ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Solucan Görmek

Solucan ve bu türden diğer canlılar mala, menfaate, insanın geçindirmekle yükümlü olduğu kimselere yahut nefret edilen bir şeye delalet eder.

Çevrenizde kötülüğünüzü isteyen insanlar var demektir. Solucan öldürdüğünü görmek, düşmanlarınızı alt edeceğinize işaret eder.

Çevrenizde kötülüğünüzü isteyen insanlar var demektir. Solucan öldürdüğünü görmek, düşmanlarınızı alt edeceğinize işaret eder.

Kişi, malını, mülkünü korumalıdır. Çünkü rüyada solucan kişinin kısmetinden yararlanmak isteyen hayırsız kimsedir.

Solucan görmek, mal ve menfaat veya tiksinilen bir hal ile tabir olunur. Elbisesi üzerinde solucan görenin eline, bir mal geçer. Bir yerde irice bir solucan görmek, büyük bir itibar ve seref görecegine delalet eder. Yesil bir solucan gören iyi ve dürüst bir kadinla evlenir. Ebu Sait El-Vaiz'e göre; solucan görmek aileye gaile çikaran akrabaya delalet eder. Kirmani'ye göre; topragi kazip oradan solucan çiktigini gören, toprak yüzünden kazanir. Toprakta solucanlarin küme halinde olduklarini görmek, berekettir. Rüya sahibinin eline bu yüzden çok para geçer. Rüyasinda agzindan veya gerisinden solucan çiktigini gören, yaptigi fena bir isten dolayi zarara ugrar. Ilaç içerek solucan düsürdügünü gören, ev halkindan bir kaçini kaybeder. Bir baska rivayete görede: Solucan, insan ile beraber sofrasindan yemek yiyen akraba ve ailesi-ne isarettir. Bundan dolayi solucandan nefret edilen bir seyi görse, birlikte yemek yedigi birisinden aynlir.

Solucan rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

24
58
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

TALHA

Toprakta bir sürü solucan var bunlardan iki tanesi iki ayağımın yan taraflarına yapışıyor. Bunu babam ayırmaya çalışıyor, ayırdıkça altından küçük küçük solucanlar çıkıyor. Bu ne demektir? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar, çok teşekkürler.

20.08.2013 12:00:49

Başak

İyi çalışmalar. Rüyamda elimde solucanın gezindiğini gördüm. Elimde bir şişlik var, içinde dolaşıyor bastırınca elim acıyor. Bu ne anlama gelebilir? Teşekkürler...

06.09.2013 00:24:30

Elif

Rüyamda yemek yerken yemeğin içinden solucan çıkıyordu. Çok tiksiniyordum. Ne demektir?

13.12.2013 13:23:48

Sabah

Rüyamda denizin önü kumsaldı ve orada insanlar vardı. Ben tam ortadaydım. İki bölüme ayrıldılar. Birileri sağımda, diğerleri solumda toprağı elleriyle sürdüler, sürdükçe de toprağın içinden solucan çıkıyordu. Ben bunu çok merak ettim. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür.

13.01.2014 10:01:54

Emine

Rüyamda yeşil kurt böceğinin sıçrayarak sırtıma girdiğini görüyorum. Çıkması için çırpınıyorum. Ne anlama gelir, acaba? Teşekkür ederim.

18.01.2014 14:20:54

Gurhan

Rüyamda kasıklarımın iki tarafı şişiyor ve patlıyor. Bu iki taraftan önce irin ve sonrasında renkli solucanlar ve yılanlar çıkıyor. Yılanlar evimizin balkonunda oluşan ağaca tırmanıyor. Elimde bir sopa ile korkmadan rahat bir şekildi yılanlara vuruyorum. Vurmamla birlikte yumuşak bir şekilde ikiye ayrılıyor. İçlerinden irin akıyor ve yok oluyorlar... Solucanlar ise rengarenkler ve kümeleşmiş şekildeler ama ben onları içimden çıkardığım için aşırı derece de mutlu oluyorum ve “Ben yıllarca içimde bunlarla mı yaşamışım?” diye kendime soruyorum. Rüyamı tabir ederseniz sevinirim.

18.03.2014 19:31:01

Ayse

Dilimin altında solucanlar olduğunu hissediyorum ve onları tükürerek atıyorum. Bir kaç kere dilimin altını iyice sıyırarak temizleyip tükürüyorum bakıyorum, ince uzun beyaz solucanlar. Bu rüya ne anlama geliyor?

23.09.2014 20:30:41

Gamze

Merhabalar, ben bu gece saat 2.30 sıralarında bir rüya gördüm. Etkilendiğim için size yazmak istedim. Rüyamda bir kalabalık ortamda oluyorum önce anlam veremiyorum nerede olduğuma kimseyi tanımıyorum falan sonra ani bir geçişle tek başıma olduğum bir yerde oluyorum. Sağ elim çok kaşınıyor aşırı derece de kaşıyorum kaşıyorum geçmiyor. Küçük bir bıçakla kesik atarsam kanar kanayınca da geçer kaşıntısı diyorum. Kesik atıyorum kanamıyor bir daha atıyorum kanamıyor. Şaşırıyorum bileğimle elimin birleştiği (avuç içine giden tarafı) komple üstünü kesiyorum bir de ne göreyim. Baya kalın ince falan değildi solucan yuvarlak çizip duruyor sabit ama başka bir yere gitmiyor sadece yuvarlak çiziyor. İğrenerek bakıyorum ona yanıma o ara eski ilköğretimden müzik hocam geliyor. Ondan saklıyorum elimi “Ne var elinde?” diyor. “İğrenirsiniz hocam” diyorum. “Ne var söyle sen bana bir tanem” diyor. Elimi yavaşça kaldırıyorum yok olmuş hatta kesikler bile yok sonra hocama sarılıyorum ağlıyoruz. O bana beni ne kadar özlediğini neden aramadığımı soruyor. Ben ona “Hocam benim de telefon numaram vardı sizde ben çalışıyorum o yüzden kimseye vakit ayıramıyorum neden siz aramadınız?” diyorum. Özlediğimizi belirtip ağlıyoruz sonra soruyor bana tekrar “Ne vardı elinde senin de bana göstermek istemedin?” diye. Ben de ona anlatıyorum durumu “Dikkatli ol! Senin için çok kötü konuşuyor yakınından birisi o yapıyor hep bunları. Bir hocaya git okut kendini sana çok kötü şeyler yapacak” dedi. “Ne gibi?” diye sordum önce söylemedi. Baya zorladım “Büyü yaptıracak gamze. Seni çekemeyen etrafında kan bağın olan da var olmayanda. Bu insanlar iş birliği içinde sürekli konuşuyorlar ben sana söylüyorum kızım kendine ve eşine sahip çık ondan olan seni istemiyor” dedi. O arada kapı çaldı hocam ona bakmaya gitti ama geri dönmedi bakındım bakındım bulamadım evin hiçbir noktasında sonra oturdum onu beklerken ağlıyordum tabi o ara uyandım. Hayır diyelim hayır olsun ama rica etsem yorumlayabilir misiniz? Kafam karıştı çok. :(

01.10.2014 10:12:35

Yunus

Rüyamda elimde beyaz bir solucan gördüm küçük. Bu ne demektir? Lütfen yardımcı olun.

31.10.2014 13:23:31

Merbella

Ben rüyamda solucan gördüm dışkımdan çıkıyordu. Birde oğlumun dışkısından çıkıyordu. Çok ağrılıydı.

05.11.2014 12:23:37

Lale

Rüyamda bedenimin her yerinden yeşil beyaz karışımı solucanların çıkıp yere düştüğünü gördüm. Hatta boğazımda da olduğunu hissettim, elimle ağzımın içinden 2-3 solucan çıkarıp yere attığımı gördüm. Saçlarımdan birer birer düşen solucanlar gördüm. Bu ne demektir?

21.11.2014 05:32:52

Fatime

Önce saç diplerimde deri altında sonra vücudumda bir sürü solucan, kurtçuk topları oluşuyor. Onları temizliyorum yine oluşuyorlar. Sonra rabbim bunları tevekkülle karşılamamı istiyor. Derdi veren devasını sabrını verir diye düşünerek uyanıyorum. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Şimdiden teşekkürler.

05.01.2015 10:08:49

Sevtap

Rüyamda geniş bir salondaydım. Tam hatırlayamıyorum ama yerlerde ve duvarlarda mermer vardı ve bir bazaya yaslandım elimi de bazanın üstüne koydum. Ayni anda dikkatimi çeken siyahlıklar oldu. Salonun her yeri sanki solucanla tırtıl böceği karışımı tüm odayı sarmaya başladılar ve ben diğer bir odaya kaçtım. Odada çok sevdiğim dinine düşkün çok saydığım bir ablamı gördüm, bağdaş kurmuş, sanki havada uçuyordu. Bana korkmamamı söyledi. “Karınca İslam dininde büyük hizmet” dedi. Ben de “Onlar karınca değil, karıncalar ince bir şerit yaparlar” dedim. Oysa bunlar sel gibi akıyorlardı. Tekrar salona geçtim ve beni sırtlarında taşıdılar, her türlü ufak yaratıklardan aslen çok korkarım ama o an hiç korkum kalmadı. Kim bana bu rüyamı tabir edebilir, beni biraz olsun aydınlatabilir? Şimdiden sizlere teşekkürler. Sevtap ( Almanya’dan)

05.01.2015 12:41:29

Yakup

Çöl gibi bir arazide uzun, yaklaşık normal bir balık büyüklüğünde siyah bir solucanın hızlı hızlı yürürken 5-10 cm aralıklarla aynı hizada yavru yapıp bırakıyordu. Ailem, akrabalarım da oradaydı. Sonra kapalı bir mekanda tanımadığım bir kişinin vücuduna bunlar yapışmış ve adam onları elleriyle çıkartıyordu. Yalnız solucanların yapıştığı yerlerin hepsi çukur oluyordu. Adam bunu bana söylüyordu, “Bunlar yapışınca çukur olur” diye. En sonunda ben elime bir odun gibi bir şey almış ucunda ateş var ve yürüyerek yavru yapan solucanları yakıyordum. Bunu yorumlarsanız memnun kalırım.

08.01.2015 08:42:13

SLM

Rüyamda elma ve de muz gördüm. Olgunlaşmış bir muzun içinde solucan tarzında bir böcek vardı. Tam hatırlayamıyorum ama tam yarısını yedikten sonra ortaya çıktı ve de ben çok korktum. İnleyerek uyandım. Lütfen anlamını yorumlayabilir misiniz? Saygılar.

20.01.2015 15:01:16

İsmail

Rüyamda anam yaptığı yemeğin, tabağın içinde çabalayan solucan gördüm kardeşimle. Bu kardeşim benim ve oğlumun paramızı sahtelik yaparak hakkımızı vermedi. Kardeşimin çalıştığı firmayı mahkemelik yaptım. Acaba bundan dolayı mı, solucan gördüm rüyamda tabağın içinde.

01.02.2015 18:32:33

Elif

Rüyamda göbek deliğimden 3 tane solucan çıktı biri çok büyük, biri orta, biri küçüktü, göbek deliğinden çıkmaya çalışıyorlardı. Uçları çıktıkça eşim onları çekti ve aldı. Ondan sonra rahatladığımı hissettim.

09.04.2015 08:14:02

Mhtp

Uzun bir yolda, güzel bir hava eşliğinde eşimle beraber geziyordum. Bir müddetten sonra ayaklarımın altında bir şey olduğunu hissetim. Ayakkabımı ve çorabımı çıkardığımda derimin altında girmeye çalışan solucanlar vardı, ben onları bir kayaya dayanarak çıkarmaya başladım. Çıkardıktan sonra solucanlar larvaya dönüşüp beyaz oldular amma velakin kafaları siyah idi. Onlara baktığımda cici parmak boyunda minyatür insanlara dönüştüler ve eşime poşet getirmesini istedim, onları içeriye koymak için. Ben onları bana sağlık konusunda yardımcı olacak bir uzmana götürmek isterken eşim onları ezmek istiyordu. Ben de izin vermedim. O sırada uyandım.

09.04.2015 13:32:12

Arzu

Merhaba, ben geçen akşam rüyamda saçımdan solucan düştüğünü gördüm beyaz solucan, üç taneydi ve çok korkuyorum kafamda çoğalacaklar diye. Ne anlama geliyor acaba? Teşekkürler şimdiden.

01.05.2015 00:40:36

Mehmet Ş.

Rüyamda yediğim yemekte kurt vardı kaşıkla yiyordum, onları görünce midem bulanıyordu.

06.05.2015 15:49:04


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2015 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook