Rüyada Solucan Görmek

Rüyada solucan görmek; solucan ve bu türden diğer canlılar mala, menfaate, insanın geçindirmekle yükümlü olduğu kimselere yahut nefret edilen bir şeye delalet eder. Çevrenizde kötülüğünüzü isteyen insanlar var demektir. 

Rüyada solucan öldürdüğünü görmek, düşmanlarınızı alt edeceğinize işaret eder. Kişi, malını ve mülkünü korumalıdır. Çünkü rüyada solucan kişinin kısmetinden yararlanmak isteyen hayırsız kimsedir.

Rüyada solucan görmek tabiri, mal ve menfaat veya tiksinilen bir hal ile tabir olunur. Elbisesi üzerinde solucan görenin eline bir mal geçer. Bir yerde irice bir solucan görmek, büyük bir itibar ve şeref göreceğine delalet eder. Yeşil bir solucan gören iyi ve dürüst bir kadınla evlenir.

Ebu Sait El-Vaiz’e göre; solucan görmek, aileye kötülük getiren akrabaya delalet eder. Kirmani’ye göre; toprağı kazıp oradan solucan çektiğini gören, toprak yüzünden kazanır.

Rüyada toprakta solucanların küme halinde olduklarını görmek, berekettir. Rüya sahibinin eline bu yüzden çok para geçer. Rüyasında ağzından veya gerisinden solucan çektiğini gören, yaptığı fena bir işten dolayı zarara uğrar. İlaç içerek solucan düşürdüğünü gören, ev halkından birkaçını kaybeder.

Bir başka rivayete göre de solucan, insan ile beraber sofrasından yemek yiyen akraba ve ailesine işarettir. Bundan dolayı solucandan nefret edilen bir şeyi görse, birlikte yemek yediği birisinden ayrılır.

Bakınız: Kurt, Böcek

Solucan

“Rüyada Solucan Görmek” üzerine 30 yorum

  1. Toprakta bir sürü solucan var bunlardan iki tanesi iki ayağımın yan taraflarına yapışıyor. Bunu babam ayırmaya çalışıyor, ayırdıkça altından küçük küçük solucanlar çıkıyor. Bu ne demektir? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar, çok teşekkürler.

  2. İyi çalışmalar. Rüyamda elimde solucanın gezindiğini gördüm. Elimde bir şişlik var, içinde dolaşıyor bastırınca elim acıyor. Bu ne anlama gelebilir? Teşekkürler…

    1. Aynısını bende gördüm elimin içinde 4tane ama kendim çıkartıp temizliyorum elimi ve hemen iyileşiyor.

  3. Rüyamda denizin önü kumsaldı ve orada insanlar vardı. Ben tam ortadaydım. İki bölüme ayrıldılar. Birileri sağımda, diğerleri solumda toprağı elleriyle sürdüler, sürdükçe de toprağın içinden solucan çıkıyordu. Ben bunu çok merak ettim. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür.

  4. Rüyamda yeşil kurt böceğinin sıçrayarak sırtıma girdiğini görüyorum. Çıkması için çırpınıyorum. Ne anlama gelir, acaba? Teşekkür ederim.

  5. Rüyamda kasıklarımın iki tarafı şişiyor ve patlıyor. Bu iki taraftan önce irin ve sonrasında renkli solucanlar ve yılanlar çıkıyor. Yılanlar evimizin balkonunda oluşan ağaca tırmanıyor. Elimde bir sopa ile korkmadan rahat bir şekildi yılanlara vuruyorum. Vurmamla birlikte yumuşak bir şekilde ikiye ayrılıyor. İçlerinden irin akıyor ve yok oluyorlar… Solucanlar ise rengarenkler ve kümeleşmiş şekildeler ama ben onları içimden çıkardığım için aşırı derece de mutlu oluyorum ve “Ben yıllarca içimde bunlarla mı yaşamışım?” diye kendime soruyorum. Rüyamı tabir ederseniz sevinirim.

  6. Dilimin altında solucanlar olduğunu hissediyorum ve onları tükürerek atıyorum. Bir kaç kere dilimin altını iyice sıyırarak temizleyip tükürüyorum bakıyorum, ince uzun beyaz solucanlar. Bu rüya ne anlama geliyor?

  7. Merhabalar, ben bu gece saat 2.30 sıralarında bir rüya gördüm. Etkilendiğim için size yazmak istedim. Rüyamda bir kalabalık ortamda oluyorum önce anlam veremiyorum nerede olduğuma kimseyi tanımıyorum falan sonra ani bir geçişle tek başıma olduğum bir yerde oluyorum. Sağ elim çok kaşınıyor aşırı derece de kaşıyorum kaşıyorum geçmiyor. Küçük bir bıçakla kesik atarsam kanar kanayınca da geçer kaşıntısı diyorum. Kesik atıyorum kanamıyor bir daha atıyorum kanamıyor. Şaşırıyorum bileğimle elimin birleştiği (avuç içine giden tarafı) komple üstünü kesiyorum bir de ne göreyim. Baya kalın ince falan değildi solucan yuvarlak çizip duruyor sabit ama başka bir yere gitmiyor sadece yuvarlak çiziyor. İğrenerek bakıyorum ona yanıma o ara eski ilköğretimden müzik hocam geliyor. Ondan saklıyorum elimi “Ne var elinde?” diyor. “İğrenirsiniz hocam” diyorum. “Ne var söyle sen bana bir tanem” diyor. Elimi yavaşça kaldırıyorum yok olmuş hatta kesikler bile yok sonra hocama sarılıyorum ağlıyoruz. O bana beni ne kadar özlediğini neden aramadığımı soruyor. Ben ona “Hocam benim de telefon numaram vardı sizde ben çalışıyorum o yüzden kimseye vakit ayıramıyorum neden siz aramadınız?” diyorum. Özlediğimizi belirtip ağlıyoruz sonra soruyor bana tekrar “Ne vardı elinde senin de bana göstermek istemedin?” diye. Ben de ona anlatıyorum durumu “Dikkatli ol! Senin için çok kötü konuşuyor yakınından birisi o yapıyor hep bunları. Bir hocaya git okut kendini sana çok kötü şeyler yapacak” dedi. “Ne gibi?” diye sordum önce söylemedi. Baya zorladım “Büyü yaptıracak gamze. Seni çekemeyen etrafında kan bağın olan da var olmayanda. Bu insanlar iş birliği içinde sürekli konuşuyorlar ben sana söylüyorum kızım kendine ve eşine sahip çık ondan olan seni istemiyor” dedi. O arada kapı çaldı hocam ona bakmaya gitti ama geri dönmedi bakındım bakındım bulamadım evin hiçbir noktasında sonra oturdum onu beklerken ağlıyordum tabi o ara uyandım. Hayır diyelim hayır olsun ama rica etsem yorumlayabilir misiniz? Kafam karıştı çok. 🙁

    1. Sana büyü yapmak isteyen birileri var galiba. Benim aklımdan böyle geçiyor. Sana büyü yaptırmak isteyenler var ve Allah onlara izin vermiyor. Senin yakının veya tanıdığın da olabilir bak. Ama bu dediklerim gerçek de olmayabilir. Ben de tam bilmiyorum. Yakının bu senin ama Allah seni her konuda koruyor ve büyüden de koruyor. Unut şimdi böyle şeyleri sen boş ver keyfine bak. Allahım sen hayırlara vesile ol de ve uyurken bildiğin tüm duaları oku. Allahım sana sığınırım de tüm duaları bildiğin 3 defa oku. Allah senin hep yanında olacatır 😉 😉 🙂

    2. Gece malum yerin açıkta kalmış, yel almış. Üstünü sıkı sıkı ört üşütme.

  8. Rüyamda elimde beyaz bir solucan gördüm küçük. Bu ne demektir? Lütfen yardımcı olun.

  9. Ben rüyamda solucan gördüm dışkımdan çıkıyordu. Birde oğlumun dışkısından çıkıyordu. Çok ağrılıydı.

  10. Rüyamda bedenimin her yerinden yeşil beyaz karışımı solucanların çıkıp yere düştüğünü gördüm. Hatta boğazımda da olduğunu hissettim, elimle ağzımın içinden 2-3 solucan çıkarıp yere attığımı gördüm. Saçlarımdan birer birer düşen solucanlar gördüm. Bu ne demektir?

  11. Önce saç diplerimde deri altında sonra vücudumda bir sürü solucan, kurtçuk topları oluşuyor. Onları temizliyorum yine oluşuyorlar. Sonra rabbim bunları tevekkülle karşılamamı istiyor. Derdi veren devasını sabrını verir diye düşünerek uyanıyorum. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Şimdiden teşekkürler.

  12. Rüyamda geniş bir salondaydım. Tam hatırlayamıyorum ama yerlerde ve duvarlarda mermer vardı ve bir bazaya yaslandım elimi de bazanın üstüne koydum. Ayni anda dikkatimi çeken siyahlıklar oldu. Salonun her yeri sanki solucanla tırtıl böceği karışımı tüm odayı sarmaya başladılar ve ben diğer bir odaya kaçtım. Odada çok sevdiğim dinine düşkün çok saydığım bir ablamı gördüm, bağdaş kurmuş, sanki havada uçuyordu. Bana korkmamamı söyledi. “Karınca İslam dininde büyük hizmet” dedi. Ben de “Onlar karınca değil, karıncalar ince bir şerit yaparlar” dedim. Oysa bunlar sel gibi akıyorlardı. Tekrar salona geçtim ve beni sırtlarında taşıdılar, her türlü ufak yaratıklardan aslen çok korkarım ama o an hiç korkum kalmadı. Kim bana bu rüyamı tabir edebilir, beni biraz olsun aydınlatabilir? Şimdiden sizlere teşekkürler. Sevtap ( Almanya’dan)

  13. Çöl gibi bir arazide uzun, yaklaşık normal bir balık büyüklüğünde siyah bir solucanın hızlı hızlı yürürken 5-10 cm aralıklarla aynı hizada yavru yapıp bırakıyordu. Ailem, akrabalarım da oradaydı. Sonra kapalı bir mekanda tanımadığım bir kişinin vücuduna bunlar yapışmış ve adam onları elleriyle çıkartıyordu. Yalnız solucanların yapıştığı yerlerin hepsi çukur oluyordu. Adam bunu bana söylüyordu, “Bunlar yapışınca çukur olur” diye. En sonunda ben elime bir odun gibi bir şey almış ucunda ateş var ve yürüyerek yavru yapan solucanları yakıyordum. Bunu yorumlarsanız memnun kalırım.

  14. Rüyamda elma ve de muz gördüm. Olgunlaşmış bir muzun içinde solucan tarzında bir böcek vardı. Tam hatırlayamıyorum ama tam yarısını yedikten sonra ortaya çıktı ve de ben çok korktum. İnleyerek uyandım. Lütfen anlamını yorumlayabilir misiniz? Saygılar.

  15. Rüyamda anam yaptığı yemeğin, tabağın içinde çabalayan solucan gördüm kardeşimle. Bu kardeşim benim ve oğlumun paramızı sahtelik yaparak hakkımızı vermedi. Kardeşimin çalıştığı firmayı mahkemelik yaptım. Acaba bundan dolayı mı, solucan gördüm rüyamda tabağın içinde.

  16. Rüyamda göbek deliğimden 3 tane solucan çıktı biri çok büyük, biri orta, biri küçüktü, göbek deliğinden çıkmaya çalışıyorlardı. Uçları çıktıkça eşim onları çekti ve aldı. Ondan sonra rahatladığımı hissettim.

  17. Uzun bir yolda, güzel bir hava eşliğinde eşimle beraber geziyordum. Bir müddetten sonra ayaklarımın altında bir şey olduğunu hissetim. Ayakkabımı ve çorabımı çıkardığımda derimin altında girmeye çalışan solucanlar vardı, ben onları bir kayaya dayanarak çıkarmaya başladım. Çıkardıktan sonra solucanlar larvaya dönüşüp beyaz oldular amma velakin kafaları siyah idi. Onlara baktığımda cici parmak boyunda minyatür insanlara dönüştüler ve eşime poşet getirmesini istedim, onları içeriye koymak için. Ben onları bana sağlık konusunda yardımcı olacak bir uzmana götürmek isterken eşim onları ezmek istiyordu. Ben de izin vermedim. O sırada uyandım.

  18. Merhaba, ben geçen akşam rüyamda saçımdan solucan düştüğünü gördüm beyaz solucan, üç taneydi ve çok korkuyorum kafamda çoğalacaklar diye. Ne anlama geliyor acaba? Teşekkürler şimdiden.

  19. Rüyamda yediğim yemekte kurt vardı kaşıkla yiyordum, onları görünce midem bulanıyordu.

  20. Ya rüyamda solucanı yılan yiyordu ne anlama gelir? Daha var da yazmadım. Lütfen acil yorumlayın.

  21. Rüyamda, yerden bulduğum bir kazak giymişim ama sonra içinden bir sürü ince ince kıl kıl solucanlar çıktı her yerlerinde çıkıyordu. Canımı çokta acıtıyordu sanki kırmızı açık renkli karışık renkliydi o kadar çoktu ki rahatsız oldum çıkarttım attım. Bir kaç kadın da varmış yanımda çok utanmışım rüyamda ve sanki derimi yakmış gibiydi. Neye alamettir acaba? Teşekkür ederim yardımlarınız için.

  22. Rüyamda ben yatıyorum yatarken makatımdan uzun uzun ölü solucanlar geliyor başucumda da ablam oturuyor. Bu rüyanın anlamı nedir?

  23. Rüyamda sol dizimde solucan gördüm dizimin içine girmiş tam sin kısmı. Girerken fark ettim yavaş yavaş çekip çıkarmaya başladım çok uzunca çektim.Solucan canlı idi. Dizime girmeye çalışıyordu ben çekerken dizimin derisinden daha içeride uzantısı varmış gibi kıpırdıyordu. Çektim tam sonunu görmeden düştü ve uyandım rüyayı yorumlayabilir misiniz ?

  24. Uykudan uyanıyorum kolumda bir solucan, oda yavaş yavaş damarın içine giriyor ve damarda kayıp oluyor,hiçbir şey yapamıyorum rüyamda. Ne anlamına gelir acaba? Teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir