Rüyada Stres Görmek

Rüyada stres görmek rüyada görülenin aksine iyi bir manaya gelmektedir. Rüyada stres görmek elem ve kederden kurtulup derin bir oh çekmeye, rızkın fazlasıyla artacağına, işlerin açılıp kendi işinin patronu olacağına, işsiz ise iş bulacağına, para kazanmak için hiçbir sıkıntıya girmeyeceğine delalet eder. 

Ayrıca bkz: Ağlamak, Titreklik

Rüyada strese girdiğini görmek rüya sahibi çevresinde olup bitenleri iyi gözlemlemeli, hep doğrunun peşinden koşmalı, yalan söyleyen kişilerle hemen münasebetini kesmelidir. Rüyayı gören kişi kolay aldatılan ve çabuk kandırılan biri olabilir. Bu sebeple ölçmeden, tartmadan ve sorgulamadan kimse ile ahbap ya da dost olmamak gerekir. 

Rüyada Stres Görmek Ne Anlama Gelir? 

Duaların ve dileklerin kabulü olarak yorumlanır. Kişi daha önceden ne dilek dilemişse o dileği gerçekleşecek ve o kişinin kısmeti açılacaktır. Rüya sahibinin birisi ile sorunu varsa o kişi ile buzlar eriyecek ve dostlukları yeniden devam edecektir.

Rüyada Stresli Olduğunu Görmek 

Rüyada stresli olduğunu görmek sağlığın bozulacağı ve bunun için maddi ve manevi kayıplar yaşanacağı şeklinde yorumlanır. Rüyayı gören kişi sağlığına kavuşmak için her gün Allah’a sonsuz şükredecek ve yakınlarından tekrar sağlıklı olabilmesi için dua isteyecektir. Rüyada stresli olduğunu görmek, bir başka rüya yorumcusuna göre çok candan bir arkadaş ile ters düşmeye ve çıkan kavgalara işaret eder. (Bkz. Bağırdığını Görmek)

Rüyada Stres Altında Olmak Görmek 

Rüyada stres altında kalmak hızlı ve düşünmeden verilen kararlar sonucu kötü duruma düşmeyi, acele ile atılan adımların maddi kayıplar yaşatacağını, kişinin eşi ile arasının bozulacağını bunların sonucunda ruhsal sıkıntıların baş göstereceğini gösterir. Kişi özellikle bu döneminde bir başkası ile ortak olduğu bir işe girerse iflas edip başkalarına dahi borçlanabilir. (Bkz. Bayılma)

Rüyada Stres Yapmak Görmek 

Rüyada stres yapmak hazır olmadığınız bir evliliği, doğru düzgün tanımadığınız bir eşi ve apar topar alınan evlilik kararını temsil eder. Rüya sahibi evleneceği kişiyi yakın akrabaları vasıtasıyla tanıyacak ve kısa sürede karşı taraftan gelen izdivaç kararı karşısında kararsız kalacaktır. Bu kararsızlık onu çıkmaz bir yola sokacak kimseyi kırmamak ve üzmemek adına mutsuz olacağı bir yola doğru yürüyecektir.

Rüyada Stres Altında Olduğunu Görmek 

Rüyada stres altında olduğunu görmek birisinden alınan yüklü bir borç konusunda zorluk yaşamaya bunun için aileniz ile aranızın bozulacağına delalet eder. Aldığınız bu borcu ödeyemeyip, kafanızı bu konuda fazlaca yorabilirsiniz.

Rüyada Tedirgin Olmak Görmek 

Rüyada tedirgin olmak biri ile rekabet içinde olmak şeklinde tabir edilir. Özellikle iş hayatınızda karşınıza çıkan zorlu rakipler karşısında zafer kazanacağınızı, ticaret hayatında başarılı olacağınızı yalnız hesapsız ve kitapsız hareket ederseniz bu başarının başınıza kötü işler getireceği şeklinde yorumlanır. 

Rüyada sınav stresi yaşamak hayırlı ve müjdeli haber olarak tabir olunur. Rüya sahibinin hayatı alacağı sürpriz bir haberle değişecek ve eskiden geçirdiği boş vakitlere dahi özlem duyacaktır.

Rüyada stresten ağlamak büyük kazanç elde etmek olup, bu kazancın sonucunda iki kişinin arasının açılacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Stres Yaşamak Görmek 

Rüyada stres yaşamak ailevi sorunlara işarettir. Rüya sahibi ailesi yaşadığı bir gerginlikte fevri davranışlar sergileyip, aile büyüklerinin kalbini kıracak. Sonucunda pişman olacağı sözler sarf edip uzun bir süre ailesinin rızasını kazanamayacak.

Rüyada Stres Topu Görmek 

Rüyada stres topu görmek zor durumlar ile acele etmeden mücadele edileceğine, makam ve mevkide yükselişe geçeceğine, halk arasında itibar kazanacağına ve saygıdeğer biri olunacağına işaret eder. (Bkz. Top)

Rüyada stres çarkı görmek kişinin hayat telaşesine kendini çok kaptırdığını ve bunun yüzünden çok yorulduğunu gösterir. Yalnız tüm bu yorgunluklar sonucunda, kişi uğraştığı her şeyin meyvesini alacak ve çok mutlu olacaktır.

Rüyada Kendini Stresli Görmek 

Rüyada kendini stresli görmek rüya sahibinin psikolojik durumunun pek de iyi olmadığı şeklinde tabir olunur. Bu psikolojik durumu kişinin çalışma hayatını etkileyip, işlerinin bozulmasına yol açacaktır.

Rüyada Babayı Stresli Görmek 

Rüyada babayı stresli görmek rüya sahibinin cefa çektiğini, tam umudunu kesmiş derken bir anda bahtının açıldığını ve arzuladığı mevkiye ulaşacağını gösterir. 

Rüyada baba stresli görülmüşse rüyayı gören kişi babası ile alakalı bir durumda üzülmüş olabilir. Bu durum da rüyasına yansıyıp endişe oluşmuştur. Ancak görülen bu rüya hayırlı bir rüya olup mutluluk getiren bir rüyadır.

Stres

Ayrıca Uyku Bozuklukları ile ilgili rüya tabirleri makalesine göz atabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir