Rüyada Simit Görmek

Rüyada simit görmek, evli kimse için muhabbete; bekar kimse için dengi olan eşe delalet eder.

Rüyada kandil simidi görmek, sevinçli habere ve makbul olacak kulluğa delalet eder. Hayırlı kısmet, bolluk, paradır.

Rüyada simit görmek tabiri, az mala işarettir. Bir rivayete göre, hayır ve nimete delalet eder. Elinde simit olduğunu ve fakat bunu yemediğini gören para artırır. 

Rüyada simidi yediğini görmek, kazandığını harcamakla yorumlanır. Birisine bir simit verdiğini gören o kimseye hayrı dokunur. 

Rüyada birinin kendisine simit verdiğini gören, o kimseden faydalanır.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada simit görmek, hayır ve nimete işarettir. Elinde simit olduğunu ve bundan yemediğini gören para biriktirir. Simidi yediğini gören kazandığı parayı harcar.

Ayrıca Bakınız; Simitçi

Rüyada birine simit vermek, rüyayı gören bir kimseye yardım eder. Birisinin kendisine simit verdiğini gören kimseden istifade eder.

Simit

“Rüyada Simit Görmek” üzerine 10 yorum

  1. Ben rüyamda tepsiler dolusu simit gördüm, düğünde dağıtıyordum. Bir yandan da çay dolduruyordum.

  2. Karanlık bir sokaktan geçiyordum. Elimde iki simit vardı, biri taze, biri bayat. Dilenci gibi biri, simitlerimi istedi sonra zorla almaya kalktı. Korktum, “Tamam” deyip birini ona doğru attım. Ama taze olanını vermedim. Ayaklarımı çekiştirdi. Ben de boğuştum. O anda uyandım. Lütfen yorumlar mısınız? Lütfen, acil.

  3. Rüyamda mutfakta köftelik simit almışım bir anda sanki pınardan akarmış gibi köftelik simit mutfaktan taşıyor. Böyle bir rüya gördüm. Yorumunu yapar mısınız?

  4. Rüyamda 3 simit aldım biraz ötede de kedi vardı ve bir anda bana saldırdı ve poşetin içinde simidin birini aldı ve beni ısırdı. Ama ağzını açtım elimle kurtuldum sonra sever gibi yaptım, bıraktı saldırmayı. Acaba yorumunuz ne olur? Şimdiden teşekkürler.

  5. Rüyamda tanımadığım 2 kişi (erkek) ile arkadaş olmuşum, cadde de onlar ile yürüyorum hafif yağmur yağıyor. Arkadaşlardan birisi biraz para istiyor. Avucumda bir sürü bozuk para var onların, 2 TL hariç hepsini veriyorum. Pazar yeri gibi bir yere geliyoruz. Karnım acıkıyor ve orada kalan bozuk paraların bir kısmı ile simit, açma türü 2 tane satın alıyorum fakat yemedim. Diğer cebimde kağıt 5 TL var. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

  6. Rüyamda en yakın dostumun elinde simit vardı. Ben çok açtım yanıma geldi ve simidinin yarısını bana verdi.

  7. Simitçiden simit seçiyorum, tam yerken simitçi ince bir simit uzatarak “Bu hakiki İzmir simidi” diyor. Bir anda o simidi yiyorum.

  8. Merhaba ben istihareye yattım 3 gün bir şey görmedim 4. gün pastanede çalışıyordum ve yeni çıkan ekmek, simit veriyordum gelenlere… Nasıl sizce istiharem hayırlı mı?

  9. Rüyamda biri (karşı cins) evime geldi ve içeriye girmeden kapıda bana bir tabak dolusu örgü simidi veriyordu ama bunlar yuvarlak simit değildi uzunlamasına normal örgü simidiydi. Bir tanesini kendi aldı ve yanımda oturarak oturma odasında yedi. Bunun anlamını İslami anlamda öğrenebilir miyim? Teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir