Rüyada Sıkılmak Görmek

Rüyada sıkılmak görmek, her ne kadar sıkıntılı bir hissiyat verse de gerçek hayatta hayırlara vesile olacağı şeklinde yorumlanan bir rüyadır. Son dönemde yorulduğunuz hayat kargaşasından yavaş yavaş sıyrılacağınıza işaret eder. Aynı zamanda kararsızlık yaşadığınız konuların da çözülmesine bu kargaşanın verdiği stres iyi anlamda yardımcı olacaktır. Sonunda feraha çıkarak yükünüzün hafifleyeceğini gösterir.

Rüyasında sıkılan insan, tam tersi sevinecektir.

Bakınız; Daralmak

Rüyada Silah Sıkıldığını Görmek

Rüyada silah sıkıldığını gördüyseniz, itibara ve saygıya layık bir konuma geleceğinize ve çevreniz tarafından övgü yağmuruna tutulacağınıza yorulur. Bazı beklediğiniz ve uzun zamandır gelmeyen gelişmelerin son anda sizi şaşırtarak olumlu hale döneceğine işarettir. Hayallerinizin her zaman vazgeçmeye yakın anlarda olumlu dönüşlerle geleceği anlamına gelir. Umutsuzluk yaşadığınız anlarda çoğu şeyin olumluya döneceği şeklinde tabir edilen bir rüyadır.

Rüyada Kurşun Sıkıldığını Görmek

Rüyada kurşun sıkıldığını görmek, görünüş olarak kötü bir durum olarak nitelendirilse de oldukça olumlu yorumlanan bir rüyadır. Elde ettiğiniz kazancın çok kısa bir sürede iki katına kadar çıkacağına alamet eder. Kısmetinizin ve işlerinizin önünün hiç olmadığı kadar açık olacağı bir döneme girdiğinizi simgeleyen bir rüyadır. Bu dönemde her fırsattan ayırt etmeksizin faydalanacağınıza yorulur. 

Rüyada Boğazının Sıkılması

Rüyada boğazının sıkılması, gerçek hayatta da adeta sıkıntı ve aksiliklerden boğulacak duruma geldiğinizin bir bilinçaltı yansıması olduğu şeklinde tabir edilir. Çıkmazda olduğunuza ve bir türlü çözüm bulamadığınıza, bu sebeple de gerek ailenize gerekse çevrenize karşı isteksiz ve umutsuz davrandığınıza yorulur. Görünüşü gibi sıkıntıyı simgeleyen bir rüyadır. Ancak bu dönemin çok uzun sürmeyeceğine ve sakinliğinizi koruyarak atlatma yolunda ilerleyeceğinize işarettir. 

Rüyada Sıkılmak Bunalmak

Rüyada sıkılmak, bunalmak, gerçek hayatta yaşadığınız kötü ve sıkıntılı olayların etkisinden bir türlü çıkamadığınızın yansıması olarak tabir edilir. Ancak bu günlerin yakın zamanda hatırlanmamak üzere geride bırakılacağını müjdeleyen bir rüyadır. Rüyada bunalmak ise, etrafınızda yer alan bazı düşmanların son dönemdeki hamlelerinden oldukça yorulduğunuza işarettir. Bu sebeple hem bedenen hemde psikolojik yorgunluk çektiğiniz anlamına gelir. 

Rüyada Memenin Sıkılması

Rüyada memenin sıkılması, hayatta hiçbir zaman risk almayacağınıza ve bu sebeple hep garanti ve olumlu işler yapacağınıza işarettir. Aynı zamanda özel hayatınızda istemeden kırdığınız bir yakınınızın gönlünü alabilmek için uğraşlar vereceğinizin habercisidir. Sonunda işlerin tatlıya bağlanacağına yorulur. Yakın çevrenizde bir rahatsızlıkla mücadele veren birinin iyileşme yönünde yeni gelişmeler alacağına alamet eder. 

Rüyada Kolunun Sıkılması

Rüyada kolunun sıkılması, sevdiklerinizle bağlarınızın hep kuvvetli ve iyi yönde ilerleyeceği anlamına gelir. Hayat standartlarınızın hep yüksek olacağına ve rahat bir yaşam süreceğinize işaret eder. Önünüze çıkan fırsatları hep doğru şekilde değerlendirerek ilerleyeceğinize yorulan, genel anlamda olumlu gelişmelere yol açacağı söylenen rüyalardandır. Kendi potansiyelinizi en iyi şekilde gösterebileceğiniz bir döneme girdiğinize işarettir. 

Rüyada Parfüm Sıkıldığını Görmek

Rüyada parfüm sıkıldığını görmek, ikili ilişki yaşadığınız kişinin bazı istekleri doğrultusunda hayatınızda ufak tefek değişiklikler yapmaya çalışacağınıza alamet eder. İş hayatınızda ise her zaman ilerlediğiniz yol ve tarzda değişiklikler yapacağınız şeklinde yorumlanır. Bu değişiklikler sonucunda olumlu ilerlemeler kaydedeceğinize işaret eder. Hem birlikte olduğunuz kişinin hem de aile ve arkadaş çevrenizin bu değişikliklerden memnuniyet duyacağının habercisidir. 

Rüyada Gırtlağın Sıkılması

Rüyada gırtlağın sıkılması, aile hayatınıza çok büyük ve olumlu etkilerde bulunacak haber ve gelişmelere haber veren bir rüyadır. Bu gelişmeler sonucunda hedeflediğiniz birçok konuya kapıların aralanacağına işarettir. Genel anlamda hayra vesile olacak bir rüya olarak görülmektedir. Bazı sıkıntıların ardında yatan fırsatları yeni yeni fark edeceğinize ve bu yönde ilerleyeceğinize yorulur.

Sıkılmak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir