Rüyada Silah Görmek

Rüyada silah görmek; düşmana galip gelmeye, güç ve kuvvete, her çeşit marazdan ve üzüntüden kurtulmaya işarettir. Silah ilme, din hayatının güzelliğine, doğru habere; silah yapan yahut satan kimse, zalim ve gaddar yöneticiye delalet eder.

Rüyada silah görmek tabiri, kuvvete ve düşman üzerinde zafere işarettir. Silahı olduğu halde kullanamıyorsa, onun olgunluğuna ve muradına erişmesine; rüyayı gören hasta ise, iyileşeceğine işaret eder.

Silahla ilgili rüya tabirleri için bakınız: Silah Sesi, Silah Atmak, Silahla Vurulmak, Poligon

Rüyada Silah Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyasında silah gören kişi sevdiği birinin ihanetine uğrayabilir. Bu ihanet sizi çok üzecek bile olsa, kısa sürede eski halinize geri döneceksiniz.

Her ne şekilde olursa olsun rüyada silah görmek; kuvvet, şeref, ihsan, memuriyet, emniyet ve başkanlıkla tabir olunur. Rüyasında üzerinde bütün silahları taşıdığını gören hasta ise iyileşir, bir şeyden çekiniyor ve korkuyorsa bu korkusundan kurtulur; yolcu ise emniyetle yoluna gider ve selametle geri döner.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada görülen silah, düşmana galip gelip zafer bulmaya, kuvvete ve hastalıkları def etmeye işarettir. Bir kimse üzerinde silah olduğunu görse, kendisi de silahı olmayan bir kavim arasında bulunursa, o kimse o kavmin reisi olur.

Bir kimse silahlı olduğu halde halkın kendisine baktıklarını görse, halk, o kimsenin dedikodu ve gıybetini yapar. Eğer bakan halk, ihtiyar kimseler ise onlar o kimsenin dost ve ahbabıdırlar. Bakanlar genç iseler, o kimsenin kötülüğünü isteyen düşmanlarına işarettir.

Rüyada üzerinde silah olduğunu ve onları kullanmaya kudreti olduğunu gören kimsenin kemal sahibi birisi olduğuna, arzu ve isteğine ulaşmasına işarettir. Hastalar hakkında bu rüya onların ölümüne işarettir. Bazen de bu rüya, dinde salaha işarettir. Rüyayı gören korkuyorsa ve hasta ise Allah-u Teala Hazretleri (C.C.) şifa verir. Eğer yolcu ise, ailesine sağ salim olarak döner.

Rüyada bir kimse soyularak silahının dinden alındığını görse, devlet ve saltanatının ve kavminin kuvvetsiz ve zayıf olmasına işarettir. Rüyada silah kuşanmak; ilme, kişiyi fakirlik ve şiddetten kurtaracak mala ve düşmanı kovmaya, korktuğu kimseye galip gelmeye işarettir. Ayrıca rüyada silah kuşanmak; ilaca, şeytanın şerrinden kendisini muhafaza eden hanıma işarettir.

Rüyada silah görmek tabiri; itibar ve saygınlık kazanmaya, bir şerefe nail olmaya, sıkıntı ve üzüntülerden kurtulmaya, mutluluğa işarettir.

Rüyada silah satmak, itibarını kaybetmeye, zarara uğramaya; silahını kaybetmek, eşin yada çok yakın bir akrabanın, arkadaşın ölümüne işarettir.

Ayrıca bakınız: Bıçak, Kurşun, Tüfek

Silah

“Rüyada Silah Görmek” üzerine 62 yorum

  1. Rüyamda tanımadığım biri bana ateş ediyor ve beni kalçamdan vuruyordu. acı hissetmedim, vuracağı zaman çok korktum fakat korktuğum gibi olmadı acı hissetmedim ve vurduğu halde bir şey olmadı. Daha sonra ben de ona ateş ettim iki kez kalçasından vurdum öylece uyandım. Rüyayı yorumlarsanız memnun olurum.

    1. Ben de ona yakın bir şey gördüm ama senin gibi değil. Rüyada çatışma oluyordu. Annem ile oraya geldik. Bir tanımadığım çocuk, beni beynimden vurdu. Çok korktum. Sonra bir anda kendimi hastanede buldum ve uyandım.

    1. Dün gece rüyamda büyük kuzenimin kardeşlerimin ve diğer küçük kuzenlerimin ayak topuğuna sıkıyordu çocuklar acı çekiyordu bağırıyordu bende kardeşlerimi alıp kaçıyordum sonra bana da vurmaya çalışacaktı ki bende kaçıyordum çok korkunçtu hala bile rüyanın etkisindeyim. Yorumlarsanız çok sevinirim.

  2. Rüyamda bacanağım elindeki silahla sağa sola rast gele ateş ediyor, ben de bir köşeye saklanıyorum. Beni görmüyor. Yanımda onun oğlu da var sonra korku içinde uyanıyorum. Yorumlarsanız sevinirim.

    1. Yakin zamanda bu sizin bazi tehlikelere, zarara, birseyleri kaybetmek üzere olacaginiza ve haksizliga ugrayacaginiza isarettir. Ama en sonunda bunlardan az bir ziyanla kurtulacaginizin göstergesidir.

  3. Rüyamda yengem silaha basıyordu ve silah onun kalbine değiyordu. Ayrıca o silah dedemin de ayağına değiyordu biz ağlıyorduk. Bunun anlamını istiyorum.

  4. İki bayan arkadaşımla bir masada oturuyordum, o esnada bundan yaklaşık olarak 45 gün önce ölen ağabeyim benim yanıma gelerek üzerinde taşıdığım tabancayı alıp polise veriyordu.

  5. Rüyamda çok samimi olmadığım bir bayanın silahla öldürüldüğünü gördüm. Aynı arabanın içinde tanımadığım bir adamı da vuruyorlardı. Vurulan bayan gerçek hayatta yeni evlendi. Ben rüyamda “Yeni evliydi, yazık oldu” diye üzülüyorum. Ve kocasını görüyorum ama kocası ağlamıyor, gayet normal karşılıyor. Yorumlarsanız sevinirim.

  6. Bir düğüne gitmişiz. Düğün bitiminde şu an rahmetli olan birisinden aldığım emanet arabayı geri geri giderken, sağ taraftan geri geri gelen bir araba, bana vurmak üzereydi. Duruyorum, korna basıyorum ama o fark etmeden benim kullandığım arabaya vuruyor. Arabayı kullanan başı örtülü bir bayandı. Eşiyle sözlü kavgaya başlıyoruz, aradan bir süre geçiyor ve adam bana silahını çekip, ateş etmeye başlıyor. İlk iki kurşun yere gidiyor. Ondan sonrakiler, benim karnımın sol tarafından bana isabet ediyor. Üçüncü kurşundan sonra bayılıyorum. Gözlerimi hastanede açıyorum. Yanımdaki anneme kaç kurşun çıktığını sorduğumda “On tane” olduğunu söylüyor. O sırada hiç bir sancım yokken, öksürme tutuyor ve aşırı bir sancı saplanıyor. Öksürük kesildiğinde sancı kesiliyor. Ameliyat yerime bakıyorum, düzensiz ve irili ufaklı yaralar görüyorum, hepsi de dikişli ve kanamasız. Rüyamı yorumlamanız mümkün müdür. Şimdiden teşekkürler.

  7. 1 günde 2 rüya gördüm. Yorumunu beklerim. 1. Rüyam, elimde silah var. 1 kişiyi öldürmüşüm ve 3 kişiyiz. Sonra polisler bizi tutukluyor. Ne anlama gelir? 2.Rüyam bir kız çocuğu bana yalvararak özür diliyor. “Ne olur, beni affet! Bana beddua verme” diye. Ağlıyorum bende, kız çocuğu da ağlıyor.

  8. Rüyamda bir konvoyun önünde duruyorum. Askerlere “Kenara çekil” diyorum. Asker olmayanları elimdeki keleşle öldürdüğümü görüyordum. İçlerinden birinin asker mi, değil mi, bilmiyorum. Bir astsubaya bu asker mi, değil mi, diye soruyordum. Sonrasında “Bundan sonra cumhurbaşkanı benim” diyordum. Orada bunulan iki yaşlı adama derhal seçim yapılmasını emredip ayrılıyordum, oradan. Ve yürüyorum derken, hafif yağmurlu bir havada camiye girdiğimi görüyordum. Avluda namaz kılanları izliyordum. Hayırlı yorumlarınızı bekliyorum.

  9. Rüyamda tabancayla havaya rasgele ateş ediyordum ve arkadaşlarımda silah atıyordu. Silah sesinden kulaklarım duymaz oldu.

    1. Selam, bu sorunuzun cevabını aldınız mı? Ben de bir cevap aldım diyor ki; silahla vurulmak karşı cinsten birine kuvvetli aşık olmaya işaretmiş. Cevap yazarsanız sevinirim.

  10. Allah hayır etsin. Rüyamda annemle yan yana ayakta duruyoruz. Elimde bir silah var ve kafama dayayıp ateş ediyorum. Acı hissetmiyorum. Hemen ardından kafamın kanadığını hissedip yere düşmeden rüyam bitiyor. Tabir için yaşantımdan bahsedeyim biraz. Eski işimden iflas ederek 5-6 banka ile icralık hacizlik durumdayım. Ayrıca devlete vergi ve ceza borçlarım var. Elden borç aldığım kişiler var. Şu anda maaşlı bir işte çalışıyorum. 44 yaşındayım. 13 yaşında 1 kızım, 10 yaşında bir oğlum var. Eşimle çok zıt kişiliklere sahibiz ve mutlu denecek bir evliliğimiz yok. Psikolojik olarak rahatsız bir durumdayım ve ilaç kullanıyorum. Babamdan kalan 2 ev var. Birinde annem ve dul ablam yaşıyor. Diğeri kirada ve annemin babamdan kalan emekli maaşı var. Ablam da hem çalışıyor hem de eski eşinden nafaka alıyor. Eşimin baskısıyla kirada olan evin kirasını annemden alıyorum. (Annem gönülsüz tabi) maaşımın %25’i icra tarafından kesiliyor. Oturduğum evde kiracıyım. Eşim de çalışıyor.

  11. Çeşitli silahlar gördüm. Bir sürü tüfeğinden tabancasına kadar. Bunlar halamın oğlunundu silahlar yani. Ben bir tane silahı alarak sıkıyorum ama ateş etmiyor mermi olmadığı için. Bu rüyayı yorumlar mısınız?

  12. Eşim rüyasında yeni girdiğim devlet işinde benim tabancayla yakalandığımı, işten çıkarıldığımı ve hapse atıldığımı görmüş. Yorumlarsanız sevinirim. Hayırlı cumalar.

  13. Bizim kasabada ikilik var oy yüzünden ve ben annemi dün aradım. Bana kötü bir şey dedi. Benim de rüyamda ikilik vardı ve bizim tarafta olmayan birisi elinde silah, “Vururum” diyordu sonra bana ateş etti. O sıra annem de yanımda. Sol alt tarafta göbeğime yakın kanı gördüm ve adam kendini vurdu. Lütfen cevaplarınızı bekliyorum?

  14. Rüyamda güzel bir silahla tehlikeli hatta ölümcül bir hayvana ateş ettim ama ölmedi. Çok sıktım sadece yaralandı. Nasıl bir rüyaydı? Yorumlarsanız sevinirim.

  15. Tüfekle yanımdaki kişinin vurularak ölmesi ve cesedinin benim üzerime düşmesini rüyada görmek.

  16. Rüyamda silah gördüm ama bana ateş edilmedi. Düşmanımın ellinden silahı ben alarak ona doğrulttum.

  17. Ben vuruluyordum ama ölmeyip şöyle diyordum “Ee ölmedim ne yapacağım, gene mi vuracaksın?” deyip vurulup ölmüyordum.

  18. Rüyamda hiç bilmediğim nedenden dolayı birisine düşman olmuşum ve silahla bana ateş ediyor. Ben de ona ateş ediyorum ben onu vuruyorum. O beni vuramıyor ve uyanıyorum.

  19. Rüyamda silah taşıyorum ama kimseler görmesin diye korkuyorum bu arada da şehirler arası yolculuk yapacağım, gideceğim yere tren ile gideceğim ve şehir içi çalışan metro da var. Metroya nereden binileceğini biliyorum ters yöne giden tren hattını da biliyorum ancak gideceğim yöndeki tren istasyonunu bulamıyorum. Tabi silah da görecekler diye başıma bela, tren istasyonunu bulacağım ve silahı görmesinler umuduyla akşama kadar gelene geçene soruyorum istasyonu. En son bir bakkalda otobüs şoförüne denk geliyorum o beni götürür diye onla gidiyorum. Tam orada uyandım. Nedir acaba bunun yorumu? Kaç gündür aklıma takıldı bilgilendirirseniz sevinirim. Ana tema: Silahı kimse görmesin ve tren ile evime gideceğim yöndeki istasyonu bulmak.

  20. Rüyamda kucağımda erkek çocuğu var 1 yaşında. Karşıdan tanıdık biri kaza ile ateş etti ve kucağımdaki erkek çocuğuna isabet etti. Ben ağlıyorum. Hemen bebeği soymaya başladım neresinden vuruldu diye. Sol yanında ufak bir delik vardı, kan akmadı. Bebeğin yüzü sancı çektiğini gösteriyordu. Ben ağlıyordum. Ve sonra uyandım. Çok merak ediyorum bu rüyanın yorumunu.

  21. Eşim elime silah veriyor. Silah elimdeyken 3 el kontrolüm dışında ateş ediyorum fakat kimseyi yaralamıyorum.

  22. Ben rüyamda eve hırsız girdiğini gördüm. Babam evde yatıyordu ve ben babamla hırsızı beraber bırakıp dışarı çıktım. Dayımın marketine gittim polisi arattım. Eve gelince bir silah sesi duydum. Ambulans geldi ve evden bir ceset çıkardılar. Polisler hırsızı vurmuşlar ama ben babama bir şey oldu sanmıştım. Babam evden çıktı ve bana sarıldı “Bir şeyim yok” dedi. Acaba ne anlama geliyor bu rüya?

  23. Rüyamda bir adam bana ateş ediyordu. İki defa kurşun sıktı fakat vuramadı. Anlamı nedir?

  24. Merhaba adım Cihat, birkaç gün önce rüyamda birisi bana silah vermekte ve elimde üç tane kurşun vardı. Silaha olmayacağını bildiğimiz halde, silahı veren “Elindeki kurşunları bir tak bakalım olacak mı?” diyor. Kurşunlar silaha oluyor ve silah çok amaçlı olarak yapılmış durumda, hatırladığım kadarıyla pusulası vardı. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

  25. Rüyamda bir silahın namlusunun bana doğru yönelikti. Ve ben korkarak arkadaşa dedim ki; “Şeytan doldurur. Lütfen bana doğru durmasın” dedim. Silah koltukta duruyordu. Yani kimse yöneltmemişti.

  26. Rüyamda tanımadığım adam babamı, amcamı öldürüyorlar. Ve bana sıkılan silah değmiyor ama ben de ölüyorum, kurşunun biri değiyor. Ve ağlayarak uyanmak ney işarettir, kan görmek?

  27. Rüyamda mutfaktaydım ve aniden silah sesleri geliyordu. Bir de baktım tezgahın altındaki dolaplarda kurşun izleri var. Dışarıda patlayan silahın beni hedef alarak içeriye sıkıldığını anladım ve salona kaçtım. Bir süre sonra terasa çıktığımda evin önündeki salona (Toplantı Salonu gibi bir yer) bir sürü kadınlar geliyor. İçlerinde bazı tanıdıklarım da var. Güya bir nisan töreni gibi bir şey varmış ama aslında bu silahın bana sıkıldığını biliyorlar ve benimle ilgili bir şeyi kutlamak için geliyorlarmış. Sonra tekrar mutfağa gidiyorum ve dolaplarda sandığımdan daha fazla kurşun izi görüyorum. Silah sesleri arada bir gene geliyor. Bunlar bir gün beni mutlaka öldürecekler diye düşünüyorum.

  28. Rüyamda bir silah buluyorum ve onu hiç yanımdan ayırmıyorum. Hep çantamın içinde gezdiriyorum.

  29. İstiareye yattım; 12 arkadaşımla bir yerde otururken bir adam kapıda belirdi ve her yer karanlıkta iken 12 el ateş etti, ses soluk kesildi, ben yere yatmıştım ölmediğimi fark ettim 13'üncü daha atılmadı ben ölmedim diye düşündüm, diğerlerinden ses gelmiyor herkes öldü mü acaba diye düşündüm. Sabaha kadar böyle hiçbir şey yapmadan beklemek en iyisi diyorum, nasıl olsa sabah olacak… Yorumlarsanız sevinirim.

  30. Rüyamda annem ve babamla beraber eski evimizde (dubleks) üst katta bulunan kendime ait odadayken yüzlerini görmediğimiz kişiler evimize girip üzerimize ateş ettiler. Ve bulunduğumuz odada silah ve mermilerin olduğunu gördüm. Tek bir kurşun bulunduğumuz odanın kapısından içeri geçerek delik oluşturdu. Elimizde tüfek olmasına rağmen kapıyı açıp ateş etmedik. Sadece kapının açılmasını bekledik. Eğer içeri girselerdi ateş edecektik ama benim silahımda mermi olup olmadığını bilmiyorum. Rüya yorumu için yardımlarınız rica olunur…

  31. Çoğunlukla geçmişimden arkadaşlarım falan herkes beni silahlı olarak arıyordu. Sürekli kaçıyorum. Tanımadığım 2 tane bayan tam bana saldıracaklarında ellerinden silahları aldım vurmadım. Ardından birkaç tane samimi arkadaşım olan kimseler denk geldi, onlar da beni arıyordu. Onları da çatışmadan etkisiz hale getirdim ama bana tuzak kurmuşlar, bulunduğum binadan çıkınca lazerli tüfekler roketlerle saldıran 2 çocukluk arkadaşım daha denk geldi. Ekart ettiklerimden aldığım silahlarla birini vurdum, diğeriyle çatışırken uyandım. Bu kadar rüyayı dokunmatikten yazdım. Yorumlarsanız sevinirim. 🙂

  32. Rüyamda tanımadığım biri bana ateş ediyor ve beni kalçamdan vuruyordu. Acı hissetmedim, vuracağı zaman çok korktum fakat korktuğum gibi olmadı acı hissetmedim ve vurduğu halde bir şey olmadı. Daha sonra ben de ona ateş ettim iki kez kalçasından vurdum öylece uyandım. Rüyayı yorumlarsanız memnun olurum.

  33. Selamünaleyküm. Rüyamda sevgilimle birlikte 4-5 tane erkekle buluştuk onlar mafyaydı ama biz onu bilmiyorduk. Biz onların önünden yürüyorduk onlar da bizimle birlikte arkadan geliyordu. Benim erkek arkadaşım yabancı olduğu için Türkçe bilmiyorum bunu da bu arada söylemiş olayım. Smile ifade simgesi ondan sonra arkamdakiler kesin beni de Türk bilmedi. Çünkü Almanca konuştuk. Diyorlardı kendi aralarında “Ne zaman vuracağız onu? Hadi bitirelim bu işi.” o anda ben duyunca bir çığlık attım sevgilime bakarak dedim; “Koş git, çabuk” o da koştu ondan sonra mafya tabancalarını çıkarttı ve onun pesinden koştular. Ben de oyalayayım diye bağırdım sonra da tabancayı bana doğru tuttu. Ben de korkudan ellerimi kaldırdım. O anda sevgilim de kaçmış oldu ve ben o başka bir tarafa, ben de başka bir tarafa ondan sonrası uyandım. Smile ifade simgesi. Rüyanın tabirini yorumlarsanız sevinirim. Teşekkür.

  34. Rüyamda açık bir arazideyim oturduğum yerden bitkilere su veriyorum. Bitkilerin içinden bir anda hayvan çıkıyor fareye benzer. Ben kaçmaya çalışıyorum kaçtığım yerdekiler “O fare değil korkma” diyorlar. Sonra her taraf adamlarla doluyor. Ben kaçarken ve ellerinde silahlar bir sürü kişi oluyor. Kaçabiliyorum.

  35. Rüyamda bir ışid üyesi tarafından vurulmak üzereydim bana silahını doğrultmuştu ben şehadet getirdim Müslümanım ben dedim ama ben emir aldım deyip tetiğe bastı fakat mermi yokmuş silahta tak etti vurulmadım.

  36. İlk kez bir rüyamı bu kadar ayrıntılı hatırlıyorum… Rüyamda kabadayı biri tarafında yeni bir silah para ve hamiyet verildi. (Hiç meraklı olmadığım halde çok etkilendim.) Umarım yorumunuzla yardımcı olursunuz.

  37. Rüyamda arabam evin önünden kaybolmuş ve onu sayıyorum birisi biliyor ve söylemiyor çatıda biri döner kesiyor onunla tartışıyordum ve bana silah çekip 4 kez ateş ediyor 2 kurşun boynuna geliyor ama yaralanma yok uyanıyorum.

  38. İki gündür aynı rüyayı görüyorum. Tanıdık tanımadık birilerinin arasında 8-10 metreden göğsüme 3 el ateş ediliyor. Vuruluyorum göğsüm de 3 ayrı yara açılıyor ama canımın acıdığını az hissediyor ya da hissetmiyorum.

  39. Rüyamda biri bana silahla ateş ediyor ve bacağımdan vuruyor. Ondan sonra bir yerimden daha vuruyor orayı göremiyorum ama ortamız Pazar yeri, benim tarafım boş onun tarafında aynı şekilde.

  40. Ben bugün rüyamda askerdim ve 2 terörist beni esir aldı ve onların bir boşluğundan yararlanıp tüfeklerinim birini alıp bir tanesini vurup öldürdüm. Ne anlama gelir?

  41. Rüyamda babam silahla annemi vuruyordu. Beni öldürecek sandım ve kaçtım kapıdan çıktım ama annemi vurdu sonra hiç bir şey olmadı. Annem bir gidip geldi ama bizimleydi hepimiz bahçeye çıktık ben karne ortalamamı yükseltip 9o yapmıştım onu babama gösterdim bu kadar lütfen yorumlayın

  42. Benim rüyam, son zamanlarda (şu son 1 yıl içerisinde) her ay en az 2 kere görmeye başladığım bir rüya (ama farklı ortamlarda, farklı hikâyelerle aynı amaç). İlk başta bir işle uğraşırım, sonra yaptığım şey biraz yanlış olmaya başlar, Yanımda bir yakınımı ya da uzaktan da olsa tanıdığım, bildiğim birilerini görürüm. Yanlış yaptığım için o kişi bana sebepsizce çığlıklar atar ve bana bağırır. Sonra herkes bana bakmaya başlar ve kaçarım. Kaçarken 2-3 saniye sonra ayağım sanki sakatmış gibi kaçamamaya ve yavaş yürümeye başlarım. O tanıdığım kişi de arkamdan yavaşça takip etmeye başlar… Sanki beni öldüreceğini sanıyorum ama gerçekte bir şey yapmayacağını düşünüp yanına gitmeyi çok istiyorum gibi bir his uyanır içimde. Fakat yine de kaçmaya devam ederim… Bir ara ona yaklaşırım ve gözlerinin sapsarı, yüzünün yaralı olduğunu ve bana nefretle baktığını görürüm, ayrıca o kişinin bir anda babam olduğunu görürüm (her rüyada bu olaylar gerçekleşir). Sonra ayağımla sekerek oradan kaçmaya devam ederim. Bir yere saklanırım ve bir plan yapmaya çalışırım. Rüya bu kısımdan sonra her seferinde biter. Gerçekten neye uğradığımı bilmiyorum, ama dediğim gibi son 1 yıl içerisinde ayda en az 2-3 kere olan bir şey bu. Ya ben deliriyorum, ya da kötü bir hata yaptım. Cidden neden böyle oluyor bilemiyorum ://

  43. Selamun aleyküm . Ben askerliğimi 15 yıl önce güney doğuda yaptım ve yine işim gereği silah kullanmaktayım. Gördüğüm rüya bunlara bağlımı bilmiyorum ama! ( rüyam) genellikle gece görev yaptığım yere düşman veya hırsız gibi gelen insanlar oluyor ve ben silahımı kullanmak istiyorum ama ne hikmetse bir türlü kullanamıyorum. Tetiğe bastığımda silah ya parçalanıyor ya da ateşleme yapmıyor. Gördüğüm rüyayı yıllardır hemen, hemen aynı şekilde görmekteyim. Cevap yazarsanız sevinirim.

  44. Rüyamda bir takside kucağımda çok güzel erkek bebek var ve araba dışında bir adam silahla ateş ediyor bebeğin tam yan tarafına giriyor ben elimle kurşunu çıkarıyorum bebeğe bir şey olmuyor.

  45. Rüyamda büyük bir bulvardayım ve üsteme Alman ırkımı desem holigan mı desem üstüme yürüyorlardı. Onlardan kaçmak istiyorum ve biri beni yakaladı kaçmak istiyorum bakıyorum ayaklarım birsinde ayakkabı yok terlik sonra alman bana kızıyor, birden silahı gösterdim ona meydan okudun sonra onlara devam yürüdü yani beni sıkıştırmak istediler. Konuşan Alman yüzünü gördüm bana kızıyordu faşist ama silahı gösterdikten sonra kayboldu kalabalığın içinde. Teşekkürler Allah emanet kalın.

  46. Rüyamda bir tane pompalı ve 7.65 çapında bir tane 14 dörtlü gördüm. (Pompalı omuzumdaydı 14lü ise bellimdeydi ve yolda kendimden emin bir şekilde yürüyordum.) 2nci rüyam ise bir tane 14lü silah benim vardı ve ki tane polis vardı her birinden bir tane 14lü aldım ve masaya bırakıp baktım üçüne.

  47. Ben bir arabada kızımla birlikte hızlı sürüyoruz. Karşımızda askerler silahla ateş ediyorlar bize ama biz yaralanmıyoruz o kadar silahlı askerin arasından hiç yara almadan kurtuluyoruz.

  48. Annem rüyasında beni görmüş. Evden taşınıyormuşum, annem bir şey unutma diye, boş eve girmiş silah veya tabanca kılıfı bulmuş. Bunu unutmuşsun diye getirip bana vermiş. (bu ne anlama geliyor, açıklarsanız sevinirim. Teşekkürler)

  49. Rüyamda elimde anahtar gördüm, anahtar eski paslanmış kahverengi bi anahtardı. Osmanlı zamanlarındaki o anahtarla birçok kapıyı açıyordum, daha sonra bir kapıyı açarken o anahtar elimde birden silaha dönüştü. Açıklarsanız sevinirim…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir