ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Silah Görmek

Oüşmana galip gelmeye, güç ve kuvvete, her çeşit marazdan ve üzüntüden kurtulmaya, Silah ilme, din" hayatının güzelliğine, doğru habere; Silah yapan yahut satan kimse zalim ve gaddar yöneticiye delalet eder.

Rüyada silah görmek , kuvvete ve düşman üzerinde zafere işarettir. Silahı olduğu halde kullanamıyorsa onun olgunluğuna ve muradına erişmesine, rüyayı gören hasta ise, iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada silah görmek, kuvvete ve düşmanları alt etmeye ve zafer kazanmaya yorumlanır. Silahı olduğu halde kullanamıyorsa onun olgunluğuna ve muradına erişmesine yorumlanır.

Her ne sekilde otursa olsun, rüyada silah görmek, kuvvet, seref, ihsan, memuriyet, emniyet ve baskanlikla tabir olunur. Rüyasinda üzerinde bütün silahlari tasidigini gören hasta ise iyilesir, bir seyden çekiniyor ve korkuyorsa bu korkusundan kurtulur, yolcu ise emniyetle yoluna gider ve selametle geri döner. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen silah, düsmana galip gelip zafer bulmaya, kuvvete ve hastaliklan def etmeye isarettir. Bir kimse üzerinde silah oldugunu görse, kendisi de silahi olmayan bir kavim arasinda bulunsa o kimse o kavmin reisi olur. Bir kimse silahli oldugu halde halkin kendisine baktiklanm görse, halk, 1 o kimsenin dedikodu ve giybetini Yapar. Eger bakan halk, ihtiyar kimseler ise, onlar o kimsenin dost ve ahbabidirlar. Bakanlar genç iseler, o kimsenin kötülügünü isteyen düsmanlarina isarettir. Üzerinde silah oldugunu ve onlari kullanmaya kudreti oldugunu gören kimsenin, kemal sahibi birisi olduguna, arzu ve istegine ulasmasina isarettir. Hastalar hakkinda bu rüya onlarin ölümüne isarettir. Bazen de bu rüya, dinde salaha isarettir. Rüyayi gören korkuyorsa ve hasta ise Allah-u Teala Hazretleri (C.C.) sifa verir. Eger yolcu ise, ailesine sag salim olarak döner. Bir kimse soyularak silahinin dinden alindigini görse, devlet ve saltanatinin ve kavminin kuvvetsiz ve zayif olmasina isarettir. Rüyada silah kusanmak, ilme, kisiyi fakirlik ve siddetden kurtaracak mala ve düsmani kovmaya, korktugu kimseye galip gelmeye isarettir. Rüyada silah kusanmak, ilaca, seytanin serrinden kendisini muhafaza eden hanima isarettir.

Rüyada silah görmek; itibar ve saygınlık kazanmaya, bir şerefe nail olmaya, sıkıntı ve üzüntülerden kurtulmaya, mutluluğa, silah satmak; itibarını kaybetmeye, zarara uğramaya, silahını kaybetmek; eşin yada çok yakın bir akrabanın, arkadaşın ölümüne işarettir.

Silah rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

26
59
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

aliş

Rüyada silahcılık oynamak?

01.07.2013 18:38:28

ayas

Rüyamda tanımadığım biri bana ateş ediyor ve beni kalçamdan vuruyordu. acı hissetmedim, vuracağı zaman çok korktum fakat korktuğum gibi olmadı acı hissetmedim ve vurduğu halde bir şey olmadı. Daha sonra ben de ona ateş ettim iki kez kalçasından vurdum öylece uyandım. Rüyayı yorumlarsanız memnun olurum.

02.07.2013 12:08:32

Gizen

Ben de ona yakın bir şey gördüm ama senin gibi değil. Rüyada çatışma oluyordu. Annem ile oraya geldik. Bir tanımadığım çocuk, beni beynimden vurdu. Çok korktum. Sonra bir anda kendimi hastanede buldum ve uyandım.

05.02.2014 18:30:33

ebru

Rüyada arabaya silah sıkmak.

09.07.2013 10:51:58

Ömer D.

Rüyamda bacanağım elindeki silahla sağa sola rast gele ateş ediyor, ben de bir köşeye saklanıyorum. Beni görmüyor. Yanımda onun oğlu da var sonra korku içinde uyanıyorum. Yorumlarsanız sevinirim.

17.07.2013 13:29:15

Ebru

Rüyamda yengem silaha basıyordu ve silah onun kalbine değiyordu. Ayrıca o silah dedemin de ayağına değiyordu biz ağlıyorduk. Bunun anlamını istiyorum.

30.07.2013 10:39:36

Suleyman A.

İki bayan arkadaşımla bir masada oturuyordum, o esnada bundan yaklaşık olarak 45 gün önce ölen ağabeyim benim yanıma gelerek üzerinde taşıdığım tabancayı alıp polise veriyordu.

18.10.2013 11:10:59

Gülçin

Rüyamda çok samimi olmadığım bir bayanın silahla öldürüldüğünü gördüm. Aynı arabanın içinde tanımadığım bir adamı da vuruyorlardı. Vurulan bayan gerçek hayatta yeni evlendi. Ben rüyamda “Yeni evliydi, yazık oldu” diye üzülüyorum. Ve kocasını görüyorum ama kocası ağlamıyor, gayet normal karşılıyor. Yorumlarsanız sevinirim.

23.11.2013 12:38:00

Mücahit

Bir düğüne gitmişiz. Düğün bitiminde şu an rahmetli olan birisinden aldığım emanet arabayı geri geri giderken, sağ taraftan geri geri gelen bir araba, bana vurmak üzereydi. Duruyorum, korna basıyorum ama o fark etmeden benim kullandığım arabaya vuruyor. Arabayı kullanan başı örtülü bir bayandı. Eşiyle sözlü kavgaya başlıyoruz, aradan bir süre geçiyor ve adam bana silahını çekip, ateş etmeye başlıyor. İlk iki kurşun yere gidiyor. Ondan sonrakiler, benim karnımın sol tarafından bana isabet ediyor. Üçüncü kurşundan sonra bayılıyorum. Gözlerimi hastanede açıyorum. Yanımdaki anneme kaç kurşun çıktığını sorduğumda “On tane” olduğunu söylüyor. O sırada hiç bir sancım yokken, öksürme tutuyor ve aşırı bir sancı saplanıyor. Öksürük kesildiğinde sancı kesiliyor. Ameliyat yerime bakıyorum, düzensiz ve irili ufaklı yaralar görüyorum, hepsi de dikişli ve kanamasız. Rüyamı yorumlamanız mümkün müdür. Şimdiden teşekkürler.

14.12.2013 08:48:50

Murat Ö.

1 günde 2 rüya gördüm. Yorumunu beklerim. 1. Rüyam, elimde silah var. 1 kişiyi öldürmüşüm ve 3 kişiyiz. Sonra polisler bizi tutukluyor. Ne anlama gelir? 2.Rüyam bir kız çocuğu bana yalvararak özür diliyor. “Ne olur, beni affet! Bana beddua verme” diye. Ağlıyorum bende, kız çocuğu da ağlıyor.

04.01.2014 13:32:50

Ebu Yusuf

Rüyamda bir konvoyun önünde duruyorum. Askerlere “Kenara çekil” diyorum. Asker olmayanları elimdeki keleşle öldürdüğümü görüyordum. İçlerinden birinin asker mi, değil mi, bilmiyorum. Bir astsubaya bu asker mi, değil mi, diye soruyordum. Sonrasında “Bundan sonra cumhurbaşkanı benim” diyordum. Orada bunulan iki yaşlı adama derhal seçim yapılmasını emredip ayrılıyordum, oradan. Ve yürüyorum derken, hafif yağmurlu bir havada camiye girdiğimi görüyordum. Avluda namaz kılanları izliyordum. Hayırlı yorumlarınızı bekliyorum.

09.02.2014 17:14:15

Hasan1965

Rüyamda tabancayla havaya rasgele ateş ediyordum ve arkadaşlarımda silah atıyordu. Silah sesinden kulaklarım duymaz oldu.

12.02.2014 07:20:54

Merve T.

Rüyada silahlanmak yani vurulmak, ne anlama geliyor?

23.02.2014 13:07:27

Bahadır

Allah hayır etsin. Rüyamda annemle yan yana ayakta duruyoruz. Elimde bir silah var ve kafama dayayıp ateş ediyorum. Acı hissetmiyorum. Hemen ardından kafamın kanadığını hissedip yere düşmeden rüyam bitiyor. Tabir için yaşantımdan bahsedeyim biraz. Eski işimden iflas ederek 5-6 banka ile icralık hacizlik durumdayım. Ayrıca devlete vergi ve ceza borçlarım var. Elden borç aldığım kişiler var. Şu anda maaşlı bir işte çalışıyorum. 44 yaşındayım. 13 yaşında 1 kızım, 10 yaşında bir oğlum var. Eşimle çok zıt kişiliklere sahibiz ve mutlu denecek bir evliliğimiz yok. Psikolojik olarak rahatsız bir durumdayım ve ilaç kullanıyorum. Babamdan kalan 2 ev var. Birinde annem ve dul ablam yaşıyor. Diğeri kirada ve annemin babamdan kalan emekli maaşı var. Ablam da hem çalışıyor hem de eski eşinden nafaka alıyor. Eşimin baskısıyla kirada olan evin kirasını annemden alıyorum. (Annem gönülsüz tabi) maaşımın %25’i icra tarafından kesiliyor. Oturduğum evde kiracıyım. Eşim de çalışıyor.

05.03.2014 12:30:18

Serdar

Düşmanı katletmek için hazırlanan silah.

21.03.2014 14:22:46

İbrahim T.

Çeşitli silahlar gördüm. Bir sürü tüfeğinden tabancasına kadar. Bunlar halamın oğlunundu silahlar yani. Ben bir tane silahı alarak sıkıyorum ama ateş etmiyor mermi olmadığı için. Bu rüyayı yorumlar mısınız?

30.03.2014 11:36:02

Fatih

Eşim rüyasında yeni girdiğim devlet işinde benim tabancayla yakalandığımı, işten çıkarıldığımı ve hapse atıldığımı görmüş. Yorumlarsanız sevinirim. Hayırlı cumalar.

11.04.2014 10:20:51

Ugur

Bizim kasabada ikilik var oy yüzünden ve ben annemi dün aradım. Bana kötü bir şey dedi. Benim de rüyamda ikilik vardı ve bizim tarafta olmayan birisi elinde silah, “Vururum” diyordu sonra bana ateş etti. O sıra annem de yanımda. Sol alt tarafta göbeğime yakın kanı gördüm ve adam kendini vurdu. Lütfen cevaplarınızı bekliyorum?

12.04.2014 11:52:42

Sefa

Rüyamda güzel bir silahla tehlikeli hatta ölümcül bir hayvana ateş ettim ama ölmedi. Çok sıktım sadece yaralandı. Nasıl bir rüyaydı? Yorumlarsanız sevinirim.

14.04.2014 23:47:56

Ben

Tüfekle yanımdaki kişinin vurularak ölmesi ve cesedinin benim üzerime düşmesini rüyada görmek.

27.04.2014 23:30:01

Damla

Rüyamda silah gördüm ama bana ateş edilmedi. Düşmanımın ellinden silahı ben alarak ona doğrulttum.

26.06.2014 19:58:34


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2014 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook