ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Azrail (a.s.) Görmek

Rüyada can alıcı meleği güler yüzlü görmek, rüyayı gören kişinin şehit olacağı ile tabir olunur. Rüyada Azrail?i öfkeli bir halde görmek, kişinin tövbe etmeksizin ölmesine delalet eder. Hasta bir adamın rüyasında Azrail (a.s.) ile görüşmesi ve onu yendiğini görmesi, hastalığına şifa bulacağına ve eski haline döneceğine işarettir. Rüyada Azrail (a.s.)?in elini öptüğünü görmek, yakında gelecek bir mirasa delalet eder. Rüyada can alıcı meleğin, kişinin kendisine galip geldiğini görmek, o kişinin ölümünün yakın olduğuna işarettir. Rüyada Azrail?e selam verdiğini görmek, dünyanın sıkıntı ve belasından emin olmaya delalet eder. Rüyada Azrail (a.s.)?i görmek, kişinin ailesinden ayrılmasına, kıtlık çıkmasına, ziraat ve meyvelerde görülecek zararlara delalettir. Bu tarz bir rüya görmek, rüyayı gören kimsenin çok büyük korkuları olduğuna işarettir. Rüyada Azrail?i (a.s.)?ı görmek, bazen de borçlara ve maddi gelirin durgunluğuna delalet eder. Rüyanızda Azrail?e selam vermeniz, bu dünyada daha çok çekeceğiniz olduğu anlamına gelir. Rüyada Azrail?i can alırken görmek, uzun bir hayat yaşacağınıza işarettir. Rüyada Azrail?i gülerek görmek, acısız bir vefata; Azrail?i kızgın görmek acı çekerek ve ızdırap içinde öleceğinize işarettir. Rüyada kişi, azrail (A.S.) ile güreştiğini veya ona galip geldiğini görürse, dertlerinden ve hastalıklarından kurtulur.

Azrail (a.s.) rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

21
60
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Kader Ş

Selam ben rüyamda Azrail'i gördüm ama ilk önce bana geldiğinde tanıyamadım. Annem kılığında geldi ama sonradan farkettim ki o annem değil. Sonra değişti, normal bir insan gibi oldu. Böyle sakallı, kısa boylu, çok zayıf değil ama normal zayıflıkta erkek yüzlü göründü ve benimle sohbet etmeye başladı. Bana dedi ki "beni herkes kötü biliyor can alıcı biliyor" dedi bana, dedi "ben emir kuluyum" dedi "beni ALLAH gönderdi sana" dedi. "Senin canını alıcam" dedi bana. Ben de vermek istemedim canımı daha çok zorladı beni almak için sonra bende ona dedim ki "Benim canımı alırsan ben rahmetli halamı görürmüyüm?" dedim çünkü halam vefat etti. 7 ay önce o da dedi ki "Senin canını alırsam halanı görürsün, o şuan da ruhlar aleminde" dedi. "Sende oraya gideceksin." dedi. "Senin canını da alırsam" dedi "Onu da görürsün" dedi orda bana verilen emiri yapmak zorundayım "ALLAH'ı dinlemek" zorundayım dedi "can almadan gidemem" dedi, bana ilk almaya uğraştı canımı alamadı, sonra ikinci kez almaya denedi tam başarılı olacakken ben rüyadan uyandım. Bir de rüyamı gerçek zannettim ve çok etkilendim az da olsa korktum. Cevap atarsanız sevinirim, teşekkür ederim.

08.07.2013 09:32:06

Star_turkish

Fazlasıyla hayırlı bir rüya. Yeni bir başlangıç ya da takvada öncü birisin ya da imanın kuvvetli, kuvvetli değilse de çok ilerde takva sahibi olacağını kesin kormuş olman daha da iyi. Azrail görmek imanı sağlam kişiler bu şekilde görürse, fazla hayırlı. Tabi bir filimden etkilenmediysen. Ölümlü fazla filim seyretmeden, normal bir gün içinde gördüysen harika denilebilir.

13.01.2014 14:45:45

azra

Selam ben rüyamda büyük, siyah siyah kurtlar gördüm. Onları öldürmeye çalışıyordum ama ölmüyordu sonra insana dönüşüyorlardı. Bu rüyama cevap atarsanız memnun kalır sevinirim. Teşekkürler, kolay gelsin.

08.07.2013 09:37:50

Star_turkish

Çevrende göremediğin seni sevmeyen çok fazla insan ya da çok kıskananlar olduğu söylenebilir. Dikkatli olman hayrına.

13.01.2014 14:47:29

ÖMER E.

Rüyamda cami ye gittim. Camiden küçük çocuklar koşarak çıkıyordular ama çocukların hepsi yere düştü. Bir tarafını vurdular sonra yanıma biri geldi. Simsiyah “Ben Azrail” dedi sonra beraber yürümeye başladık sonra gözleri kör bir imamla karşılaştık. Hocaya ben selam verdim sonra Azrail selam verdi. Hoca Azrail’e sordu “Bu kim kabristandan birini mi getirdin?” dedi sonra Azrail “Yok canını alacağım” dedi sonra Azrail bana “Bugün kendini hazırla” dedi.

22.08.2013 08:53:35

Star_turkish

Çok saçma filimler seyretmekten sakın, kendin için hayırlı olacaktır. Karmaşık, karışık, psikolojik rüya, dış etkenler.

13.01.2014 14:41:34

Adem

Rüyamda bir karartı ileride beliriyor ve süzülerek yanıma geliyor. Sonra bana bir elma veriyor, zehirli bir elma. “Git bunu, şu adama yedir. Onun ölmesi lazım” diyor. O elmayı aldıktan bir süre sonra uyandım. Bunu yorumlamanız mümkün müdür?

15.01.2014 13:36:28

Gürkan K.

Rüyamda Azrail (a.s)mı gördüm bir insan suretinde ve bana öfkeli bakışlarla bakarken elini yukarıya kaldırdı. Ben ilk selam verdi sandım ama ezanın okunduğunu işaret etti sanırım... Çünkü uyandığımda sabah ezanı okunuyordu ve yüzündeki o öfke ve somurtkanlık aklımdan çıkmıyor.

23.03.2014 11:34:20

Kader

Ben rüyamda Hz. Muhammed’i bir kadim suretinde olan insan kılığına girmiş meleği ikiye bölerken gördüm. Kafası ve bedeni ikiye ayrılmıştı. Kafasını gövdesinden ayırınca Peygamberimiz. “Sen ne yapıyorsun?” dedi melek peygambere. İkisinin de gözleri simsiyahtı ve ben bir köşede olan biteni izliyordum. Sonra da ikisi de bana dönüp baktılar. Sizce bu ne anlama geliyor lütfen hemen cevaplar mısınız? Çok endişeliyim de.

07.04.2014 11:31:46

Atakan

Ben rüyamda Azrail’i gördüm. Bana “Hazır ol. Canını alacağım 2 gün sonra” dedi. Ben de hemen gidip gusül abdest aldım. Bir baktım, benimle beraber bir arkadaşım da banyoya geldi. Ona anlattım durumu. 2 gün nasıl geçti anlamadım. Banyo yapıp tövbemi eder etmez, kendimi bir ranzada buldum ve Azrail geldi genç bir adam sıfatındaydı. Ve canımı almaya başladı. Ruhumun bedenimden çekildiğini hissettim ve bulunduğum yerden ranzanın ikinci katında buldum kendimi. Yüksek bir yerdi. Sağıma soluma baktım. Bir sürü insan vardı. Açık havada herkes ranzaların üstünde yatıyor birbiriyle muhabbet ediyordu ve ne hikmetse herkesin de keyfi yerindeydi. Ben acaba öldüm mü, diye düşünüyordum sürekli ve selamın verilmesini bekliyordum. Selam verildiği an öldüğümü tam anlamıyla öğrenmiş olacaktım ama selam verilemeden uyandım.

09.04.2014 12:08:19

Burcu

Selam. Ben rüyamda Azrail’i gördüm. Ablam ve arkadaşı oturuyordu. Kapının önünde siyah giysili küçük bir çocuk duruyordu. Ablamın arkadaşı “O kim?” diye sordu. Ablamın gözleri değişti ve “O Azrail’di ve ben onu geri gönderdim” dedi. Ben de “Aman Allah’ım benim canımı almaya gelmişti” dedim.

17.05.2014 21:56:27

İshak

Rüyamda Azrail a.s. ı görmedim ama Azrail a.s ı bekledim hani gelecekmiş gibi... O esnada uyandım rüyamdan. Sabah ezanı okunuyordu. Öğlen cuma namazına gittim. Orada da ayakkabım camiden çalındı ve felaket bir baş ağrısı içinde terliyorum. Hepsi bir gün içinde oluyor. Acaba ömrümün sonuna mı geldim?

23.05.2014 19:33:20

Canan

Ben bir rüya gördüm. Komşumun oğlu ile Azrail bizi kovalıyordu ve Azrail’in yanında kendi ablam vardı. Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

27.05.2014 18:56:06

Demet Ö.

Sizlere bir şey sorabilir miyim ? Azrail’in yüzünü gördüyseniz nasıl bir şeydi ?

30.05.2014 19:10:39

Kaderr

Ben hastanedeydim gizli bir oda vardı. Arkadaşlarımla oraya gittim, kapıyı bir açtım, Azrail küçük bir kızın canını almıştı, biz de korktuk. Ölü taklidi yaptık ama inanmadı. “Kalkın ayağa” dedi. Beni çağırdı “Sıra sende” dedi. Ben de bağırdım “Hayır, ne olur şimdi olmaz” dedim. Sonra perdenin arkasına gitti Azrail. Ben de kaçtım bağırmaya başladım. Öğle ezanı okuyordu. Bir odaya girdim, cemaatle namaz kılıyorlardı. Ben de Azrail’e dedim ki “Burada bekle. Ben namazımı kılayım sonra” dedim. Azrail “Tamam, kıl gel” dedi. Azrail beni kapının önüne oturmuş bekliyordu. Namaz kılmaya başladım. Bir baktım annem yanımda namaz kılıyor. Dedim ki “Namazı bitsin helallik isteyeyim” tam namazımız bitiyordu, tespih çekiyordum uyandım ve gerçek gibiydi. Çok korktum. Dediğiniz gibi korkunç filmler hayatta izlemiyorum. Sizce nedir bu? Hemen cevap verirseniz iyi olur.

03.06.2014 09:25:00

Su K.

Selam. Ben rüyamda önce cin gördüm evdeydi, annem ikisini de götürüp çöpe attı. Sonra Azrail’i gördüm benim yanıma geldi. “Artık zamanın geldi” dedi. Bir tane form doldurdum falan sonra herkesle vedalaştım, Azrail’le beraber gittik. O diğer formlara bakıyordu sonra da bana dönüp senin daha vaktin gelmemiş “24 Ekim’de vaktin gelecek” dedi. Çok korktum. Cevap atarsanız sevinirim.

16.06.2014 08:28:41


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2014 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook