yolunda ilerleyeceğinize işarettir. Bu kaybın size olumlu yönde değişiklikleri getireceğine yorulur. Daha çok çalışarak eskisinden daha iyi bir konuma geleceğinizi gösteren hayırlı rüyalardandır. 

Rüyada Oğluna Seslenmek

Rüyada oğluna seslenmek, yakın zamanda başlanılacak bir aşk hayatının habercisidir. Aynı zamanda iş hayatınızda karar verme aşamasında olduğunu bazı durumlardan kolaylıkla sıyrılacağınıza işarettir. Bu sayede verdiğiniz kararın size güzel gelişmeleri getireceğini gösterir. Yaşam şartlarınızın gitgide yükselişe geçeceğine yorulur. 

Rüyada Eski Sevgiliye Seslenmek

Rüyada eski sevgiliye seslenmek, gerçek hayatta yeni dostluklar ve sosyal bir çevre kuracağınız anlamına gelir. Bunun yanında bilinçaltınızda eski sevgilinize yönelik bir özlem ya da pişmanlık duygusu barındırdığınızı yansıtır. Ancak bu durumdan yakın zamanda vazgeçeceğiniz gelişmelerle karşılacağınıza alamet eder. Duruma göre değişiklik gösteren rüyalardandır. 

Rüyada Allah’a Seslenmek

Rüyada Allah’a seslenmek, bir süredir geçirdiğiniz yoğun dönemden gelen ağırlığı üzerinizden atacağınıza işarettir. Bu dönemi atlattığınız da buna değecek şekilde kazanç ve mevki edineceğinize yorulur. Çalışma hayatınızda arkadaşlarınıza destek vereceğinize zamanları simgeleyen olumlu bir rüyadır.

Seslenmek

“Rüyada Seslenmek Görmek” için bir yorum

  1. Bir yerde rahmetli babam ve yanında güzel bir kız, araba yıkıyorlar. Ben de yolda kalmıştım. Onları gördüm, yanlarına gittim. Kıza “Pamuk, pamuk” diye seslendim. Babam bakınca bana, utandım ve gülmeye başladım, içimden, sessizce. Ve koşarak arabama gittim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir