Rüyada Sütlaç Görmek

Bakınız; Tatlılar.

Rüyada sütlaç görmek, sevinç verecek büyük ve hayırlı paradır.

Rüyada sütlaç görmek, rüya sahibine oldukça büyük mutluluklar yaşatacak bir rüya olarak yorumlanır. Hayatınızın akışının her zaman doğru yönde gideceğini işaret eder. Herkes tarafından imrenilerek bakılan ve örnek alınacak bir aile hayatına kavuşacağınızı ifade eder. Çalışkanlığınız, azminiz ve çalışma hevesiniz sayesinde çok iyi yerlere geleceğinizi rivayet eder. Ayrıca Allah katında da sevilen bir kul olacağınızı da gösterir. 

Sütlaç malzemelerine de bakınız: Süt, Pirinç

Rüyada Sütlaç Yemek 

Rüyada sütlaç yemek, sütlaç görmek kadar hayırlı ve makbul olarak tabir edilir. Kısmetinizin kat kat artacağını ve güzel kapıların aralanacağını işaret eder. Evliyseniz, gürbüz ve sağlıklı çocuklara sahip olacağınızı gösterir. Ayrıca zahmet çekmeden para kazanacağınıza ve kısa zamanda zengin olacağınıza delalet eder. Bu rüya başka bir yorumcuya göre, sabrın sonunda selamet olacağını işaret eder. Katlandığınız onca çileli günlerin ardından feraha ulaşacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Sütlaç Yapmak 

Rüyada sütlaç yapmak, birden fazla ortakla yeni bir iş kuracağınızı işaret eder. Çok yakın bir arkadaşınız ve onun tanıdığı bir ahbabıyla farklı bir sektör için sermaye ortaya koyacağınızı ifade eder. Bu kurulan işten iyi bir gelir elde edeceğinizi ve bu paranın ortaklar arasında eşit bir şekilde paylaşılacağını temsil eder. 

Rüyada Sütlaç Pişirmek

Rüyada sütlaç pişirmek, genel anlamda hayatın düzene gireceği anlamına gelir. Bekarsanız, hayırlı bir kısmet bulup evleneceğinizi işaret eder. Evliyseniz, size yaşlılığınızda dahi bakacak vefalı evlatlar yetiştireceğinizi gösterir. Ailenizdeki hasta kişilerin şifa bulacağına ve işsizlerin de iş bulacağına alamet eder. Bu rüya özetle huzur bulmak ve iyileşmek olarak tabir edilir. 

Rüyada Sütlaç İkram Etmek 

Rüyada sütlaç ikram etmek, yardıma muhtaç birine maddi olarak yardım edeceğinizi işaret eder. Para konusunda sıkışıklık yaşayan bir akrabanıza borç para vereceğinizi ifade eder. Yardımsever ve cömert karakterinizle yardıma ihtiyacı olan kişilere el uzatmaktan çekinmeyeceğinizi gösterir.

Rüyada sütlaç ikram etmek, arkadaşınızın bir işinde gönüllü olarak çalışacağınızı ifade eder. İnsanlara kalıcı eser bırakabilmek için yapılan bir çalışma için maddi ve manevi anlamda destek olacağınızı işaret eder. 

Bkz: Misafir Görmek

Rüyada Sütlaç Dağıtmak

Rüyada sütlaç dağıtmak, karşılıksız bir iyilikte bulunmak anlamını taşır. Çok sevdiğiniz bir arkadaşınızın bir müşkülünü gidereceğinizi işaret eder. Bu kişinin çok önemli bir işini yetiştirmesi için birlikte çalışacağınızı ifade eder. Bu davranışınızla arkadaşınızın güvenini ve başka insanların da sevgisini kazanacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Sütlaç Yemek Diyanet 

Rüyada sütlaç yemek Diyanet tabiri, kulluk vazifesini yerine getiren bir Müslüman olduğunuz için mükâfatlandırılacağınızı gösterir. Hem dünya güzelliklerinden hem de ahiret nimetlerinden sonuna kadar faydalanacağınızı işaret eder. Allah’ın sevdiği kullardan olacağınızı ifade eder. Yüce gönüllü oluşunuz nedeniyle ilim ehli insanlar tarafından konuşulacağınızı temsil eder. Bu rüya oldukça güzel ve hayırlı bir rüya olduğundan yüksek mertebelere ulaşacağınızı da bildirmektedir. 

Rüyada Fırın Sütlaç Görmek

Rüyada fırın sütlaç görmek, ailesinin her daim mutluluğunu düşünen fedakâr bir eşe delalet eder. Böyle bir eş ile evlenip mutlu olacağınızı gösterir. Aynı zamanda helal rızık ve bol kazançla ailenizi geçindireceğinizi işaret eder. Ailenizde kıtlık, eksiklik, yoksulluk yaşanmayacağını gösterir. Çocuklarının gözünün içine bakan ve bütün isteklerini gerçekleştirmeye çalışan bir baba ya da anne olacağınızı ifade eder. Dini açıdan da halis bir insan olarak anılacağınızı ve arkanızdan sürekli iyilikle bahsedeceklerini rivayet eder. 

Rüyada Sütlaç Döktüğünü Görmek 

Rüyada sütlaç döktüğünü görmek, bilmeden bir kişiye kötülük yapacağınızı işaret eder. Sonuçlarının kötü bir yere varacağını öngörmeden bazı sözler sarf edeceğinizi ifade eder. Ancak sonradan bu konuşmalar ucunun nereye dokunduğunu anlayıp pişman olacağınızı gösterir.

 Ayrıca bakınız: Aşure Tatlısı, Kurabiye, İrmik 

Sütlaç

“Rüyada Sütlaç Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Rüyamda yorganın bir tarafından tutuyordum. Yanımda tanıdığım bir erkek vardı, o da yardıma geldi. Teşekkürler.

  2. Rüyada sütlaç pişirmek nedir ve kaplama dişin çıkması tekrar yerine takmak nedir ?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir