ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Sınav Görmek

Rüyada sınavda olduğunu görmek, geleceğinizin çok iyi olacağına işaret eder.

Rüyada sınavda olduğunu görmek, geleceğinizin çok iyi olacağına işaret eder.

Geçici sıkıntıdır.

Rüyada bir ise girmeniz veya okuldan diploma almaniz için bir sinava girdiginizi görmek, geçirdiginiz heyecanli günlerin tesirinden henüz kurtulamadiginiza, biraz gezip eglenmeye,basinizi dinlemeye ihtiyaciniz olduguna delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada sinav olmak, sikinti, zahmet ve endiseye isaret eder. Tum sorularin cevaplandigi bir sinav basari ve mutluluga, bazen de imtihan sevinçli haber almaya isaret eder.

Sınav rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

15
58
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Jiyan

Sınavdan çıkmıştım ve çıktığım sınav diğer sınavlardan daha iyiydi diye annemlere anlatıyordum. Bu neye işarettir, acaba? Anlatırsanız çok makbule geçecektir. Teşekkürler.

16.09.2013 00:44:24

Baho

Bir sınıfta, tanıdığım kimseler ile beraber yazılı matematik sınavı oluyorum. İki tane öğretmen sınav için gözetmenlik yapıyor. Bilemediğim veya yetiştiremediğim soruları yanımdaki ve önündeki arkadaşlardan kopya çekiyorum. Sınav suresi bitmek üzere iken yağmur yağmaya başlıyor. Herkes ıslanıyor, kağıdımdaki cevap şıkları yağmurdan dolayı siliniyor gibi oluyor. Ben de kağıdımı muhafaza etmeye çalışıyorum. Yağmur şiddetini artırıyor ve bayağı bir ıslanıyoruz, sınıf içerisinde. Ve uyanıyorum. Tabiriniz için şimdiden teşekkürler...

20.11.2013 04:35:20

Muhtar

Bir sınava girmişim ve sonuçları açıklanmış. Ancak ben kazanıp kazanmadığımı bana verilen sınav sonuç kağıdından anlamıyorum ve sınavı yapan hocaya soruyorum. Hoca bana üstün başarı ile sınavı kazandığımı söylüyor. Bu neye işarettir? Teşekkürler.

17.02.2014 13:33:16

Amentes

Rüyamda şehir dışında bir sınava gireceğim. Ama daha önceden eski berberime gidip tıraş olacağım. Fakat berberde herkes uyuyor ve ben sınavı kaçırıyorum ve neden uyandırmadınız diye de berberdekilere kızıyorum. Tabiriniz için şimdiden teşekkürler.

19.10.2014 14:43:57

Aslı

Normalde çok önemli bir sınav çok yaklaşmış ve ben de bu sınava hiç çalışmıyorum. Bu neye işarettir?

22.10.2014 23:33:29

Semiyle

Eğer başarılıysan bence bu şuna işarettir; benim yorumuma göre ilerideki tüm sınavlara olmasından daha çok çalışman gerektiğini gösteriyor...

10.01.2015 09:24:53

Tamara

Bir sınava girmişim bütün arkadaşlarım bitirmiş, bir arkadaşımla ben kalmışım ve her derste bir mola veriliyormuş. Bir dersi yetiştirememişim ve benim gibi çalışkan bir arkadaşımla sınavımız kötü geçmiş, tembellerin iyi geçmiş. Bu neye işarettir?

10.01.2015 09:21:32

Merve B.

Hoca bana sınav kağıdını verdi bir sınıfa gönderdi. Sınavı yapamadım. Bu ne demek söylerseniz çok mutlu olurum.

02.02.2015 15:02:09

Bahar

Ygs ye giriyorum bu 15 Martta o gün aynısı oluyor. Bir felaket mi, ne bir şey oluyor. “Sınav iptal” diyorlar. “Herkes sınava evinde girecek” diyorlar ve biz sınava evde giriyoruz. Rüyamda ve ben soruları tek tek rüyamda gördüm ve sorular çok zordu. Türkçe de kısa ama zor sorular vardı ve ben hiçbir şey yapamıyordum. Sayısalcıyım sürem yetişmemişti. Bu neye işaret ve çok korkuyorum, ygsm böyle kötü geçer diye.

07.03.2015 08:19:23

Bernic

Sınavdan düşük not aldım. Bu ne demek? Çünkü pazartesi o sınavım var ve geçmeliyim. Lütfen söyleyin.

05.04.2015 10:51:01

Pelin Ş.

Rüyamda dil anlatım öğretmenim bana sınav kağıdımı vermiyordu, kopya çekeceğimi düşünüp üzerimi arıyordu. Son 10 dakika kağıdımı veriyordu ben de “Bunu çözmem” diyordum ve bana 0 veriyordu. Daha sonra onu müdür yardımcımıza şikayet etmeye gidiyordum. İki kez böyle bir rüya gördüm. Lütfen ne demek, açıklar mısınız?

29.04.2015 13:37:06

Teogdan yeni çıktım

Arkadaşlar, TEOG sınavım biteli 8 gün oldu. Rüyamda TEOG'a giriyorum ama sınavım çok kötü geçiyor, kabus gibi. Sonra korkudan uyanıyorum. Neye delalettir? Anlatırsanız sevinirim.

06.05.2015 14:13:45

Mahmut

Rüyamda yazılı sınavı oluyoruz sınıf kalabalık. 3 kişi bir sıradayız, sınav salonunda orta sıranın en arka sırasının sol tarafında ben oturuyorum. Sınavım çok iyi geçti. Benim yanımda tanıdığım Zeki isminde öğretmenlik yapan o anda da sınıfın öğretmeni olan bir arkadaşım, arkasını duvara yaslayıp dururken sınavımın iyi olduğunu anlayınca, “Sen kopya çektin” deyip beni pantolonumun sağ arka tarafının cep kısmının alt tarafından içten giydiğim portör ile birlikte sağ elinin baş ve işaret parmağı ile tutarak beni yukarı kaldırdı. “Bu pantolon çok kalın, burada kopya var” dedi. Ben “Alttaki portör ile tuttuğun için kalın” dedim, bir iki adım bu şekilde ilerledik. O sırada kopya çekmediğimi anlayınca özür dileyip bıktı. Ben ağzımı açtım gözümü yumdum. Ona hakaret ederek kapıya yaklaştık, o kapıdan dışarı çıktı. Ben kapının sınıf tarafında kalarak uyandım. Selamlar.

28.05.2015 14:36:53


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2015 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook