Rüyada Sinek Görmek

Rüyada sinek görmek, zayıf fakat insanı rahatsız edici bir düşmandır. Bir rivayete göre, zayıf ve inatçi bir insandır.

Rüyada boğazına bir sinek kaçtığını gören, bu gibi insanlarla konuşarak onlardan çok az bir menfaat görür. Bazı yorumculara göre; sinek, faydasız insanla tabir olunur. Çok sinek görmek, sinir bozucu bir şeydir. Rüyasında ağzına, yüzüne ve burnuna sinek girdiğini gören, ahlak düşkünü bir adamdan biraz faydalanır.

Rüyada kulağına sinek kaçtığını gören, kötü bir insanın aleyhinde söylediği bir sözü duyarak üzülür. Bir rivayete göre de sinek, boyu ve tedbiri az kıskanç bir adamdır.

Rüyada sineklerin kendisini ısırdığını görmek, rüyayı görenin evi ve eşi bazı alçak adamların önemsiz saldırılarına uğrar. 

Ayrıca Bakınız; Karasinek, Küçük Sinek, Sivrisinek

Sinek

“Rüyada Sinek Görmek” üzerine 18 yorum

  1. Rüyamda gökyüzünden yağmur gibi karasinek yağıyordu. Bu ne demek acaba? Beni çok etkiledi.

    1. Rüyada gökyüzünden yağmur gibi karasineğin yağması çok etkileneceğinize işarettir. Sinek ilacı kullanmanız gerektiğini anlatıyor. yatmadan önce bütün sinekleri öldürün. Sonra rahat edeceksiniz.

    2. Çevrenizde size yakın olan kişiler arasında seviyesiz ve dost görünen düşmana delalettir.

  2. Gözüm kapalı olduğu halde gözüme giren ve gezen bir sinek gördüm. Ancak sineğin kendisini görmedim. Lütfen yorumlar mısınız?

  3. Rüyamda uyanıyorum bir bakıyorum, yüzüm dışında odamın her yerini sinek kaplamış. Bu ne denmeli acaba?

  4. Rüyamda dev bir yılan gördüm bu yılan sineğe dönüştü sonra ağzıma girdi ve beni ele geçirdi. Sonra kurtuldum ve onu el bıçkısı ile kestim. Yorumlarsanız sevinirim.

    1. rüyada dev bi yılan görmek onun sonradan sineğe dönüşeceğine işaret. Ağzınıza kaçmasıda burnunuzdan değil ağzınızdan nefes almanızdan kaynaklanıyor. Burnun et varsa bence doktora git ve bundan sonra burnundan nefes al. Sinekten kurtulmanız da onu el bıçkısı ile keseceğinize işarettir. Doktora gitmeyi unutmayın.

  5. Ben rüyamda bir evin içinde bu marketlerin önünde büyük şemsiyeyi evin içinde açıyoruz ve açtığımız zaman tüm sinekler ne tür olduklarını tam çıkaramıyorum evin camından dışarı çıkıyorlardı, korkutucu ve endişeli bir şekilde camdan çıkmalarını izliyordum.

  6. Rüyamda yüksekçe bir ağaçta bir şey dikkatimi çekti, sıvı akışkan bir şeydi. Affedersiniz, sümük yoğunluğunda bir sıvıydı. Yanımda biri vardı onu gösterdi. Sanki çok ilginç bir şeymiş gibi o sıvı aşağı doğru üzerimize gelecekken alttan çekilmeye çalıştım. Yanımdaki izin vermedi, bakmamı istiyordu sonra içinden siyah büyük bir sinek çıktı uçmaya başladı. Yanımdaki de sanki çok ilginç bir şey izliyor gibiydi. Yanımdaki kim di bilmiyorum tabi.

  7. Rüyamda, ayak parmağımı sıktıkça içinden canlı sinekler çıkıyor ve uçuyordu. Herhangi bir yaradaki İltihap sıktıkça çıkar, aynı şekilde benim ayağımdan da sinekler çıkıyordu. Anlamı ne demek acaba?

    1. Rüyada ayak parmağını sıkmak ve içinden sineklerin çıkması ayağınızı yıkamadan yattığınıza işaret eder. Hijyen önemlidir. Ayaktan sinek çıkması sıkıntılı bir şey gibi görünse de merak etme hayırlara gelir. İnşallah de sol tarafına 3 defa tükür. Tabii tükür dedikte öyle iğrenç tükürük değil. Tü tü tü hafif tükürük yani.

  8. Rüyamda bir sürü duvarları ve tavanı kaplayan sivrisinek gördüm. Onları temizlemeye çalıştım fakat duvarda lekeleri kaldı.

  9. Ben rüyamda musluktan bir kaba su dolduruyordum ve musluktan suyla beraber küçük sinekler çıkıyordu. İkinci kere açtım suyu yine aynı şey oldu. Daha sonra annemi çağırdım ona söyledim musluktan suyla sinek çıktığını ve annemin yanında açtım musluğu bu sefer temiz su aktı ve sinek yoktu. Yorumlar mısınız lütfen.

  10. Rüyamda toprak yolun ortasında yatan bir buzağı gördüm üzeri de toprak olmuştu. Ona yardım edeyim istedim üzerinden toprakları biraz temizledim bir baktım ölmüş ama oturur vaziyette ve ağzında karasinekler dolaşıyor.

  11. Rüyamda alaturka tuvalette küçük sinek görüyorum. Birini öldürüyorum, sonra 1 tane daha çıkıyor. Onuda öldürüyorum, sonra nerden geldiğini anlamak için bakınırken deliğinden geliyormuş ama sinek görmüyorum tuvalet temiz. Yardımcı olabilir misiniz?

  12. Rüyamda annemle birlikteyim ellerimin üst kısmında sivilceye benzer küçük küçük yaralar vardı. Buğday torbası veriyor annem bana ama üzerinde bir sürü kara kinek var uçuşup duruyorlardı. Ben tiksiniyorum ve torbayı alamıyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir