Rüyada Sormak Görmek

Rüyada bir şey sormak birine bir yer sormak iz peşinde olmaya delalettir.

Rüyada bir konu sormak öğrenci olmaya ya da işte sebata, alçak gönüllü olmaya delalet eder.

bkz: Rüyada Soru Sormak Görmek, Rüyada Adres Sormak 

Sormak


Dikkat etmeniz gereken başka önemli bir husus ise rüyanızı bir bütün olarak görüp ona göre değerlendirmeye çalışmanız gerekmektedir.

Rüyalar her zaman size ilerisi için bilgi vermek için olmayabilir, günlük hayatınızda üzerine düşündüğünüz konular ile ilgili rüyalar görmeniz doğaldır. Bazen ise rüyalar çok karmaşık ve anlam vermek bir o kadar güçtür. Bu durumlarda tabirlerden yararlanırken dikkat etmeniz gereken husus iyimser olarak yorumlamak olmalıdır.

Rüyanızda ana nesne olarak Sormak görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer nesnelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.

“Rüyada Sormak Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda evimdeyim ve silahla 3 yada 4 yerimden vuruluyorum göğsümle kasığım arasından. Ama yaralarımdan kan yerine şeffaf bi sıvı akıyor su gibi. Ailem üzülmesin diye söyleyemiyorum. Dışarıdan sesler geliyor. Bi araba kaza yapıyor üstü açık bir araba. Kadın kullanıyor ve yanında ki adam ona vuruyor. Arabadan inip kavga ederken yüksekten düşüyorlar ve birkaç saniye sonra hiç biri orada olmuyor. Daha sonra ailemden gizli hastaneye gitmek istiyorum şort giymek istiyorum ve vücudum şişmiş oluyor şortumu giyemiyorum. Daha sonra da uyanıyorum. Bu rüya beni çok etkiledi be etkisinden çıkamıyorum.

  2. Çocukluktan sevdiğim kişiyi gördüm ve bi alış veriş merkezinde gördüm lavaboya giriyordu bende o an erkek lavabosuna giriyordum çıkmasını bekledim çıktı ve karşı karşıya geldik gelip sarıldı seni çok seviyorum diye sarılmaya başladı öptü kokladı sen bilmiyorsun seni ne kadar çok sevdiğimi çok mutlu oldum ama ağlamaya başladım uyanırken ☹️

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir