ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Azrail (a.s.) Görmek

Rüyada can alıcı meleği güler yüzlü görmek, rüyayı gören kişinin şehit olacağı ile tabir olunur. Rüyada Azrail?i öfkeli bir halde görmek, kişinin tövbe etmeksizin ölmesine delalet eder. Hasta bir adamın rüyasında Azrail (a.s.) ile görüşmesi ve onu yendiğini görmesi, hastalığına şifa bulacağına ve eski haline döneceğine işarettir. Rüyada Azrail (a.s.)?in elini öptüğünü görmek, yakında gelecek bir mirasa delalet eder. Rüyada can alıcı meleğin, kişinin kendisine galip geldiğini görmek, o kişinin ölümünün yakın olduğuna işarettir. Rüyada Azrail?e selam verdiğini görmek, dünyanın sıkıntı ve belasından emin olmaya delalet eder. Rüyada Azrail (a.s.)?i görmek, kişinin ailesinden ayrılmasına, kıtlık çıkmasına, ziraat ve meyvelerde görülecek zararlara delalettir. Bu tarz bir rüya görmek, rüyayı gören kimsenin çok büyük korkuları olduğuna işarettir. Rüyada Azrail?i (a.s.)?ı görmek, bazen de borçlara ve maddi gelirin durgunluğuna delalet eder. Rüyanızda Azrail?e selam vermeniz, bu dünyada daha çok çekeceğiniz olduğu anlamına gelir. Rüyada Azrail?i can alırken görmek, uzun bir hayat yaşacağınıza işarettir. Rüyada Azrail?i gülerek görmek, acısız bir vefata; Azrail?i kızgın görmek acı çekerek ve ızdırap içinde öleceğinize işarettir. Rüyada kişi, azrail (A.S.) ile güreştiğini veya ona galip geldiğini görürse, dertlerinden ve hastalıklarından kurtulur.

Azrail (a.s.) rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

57
61
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Kader Ş

Selam ben rüyamda Azrail'i gördüm ama ilk önce bana geldiğinde tanıyamadım. Annem kılığında geldi ama sonradan farkettim ki o annem değil. Sonra değişti, normal bir insan gibi oldu. Böyle sakallı, kısa boylu, çok zayıf değil ama normal zayıflıkta erkek yüzlü göründü ve benimle sohbet etmeye başladı. Bana dedi ki "beni herkes kötü biliyor can alıcı biliyor" dedi bana, dedi "ben emir kuluyum" dedi "beni ALLAH gönderdi sana" dedi. "Senin canını alıcam" dedi bana. Ben de vermek istemedim canımı daha çok zorladı beni almak için sonra bende ona dedim ki "Benim canımı alırsan ben rahmetli halamı görürmüyüm?" dedim çünkü halam vefat etti. 7 ay önce o da dedi ki "Senin canını alırsam halanı görürsün, o şuan da ruhlar aleminde" dedi. "Sende oraya gideceksin." dedi. "Senin canını da alırsam" dedi "Onu da görürsün" dedi orda bana verilen emiri yapmak zorundayım "ALLAH'ı dinlemek" zorundayım dedi "can almadan gidemem" dedi, bana ilk almaya uğraştı canımı alamadı, sonra ikinci kez almaya denedi tam başarılı olacakken ben rüyadan uyandım. Bir de rüyamı gerçek zannettim ve çok etkilendim az da olsa korktum. Cevap atarsanız sevinirim, teşekkür ederim.

08.07.2013 09:32:06

Star_turkish

Fazlasıyla hayırlı bir rüya. Yeni bir başlangıç ya da takvada öncü birisin ya da imanın kuvvetli, kuvvetli değilse de çok ilerde takva sahibi olacağını kesin kormuş olman daha da iyi. Azrail görmek imanı sağlam kişiler bu şekilde görürse, fazla hayırlı. Tabi bir filimden etkilenmediysen. Ölümlü fazla filim seyretmeden, normal bir gün içinde gördüysen harika denilebilir.

13.01.2014 14:45:45

Azrail

Rüyamda bir adam vardı, yerde yatıyordu, ayaklarının yanından geçerken “Azrail geldi” diyor birileri. Tam o sırada yere yığılıyorum ama bayılmak gibi değil. Azrail adamın canını alırken böyle içimde değişik şeyler oluyor, canını alıyor adamın ama sanki benim de ruhumdan bir şeyler çekildi. Ne anlamı var, yardım eder misiniz?

18.06.2015 10:29:35

azra

Selam ben rüyamda büyük, siyah siyah kurtlar gördüm. Onları öldürmeye çalışıyordum ama ölmüyordu sonra insana dönüşüyorlardı. Bu rüyama cevap atarsanız memnun kalır sevinirim. Teşekkürler, kolay gelsin.

08.07.2013 09:37:50

Star_turkish

Çevrende göremediğin seni sevmeyen çok fazla insan ya da çok kıskananlar olduğu söylenebilir. Dikkatli olman hayrına.

13.01.2014 14:47:29

ÖMER E.

Rüyamda cami ye gittim. Camiden küçük çocuklar koşarak çıkıyordular ama çocukların hepsi yere düştü. Bir tarafını vurdular sonra yanıma biri geldi. Simsiyah “Ben Azrail” dedi sonra beraber yürümeye başladık sonra gözleri kör bir imamla karşılaştık. Hocaya ben selam verdim sonra Azrail selam verdi. Hoca Azrail’e sordu “Bu kim kabristandan birini mi getirdin?” dedi sonra Azrail “Yok canını alacağım” dedi sonra Azrail bana “Bugün kendini hazırla” dedi.

22.08.2013 08:53:35

Star_turkish

Çok saçma filimler seyretmekten sakın, kendin için hayırlı olacaktır. Karmaşık, karışık, psikolojik rüya, dış etkenler.

13.01.2014 14:41:34

Adem

Rüyamda bir karartı ileride beliriyor ve süzülerek yanıma geliyor. Sonra bana bir elma veriyor, zehirli bir elma. “Git bunu, şu adama yedir. Onun ölmesi lazım” diyor. O elmayı aldıktan bir süre sonra uyandım. Bunu yorumlamanız mümkün müdür?

15.01.2014 13:36:28

Gürkan K.

Rüyamda Azrail (a.s)mı gördüm bir insan suretinde ve bana öfkeli bakışlarla bakarken elini yukarıya kaldırdı. Ben ilk selam verdi sandım ama ezanın okunduğunu işaret etti sanırım... Çünkü uyandığımda sabah ezanı okunuyordu ve yüzündeki o öfke ve somurtkanlık aklımdan çıkmıyor.

23.03.2014 11:34:20

Kader

Ben rüyamda Hz. Muhammed’i bir kadim suretinde olan insan kılığına girmiş meleği ikiye bölerken gördüm. Kafası ve bedeni ikiye ayrılmıştı. Kafasını gövdesinden ayırınca Peygamberimiz. “Sen ne yapıyorsun?” dedi melek peygambere. İkisinin de gözleri simsiyahtı ve ben bir köşede olan biteni izliyordum. Sonra da ikisi de bana dönüp baktılar. Sizce bu ne anlama geliyor lütfen hemen cevaplar mısınız? Çok endişeliyim de.

07.04.2014 11:31:46

Atakan

Ben rüyamda Azrail’i gördüm. Bana “Hazır ol. Canını alacağım 2 gün sonra” dedi. Ben de hemen gidip gusül abdest aldım. Bir baktım, benimle beraber bir arkadaşım da banyoya geldi. Ona anlattım durumu. 2 gün nasıl geçti anlamadım. Banyo yapıp tövbemi eder etmez, kendimi bir ranzada buldum ve Azrail geldi genç bir adam sıfatındaydı. Ve canımı almaya başladı. Ruhumun bedenimden çekildiğini hissettim ve bulunduğum yerden ranzanın ikinci katında buldum kendimi. Yüksek bir yerdi. Sağıma soluma baktım. Bir sürü insan vardı. Açık havada herkes ranzaların üstünde yatıyor birbiriyle muhabbet ediyordu ve ne hikmetse herkesin de keyfi yerindeydi. Ben acaba öldüm mü, diye düşünüyordum sürekli ve selamın verilmesini bekliyordum. Selam verildiği an öldüğümü tam anlamıyla öğrenmiş olacaktım ama selam verilemeden uyandım.

09.04.2014 12:08:19

Burcu

Selam. Ben rüyamda Azrail’i gördüm. Ablam ve arkadaşı oturuyordu. Kapının önünde siyah giysili küçük bir çocuk duruyordu. Ablamın arkadaşı “O kim?” diye sordu. Ablamın gözleri değişti ve “O Azrail’di ve ben onu geri gönderdim” dedi. Ben de “Aman Allah’ım benim canımı almaya gelmişti” dedim.

17.05.2014 21:56:27

İshak

Rüyamda Azrail a.s. ı görmedim ama Azrail a.s ı bekledim hani gelecekmiş gibi... O esnada uyandım rüyamdan. Sabah ezanı okunuyordu. Öğlen cuma namazına gittim. Orada da ayakkabım camiden çalındı ve felaket bir baş ağrısı içinde terliyorum. Hepsi bir gün içinde oluyor. Acaba ömrümün sonuna mı geldim?

23.05.2014 19:33:20

Canan

Ben bir rüya gördüm. Komşumun oğlu ile Azrail bizi kovalıyordu ve Azrail’in yanında kendi ablam vardı. Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

27.05.2014 18:56:06

Demet Ö.

Sizlere bir şey sorabilir miyim ? Azrail’in yüzünü gördüyseniz nasıl bir şeydi ?

30.05.2014 19:10:39

Selin

Ben rüyamda gördüm insan gibiydi yüzü.

03.02.2015 13:57:38

Dogan

Azrail, tanıdığımız insan bile olabilir. Günahların ağırlığına göre de kızgın olabilir.

09.02.2015 09:09:09

Murat Ç.

Yüzü karaydı.

10.02.2015 21:15:28

Kaderr

Ben hastanedeydim gizli bir oda vardı. Arkadaşlarımla oraya gittim, kapıyı bir açtım, Azrail küçük bir kızın canını almıştı, biz de korktuk. Ölü taklidi yaptık ama inanmadı. “Kalkın ayağa” dedi. Beni çağırdı “Sıra sende” dedi. Ben de bağırdım “Hayır, ne olur şimdi olmaz” dedim. Sonra perdenin arkasına gitti Azrail. Ben de kaçtım bağırmaya başladım. Öğle ezanı okuyordu. Bir odaya girdim, cemaatle namaz kılıyorlardı. Ben de Azrail’e dedim ki “Burada bekle. Ben namazımı kılayım sonra” dedim. Azrail “Tamam, kıl gel” dedi. Azrail beni kapının önüne oturmuş bekliyordu. Namaz kılmaya başladım. Bir baktım annem yanımda namaz kılıyor. Dedim ki “Namazı bitsin helallik isteyeyim” tam namazımız bitiyordu, tespih çekiyordum uyandım ve gerçek gibiydi. Çok korktum. Dediğiniz gibi korkunç filmler hayatta izlemiyorum. Sizce nedir bu? Hemen cevap verirseniz iyi olur.

03.06.2014 09:25:00

Su K.

Selam. Ben rüyamda önce cin gördüm evdeydi, annem ikisini de götürüp çöpe attı. Sonra Azrail’i gördüm benim yanıma geldi. “Artık zamanın geldi” dedi. Bir tane form doldurdum falan sonra herkesle vedalaştım, Azrail’le beraber gittik. O diğer formlara bakıyordu sonra da bana dönüp senin daha vaktin gelmemiş “24 Ekim’de vaktin gelecek” dedi. Çok korktum. Cevap atarsanız sevinirim.

16.06.2014 08:28:41

Nehir M. 2006

Ölmüş Yakın bir akrabamız bizi bir yere toplayıp Azrail’in canını nasıl aldığını gösterdi.

06.10.2014 07:19:48

Zehralikadir G.

Merhaba, ben rüyamda bir kadın ve bir erkek görüyordum. Bunların ikisi de farklı kişilerle evlilermiş fakat eslerinden kaçıp birlikte yaşamaya karar vermişler. Gizlice kaçmayı düşünürken kadın çocuğunu unuttuğunu düşünüp geri geliyor. O sırada bir ev ortamında bu ikiliyi bir kanepe üzerinde sarmaş dolaş yatarken görüyorum. Aynı odanın içerisinde de bir cam var dışarısı güpe gündüz aydınlık ve camın önünde siyahlar giyinmiş birisi var [Ya Azrail ya da şeytan olduğunu bana söyledi fakat ben hangisini dediğini hatırlamıyorum.] Bir eli camda bir yandan dışarıya bakarken diğer yandan benimle konuşuyor. Ben neden öyle bakındığını sordum ve bana “İnsanlar çok kötü yollara girmeye başladı. Bunlara bir ceza vermek lazım” [kastı deprem veya kıyamet idi] dedi. Ben de o sırada hala yatan ikiliye baktım ki üzerlerinde kocaman bir sarı akrep var. Korkudan ne yapacaklarını bilemeyip birden benim üzerime attılar ve ben o sırada neredeyse yataktan düşer halde uyandım. Aradan bir buçuk hafta geçti ve bulunduğum ilde 1 gün içerisinde 3 tane hafif şiddetli depremler olmaya başladı. Alakası var mıdır acaba? Doğrusu korkmaya başladım.

30.10.2014 21:57:14

Songül

S.A. Arkadaşlar. Ben rüyamda Azrail As.in birinin canını aldığını gördüm ama Azrail’i net olarak görmedim sadece onun Azrail olduğunu biliyordum. Ve ben bazı tanıdıklarımla ondan kaçıyordum. ve kaçarken “Ve kada emra” diye dua okuyordum.

02.12.2014 07:46:18

Hacı Murat

Ben rüyamda Azrail As. ‘i çok net görmedim. Üzerimdeydi ve beni çok şiddetle sarstı. Benim canımı almaya geldiğini biliyordum. Şehadet getirmeye çalıştım ama sıkmasından ve sarsıntısından yapamadım. İçten içe yalvardım ve beni gevşetti. Eksiksiz şehadet getirdim izin verdi bana. Sonra öldüğümü hissettim. Rüyada sonra bir baktım başka bir yerdeyim. Rüya böyle sona erdi...

19.12.2014 09:20:11

Esra C.

Rüyamda Azrail (a.s)' ı gördüm. Onun olduğunu bildiğim için ondan kaçıyordum.

21.12.2014 06:46:59

Ezra İ.

Hayırlı akşamlar. Rüyamda kardeşim bana bir ziyaretçim olduğunu söylüyor. Ziyaretçimin elinde bıçak varmış, öyle diyor. Gidip bakıyorum ki yüzünü göremediğim siyahlar giyinmiş, uzun boylu birisi var. Elinde de hakikaten küçük bir bıçak var. O an anlıyorum ki o kişi Azrail A.S. Kardeşime biraz dışarı gitmesini söylüyorum ki korkmasın diye. Rüyamda tamamen bilincinde olduğum tek şey kardeşimin beni Azrail A.S.' in yanında görüp de korkmaması.  Arkamı dönüyorum, yere oturuyorum ve çok net bir şekilde kelime-i şehadet getiriyorum. O kişinin, bıçağı sırtıma hafifçe batırdığını ve bıçağın soğuk olduğunu hatırlıyorum. Bıçağı sırtımdan enseme kadar bastırıyor. O zaman düşünüyorum ki canımı almak için yöntem deniyor. Hiç ses etmiyorum ama bir ara vakit namazlarımı kılmadığım aklıma geliyor. Diyorum ki Azrail A.S' e, "İkindi namazı vakti geçmeden kılabilir miyim bir de öğleni kaza edeyim izin var mı?". Rüyamda sesini duymuyorum ama gülümsediğini ve bana izin verdiğini aklımda hissediyorum. Namazları kılıp bitirdiğimde, bıçağı boğazıma götürüyor. O zaman diyorum ki, "Eğer boğazımdan kesersen, hırıltı çıkarırım elimde olmadan, kan fışkırır. Kardeşim gelir yahut başka biri gelir çok korkar. Onları korkutmadan daha temiz yapmanın bir yolu yok mu?"  O zaman aklımda bir ses (ki benim düşünce sesim galiba) ağzımı kapatacağını söylüyor ki o zaman ses çıkarmazmışım. Hakikaten ağzımı bir şeyle kapatıyor ama o zaman da insani duygu olan kendini savunma duygusu hasıl oluyor bende. Bunu bastırmaya çalışıyorum ve diyorum ki "Ne olur acı çekerek ölmeyeyim, kurtulmaya çalışırım. Ben hissetmeden al canımı ki bir anda olsun bitsin". Tam o esnada ezan okunuyor, Kelime-i şehadet getiriyorum tekrar ama Azrail A.S. canımı nedense almıyor. Ezan bitene kadar bekleyecek herhalde derken uyandım ve hakikaten sabah ezanının okunduğunu duydum. Kalktım ve namazı eda ettikten sonra düşündüm. İlk hissettiğim, ölümden hakikaten korkmadığımı kendime ispat etmişim gibiydi, ya da ben öyle sandım. Ardından gelen ikinci düşünce ise çok ürküttü, ölüm meleği gelip de canımı alırken ben acı mı çekeceğim, ölümüm uzun mu sürecek, bu rüya bunun mu habercisi? Çünkü bir an önce olsun bitsin isterken uzadıkça uzadı mevzu. Lütfen bana bunu açıklayın. Bir de şimdi aklıma geldi, Azrail A.S.' in bıçağı her ne kadar soğuk ise, ben öyle söylenildiği gibi ölümün soğuk nefesini hissetmedim. Sıcacıktı, korkunç değildi ama rüyadan uyanınca ağlamak istedim, neden bitti diye. Bunun anlamı nedir? Şu vakte kadar düşündüm çıldıracağım, kimseye anlatamadım. Lütfen beni aydınlatın. Teşekkür ederim.

04.01.2015 21:12:03

NİGAR H.

Bismillahirrahmanirrahim... Allah’ın aşkına rüyama yorum yapın. Azrail (As.) kılığında bir şey, siyah elbiseli, böyle kapüşonlu falan ama yüzü yok. Elbisenin içi karanlık, bana doğru geldi, 2, 3 adımlığımda durdu. Kendi sağına 2, 3 adım yürüdü, sonra döndü soluna 2,3 adım yürüdü. Ve bu hareketi bir kaç defa yaptı... O anda tabi canımı almaya geldiğini anlamışım yalvarıyorum “Hayır, daha çok erken yapma ne olur” diye... Bu yaşadığım korkuyu anlatamam, gerçek gibiydi... Bu mübarek cuma gecesinde böyle bir rüya görmek ne demek? Acaba öleceksin uyarısı mı? Allah’ın aşkı için yorum yapın... O kadar çok korkmuşum ki, hala da her yerde gözümün önünde, sağa sola dönüp duruyor... Lütfen yorumlayıp cevap yazar mısınız?

09.01.2015 01:29:02

Hatice B.

Selam. Rüyamda annem kendini ölmeye hazırlamış baya, abdestini aldı, namazını kıldı, giyindi kuşandı. “Ben öleceğim birazdan Azrail gelecek. Ben can verirken yanımda olmanı istiyorum” dedi. Oturduk, el ele tutuştuk Azrail’i beklemeye başladık ama canımın yandığını hissettim. İçim çok acıdı ve uyandım. Hala canım acıyordu içim acıyordu. Çok etkilendim. Lütfen benim rüyamı da yorumlar mısınız? Şimdiden çok teşekkür ederim. Hayırlı akşamlar. Allah'a emanet olun.

10.01.2015 18:19:17

Emir

Ben rüyamda 25. kattan düştüm, ambulansa aldılar. Orda kalbim dururken kelimeyi şahadet getirip son nefesimi verdim ve gökten siyah bir şey indi, bana dokundu ve ruhumu aldı.

08.03.2015 10:46:23

Zuhal

Merhaba, ben rüyamda Azrail’i gördüm, üzerinde kırmızı bir şey vardı ve elini uzatıyordu canımı almak için canım çıkmıyordu. Üç sefer denedi ve ben de ona “Çıkmıyor” dedim. “Sen az daha bekle” dedi ve uyandım. Son bir aydır garip ilginç rüyalar görüyorum. Allah’ı gördüm, konuştum “Sen Allah olamazsın” diyorum. Bir cisim var orda bir ses, “Allah’ım” diyor, nurlar iniyor gökten. Sonra da melekleri gördüm, nefsimin bağlı olduğunu gördüm. Bunları bilen varsa yorum yapabilir misiniz?

17.03.2015 15:51:13

Faruk

Ben bir toplulukta otururken kalabalık arasından gelip karşımda insanların arasına geçip oturdu. Gözleri benim üzerimdeydi, gülmüyordu, sadece bakıyordu. Daha sonra bir ses işittim. Acele etme. Sırası geldiğinde herkesin öleceğini işittim. Uyandım. Çok korktum.

18.03.2015 22:26:47

Enes K.

Ben de rüyamda Azrail (as) gördüm. Rüyamda bir köprünün üzerinde yaşlı bir adam ile bir çocuğun gitmekte olduğunu gördüm. Ben de köprünün üzerinden ilerlerken birde baktım Azrail (as) köprünün üzerinde bulunan yaşlı adamla çocuğun üzerine gidiyor. Ben de onları kurtarmak için onları köprüden aşağı attım ve ben de tam atlıyordum ki, Azrail (as) işaret parmağı benim işaret parmağıma değdi. Tam o esnada sanki elime elektrik çarpmış gibi hissettim ve ardından da uyandım. Benim gördüğüm rüyanın tabiri ne olabilir acaba? Cevap verirseniz çok sevinirim. :D:D:D:D:D:D:D:D Kefalet (Adıyamanlı.)

22.03.2015 10:50:17

Aziz

Selam arkadaşlar, ben rüyamda Azrail’i şu şekilde gördüm; arkam bembeyaz, bir duvar karşımda uzun boylu pelerinli olan koskoca şapkası olan, çok uzun boylu bir adam bana doğru geldi, elinde mızrak gibi bir şey vardı üzerime doğru yürüdü. Elindeki mızrağı omzuma doğru koydu. Bana bir ağırlık çöktü o anda aklıma bir şey geldi, onu düşününce beni bırakıp gitti. Onda da rüya bitti.

23.03.2015 14:19:33

Ecem

Rüyamda bir ortamdaydım sonra bir arkadaşım bana “Dışarıdaki sana bakıyor” dedi. Ben de dışarı çıktım ve gördüm ki, o Azrail as imiş. Ama kendisi siyah çarşaflı ve elinde mızraklı idi yani korku filmi karakteri gibiydi. Sonra ben ondan kaçtım nefes nefese ve bir baktım ki, rüyamda rüya tabirlerine bakıyorum. Bunlar ne anlama gelir acaba?

11.04.2015 07:25:53

Busra

Selam. Rüyamda bembeyaz etraf, havada bir yer. Etrafta hiçbir şey yok, yanımda bir erkek Azrail. Bana “sıra Sende” dedi. “Hayır, daha benim sıra değil” dedim. “Hayır, sıra sende” dedi. “Ama benim hazırlığım yok, daha hiçbir şey yapmadım öbür dünya için” dedim ve uyandım. Yorumlarınızı bekliyorum.

22.04.2015 19:18:54

Merve T.

Merhaba, ben rüyamda bir uçağın düştüğünü gördüm ve çok yakın bir arkadaşımın öldüğünü, “Herkes ölecek, sende öleceksin kaçışın yok” dedi. Ben de “Sen ölürken canın yandı mı, Azrail sana ne olarak göründü?” dedim ve sonra ben de ölmek istedim ama korkuyordum. Önüme ne gelse “Sen Azrail’sin” deyip kaçıyordum, saklanıyordum. Cevap atarsanız sevinirim. Teşekkürler.

26.04.2015 10:18:41

Çelebi

Rüyamda Azrail yanıma geliyor ve bana zamanın dolduğunu söylüyor. Ben de “Namazımı kılayım da öyle al” diyorum. Abdest alıp namaz kılıyorum ama almıyor sonra tekrar abdest alıp iki rekat namaz kılayım diye namaza duruyorum. İlk rekatın secdesinden vücudum doğrulmuyor hafif bir heyecan hali oluyorum ve vücudum seccadenin üstünde, secdede kalıyor.

29.04.2015 14:48:09

Mustafa

Benim rüyamda, ailecek arabamızda seyahat ediyorduk. Arkamızda başka bir araba vardı. Azrail (a.s) arkamızdaki arabaya camdan içeri girerek içindeki bir insanın canını aldı. Canını aldıktan sonra arabadan çıktı ve göğe yükseldi. Arkamızdaki araba sağ sola döne döne gitmeye başladı, yani düz bir yolda düzensiz ilerlemeye başladı. Babam arkadaki arabaya geçsin diye yol verdi ve araba düzensizce geçip gitti. Biz yolculuğun sonunda bir yere gittik neresi tam olarak bilmiyorum. Galiba piknik alanıydı. Olduğumuz gölgede tırların arkasına takılan o ince uzun bezin depolarına benzer şeyler vardı. Bu şeyler sıra sıraydı. Ailem sofrada idi galiba, bir şeyler hazırlarken ben o tır arkasına takılan şeylerin arkasında gördüm. Olaydan sonra ağlaya ağlaya tövbe edip dua etmeye başladım. Ama tövbem ve duam uzun sürmedi. Bu neye tabir sizce?

06.05.2015 20:59:07

K Ö.

Rüyamda eşim, “Azrail canımı alıyordu. Sen neden yanımda durmadın? Bak kollarım mosmor olmuş” dedi.

08.06.2015 21:33:18

Ali Ç.

Merhaba, ben rüyamda sokağımızda yürürken gökten beyaz duman şeklinde bir şey indi ve anında tekrar yukarıya çıkmaya başladı, çıkarken melek şeklini aldı. Yanımdakiler “Bu Azrail” dedi. Bir anda bir sürü beyaz giyimli kişiler ortaya çıktı ve sokaktaki kişileri seçmece işaretlemeye başladılar. Daha sonra bazı evleri işaretlediler. Ben de bu arada hep saklandım beni görmesin diye dua ediyordum ve gizli gizli evime kadar çıktım. Cevap yazarsanız sevinirim. Selamlar.

19.06.2015 14:47:29

Korku olmaksızın

Rüyamda Azrail as. benden önce birini sonra da benim canımı alıyordu. Sırada çok insan vardı yüzünü hatırlamıyorum. Ellerim arkadan bağlı sıramı bekliyordum. Çok iri yapılı heybetli kılıcı ile önümdekinin boynuna 1 kere vurdu ama kafa düşmedi, boynunun tamamı kopmadı kenara aldı ve bana geldi. Boynumu eğip kılıçla vurmaya başladı, birkaç defa vurduktan sonra karşımdaki aynadan kendime baktım. Kılıcı bırakıp balyozla vurmaya başlamıştı, uyandım.

07.08.2015 18:22:56

Emre

Selamünaleyküm. Öncelikle ben çok sık rüya görmem görürsem de yarısı gerçek olur. Her neyse benim rüyam hareketsiz bir rüya aslında fotoğraf gibi. Şimdi anlatıyım; önümde Azrail var, yüzü görünmüyor, elinde liste var. Arkasındaki insanlar telaşlı, koşuşturup duruyor. Kıyameti andırıyor sonra Azrail kafasını listeden kaldırıp bana doğru bakıyor. Böyle bir şey işte.

21.08.2015 14:48:21


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2015 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook