Rüyada Sırtlan Görmek

Rüyada erkek sırtlan görmek; işleri ters giden, zalim ve hileci bir düşmana işarettir. Dişi sırtlan ise edepsiz ve sihir yapan kocakarıya delalet eder. Kötü huylu bir kadınla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada kendini sırtlanla beraber görmek, böyle bir kadınla evleneceğinize ama bu evliliğin kısa süreceğine yorumlanır.

Rüyada bir sırtlana bindiğini gören, çirkin bir kadınla evlenir. Bir sırtlana değnekle vurulduğunu gören, karısının akrabası olan biriyle aralarında tartışma çıkar. Bir sırtlanı mızrakla öldürdüğünü gören, çirkin bir kadınla cinsi münasebette bulunur. Sırtlanı taşla vurduğunu gören, çirkin bir kadına hakaret eder veya öyle bir kadınla zina suçundan mahkemelik olur.

Rüyada sırtlan eti yediğini gören, çirkin ve ahlaksız bir kadın tarafından büyüye uğrar. Sırtlan sütü içtiğini gören, öyle bir kadından hileye ve düşmanlığa maruz kalır.

Cafer-i Sadık (R.A.) diyor ki: Rüyada sırtlan görmek üç şekilde tabir olunur; çirkin ve ahlaksız eş, büyü, hile.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada görülen sırtlan, zulümkâr ve hileli bir düşmandır. Dişi sırtlan, edepsiz ve sihir yapan bir kocakarıdır. Rüyada dişi sırtlan eti yediğini gören kimseye sihir yapılır ve kendisi bu durumu bilmez. Ancak yapılan bu sihirin çözülmesi ümit edilir.

Ayrıca bakınız: Kaplan, Vahşi Hayvan, Panter 

Sırtlan

“Rüyada Sırtlan Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda bana saldırmak isteyen bir sırtlan gördüm, sırtlanın yaşadığı inine fark etmeden yaklaşıyordum ve bu sırada sırtlan ağzında ölmüş bir hayvan ile dışarı hızlıca çıkıp ağzındaki hayvanı benim önüme doğru atmaya ve bana saldırmaya çalıştı. Bense ölü hayvanı ayağımla itip sırtlandan kaçtım. Kaçarken daha fazla sırtlan ininden çıkmaya ve çevremdeki insanlara da saldırmaya başladı. O sırada elime bir sopa alıp kaçmaya çevremdeki diğer insanlarla birlikte kaçmaya başladım. Çevremdeki tüm insanlar ve ben bir arabaya sığınıp kendimizi kurtardık. Görmüş olduğum bu rüyanın ne anlama geldiğini merak ediyorum, yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir