Rüyada Soba Görmek

Rüyasında soba görmek, yakında gerçekleşecek evliliğe yorulur. Rüyasında soba satmak, gören kimsenin işleri kötüye gidecek demektir. Soba yakmak, yeni atılacağınız işten çok kazançlı çıkacaksınız demektir.

Rüyada soba yakmak ne anlama gelir: Rüya sahibinin yeni bir işe atılacağına ve bu işin onun için çok hayırlı olduğuna işarettir. Ancak etrafınızdaki kişilere çok dikkat etmelisiniz.

Rüyada soğuk havada soba yakmak, umut ve başarıdır. Soba içinde ateş, bolluk ve berekettir.

Rüyada soba yaktığını görmek, eğer mevsim yazsa keder ve sıkıntıya; kış mevsiminde iseniz bolluk ve berekete yorumlanır. 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada soba görmek; üzüntü, keder ve sıkıntıya işarettir.

Bakınız: Kül, Ateş/Kıvılcım

Soba

“Rüyada Soba Görmek” üzerine 12 yorum

  1. Ben garip bir rüya gördüm. Yorumunu çok merak ediyorum. Rüyamda evimde yatağımın altında soba (kuzine) yanıyor ve içinden yüzlerce balık etrafa saçılıyor ev balıkla doluyor. Daha sonra da dışarıda bir sergi gibi yerden bir yelek ve hırka alıyorum. Yeni ve çok güzel bana da çok yakışıyor. Yorumunuzu bekliyorum. Teşekkürler.

    1. Soba sevinç, mutluluk ve bolluk olarak tabir olunur. Balık ise rızık sayısı belli değilse düşünemediğin kadar bereketli bir yıl geçireceğin anlamına gelir. Yeni takım elbise gibi giyecekler yeni bir işin habercisi olabilir. Rüyan çok güzel. Her zaman hayra yorulmalı, görülen rüya ne olursa olsun.

  2. Rüyamda aynı odanın içinde gürül gürül yanan, ateşi görünen iki soba gördüm. Aynı odanın içinde çift soba yanması çok garibime gitti.

  3. Kardeşim bu ne böyle siteye girip bakamıyoruz reklamlardan yorumlar okunmaz halde bu reklamlara bir çare bulun.

    1. Merhabalar, İşletim sistemimizden rüya tabiri okurken herhangi bir reklam bozukluğu göremiyoruz. Size yardımcı olabilmemiz için hangi tarayıcıyı kullandığınızı söyleyebilir misiniz bize? Örneğin; Chrome, Firefox, İnternet explore, safari gibi. Eğer bunlarla ilgili bir problem olmadığına eminseniz işletim sisteminizde bir sorun olabilir. En yüksek ihtimal ise bilgisayarınıza virüs girmiş olmasıdır. Bu durumda güncel bir antivirüs programıyla genel bir tarama yapmayı deneyiniz. Not: Herhangi bir sorun karşısında iletişim sayfamızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. İyi günler dileriz.

  4. Rüyamda kuzine soba yanıyordu sobanın fırınında közlenmiş ve soyulmuş soğanlar tepside duruyordu. Anneannem geldi tepsinin bir kısmını açtı ve oraya toz şeker döktü. Bir akrabamızda sobanın karşısında bizi izliyordu. Rüyamda ben kimseyle konuşmuyordum.

  5. Rüyamda bir odanın içinde yanan bir soba vardı. Borularından duman tütüyordu. Birde yer yatağı gördüm. İçinde önce annemi sonra kızımı yatarken gördüm. Üzerinde çok kalın koyu renk bir yorgan vardı. Yorumlar mısınız lütfen?

  6. Rüyamda düğün zamanı soba borularının düştüğünü gördüm. Yorumunu çok merak ediyorum.

  7. Rüyamda eski köy evleri gibi iki oda bir mabet olan evdeymişiz. Ben kendi kocamla ilk defa gerdeğe giriyormuşum ama bir türlü ne hazırlanabiliyorum sadece etrafı toparlayabiliyorum. Bu arada üşüyoruz ben sobayı odunla yakıyorum yanıyor ama ateş hem sobanın içinde hem dışına taşmış ateşi tutuyorum ama elim yanmıyor bu arada yarı çıplağım ve bir türlü kıyafetlerimi bulup giyemiyorum eşim önemli biriymiş rüyamda ne bu dağınıklık diye çalım atıyor biraz bana. Rüyamın yorumunu yaparsanız çok sevinirim şu anda önemli kararlar aşamasındayım teşekkür ederim.

  8. Rüyada teyzemin evine gezmeye gitmişim orada kömür sobası varmış hem orada temizlik yapıyorum ve sobayı kaldırıyorum ne demektir. Teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir