Rüyada Su Kovası Görmek

Rüyada su kovası görmek, hileyle halkın malını alan kimseye; bu kova ile bostan ve ağaç sulamak, bir kadın yahut mal isabet etmesine işarettir.

Rüyada kuyudan kova ile su çıkarmak, dünyalığa erişmeye, bu su ile yıkanmak şerefe, kurtuluşa, Kovayı kuyuya sarkıtmak eşiyle birleşmeye yahut hamile eşinn erkek çocuk doğurmasına, Elindeki kovayla kuyunun üzerende oturmak hayra ve mala nail olmaya delalet eder.

Rüyada görülen su kovası, hile ile halkın malını alan bir kimsedir. Bundan dolayı kova ile bir kuyudan su çektiğini ve çıkardığı suyu kendisinin başka bir kabına koyduğunu görse, hile ile topladığı malı bir yere biriktirir. Eğer suyu başka bir kaba döktüğünü görse, o mal onun dinden çıkar yahut maldan menfaat göremez.

Ayrıca bkz: Bahçe Sulamak

Rüyada bir kova ile bostan suladığını gören bir kimse bir kadınla evlenir. Eski bir kuyuya kovasını sarkıtıp hayvanlara su verdiğini gören kimse gösterdiği kuvveti ve çalışması nispetinde din yahut dünya işlerinde bulunur.

Bir kimse rüyada kovayı kuyuya sarkıttığını görse, kovayı kuyudan çıkardığında sarf ettiği kuvvet nispetince bulunduğu işte dünyalığa ulaşır. Kova ile kuyudan su çıkarıp onunla yıkandığını gören kimse hapis ise hapislikten kurtulur ve halk kendisine gıpta eder. Hanımı hamile olan bir kimse kovasını kuyuya sarkıttığını görse, erkek bir çocuğu olur. Hanımı hamile değilse, rızık talebinde bulunur. 

Rüyada elinde kova ve kuyudan su çıkarmak, istediği halde kuyu üzerinde oturduğunu görmek, hayra işarettir ve mala işarettir. Bazen de kuyu, kadın ile tabir edilir.

İlgili rüya tabirleri için bakınız: Saka (Su Taşıyıcı), Kuyu / Kuyu Kazmak

Su Kovası

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir