Rüyada Şüpheli Rüyalar Görmek

Bir rüya görüp de tabirinde tereddüt hasıl olduğunu görmek, o rüyanın tabirini o günkü olaylar çerçevesinde yorumlanmalıdır. Bu rüyalar zamanına ve şekline göre rüya sahibinin dilediği şekilde tabir olunur. Çünkü rüyaların sağlıklı yorumlanması ancak onların açık ve seçik görülmesi ile mümkündür. 

Karışık ve belirsiz şekilde görülen rüyalar, ya yorumlanmamalı veya yukarıda da söylediğimiz gibi zamanın ve şartların ve kişisel durumun icabına göre yorumlanmalıdır.

Ayrıca bakabileceğiniz rüya tabirleri: Şüphe, Rüya

Şüpheli Rüyalar

“Rüyada Şüpheli Rüyalar Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda memleketteyim, mahallede otururken meydanda çocuklar görüyorum. Sonra tanımadığım bir evin içinde yanımda tanımadığım çocuklar vardı. Rüyamda anne babamı görüyorum bana sinirliydiler bana kağıt para veriyorlar sigara almam için bakkala gidiyorum, bir paket sigara alıyorum. Sonra kendimi mahallenin meydanında kenarda otururken bir grup insan benden şüpheleniyorlardı beni sapık zannediyorlardı ama ben suçsuzdum. Bu arada rüyada çok huzursuzdum uyandığımda bir oh be dedim. Hayır olsun inşallah, yorumlarsanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir