Rüyada Sürünülecek Yağ Görmek

Rüyada görülen zeytin yağından başka başka yağlanılacak yağların hepsi, üzüntüdür. Bundan dolayı, çok miktarda saçına yağ sürdüğünü gören kimse üzüntülü olur. Sürdüğü yağ normali aşmamışsa bu rüya ziynettir. Eğer yağın kokusu çirkin olursa koku ve kuvveti nispetinde kötü isimle yad edilmeye delalet eder.

Yağ çeşitleri için bakınız: Güneş Yağı, Gaz Yağı, Yemeklik Yağ, Zaç Yağı, Gül Suyu / Gül Yağı, Tereyağı 

Rüyada bir kimse bir adamın başının bilinmeyen bir yerine yağ sürdüğünü görse, o adam o kimsenin yaltakçılık ve hilesinden kendini korumalıdır. Elinde bir yağ şişesi olup bununla insanları yağladığını gören kimsenin yaltakçı, koğucu yahut yalan yere yemin edici birisi olmasına delalet eder.

Rüyada kendi yüzünün yağlanmış olduğunu gören kimse, bütün zaman oruçlu olur. Rüyada zambak ve yasemin yağıyla yağlanmak; güzel isme, halk içinde temiz şöhrete delalet eder. 

Rüyada ağrı için yağlanmak; şahısların arasını bulmaya, iyilik sebebiyle mihirleri yanında tutmaya yahut silah üzerine akit notlamaya delalet eder. Kötü ve çirkin kokulu yağ, kötü isimdir. Bazıları zina eden bir kadın veya fasık bir kimsedir, dediler. 

Rüyada bir kimse yağı bir kap içerisinde su ile biriktirirse meşakkatsiz alan olur. Yağın içinde misk yahut güzel kokulu şey görse rüya sahibinin içeriğinde olmayan bir şey ile övülmesine delalet eder. Bazıları, bir kimse rüyada başına yağ sürerse, o kimse reisine yaltakçılık yapar, dediler.

Yağ satanlar için bakınız: Yağ Satıcısı, Zeytinyağı Satıcısı

Sürünülecek Yağ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir