Rüyada Şahin Görmek

Rüyada şahin görmek, vefasız ve zalim yöneticiye işarettir. Bu kuşa sahip olmak geçici bir göreve getirilmeye delalet eder. Rüyada şahin gören kişinin çok dikkatli olması gerekir. Aksi takdirde bazı insanların size kötülük yapacak demektir. 

Rüyada ölü bir şahin görmek veya bir şahin öldürmek, karşınıza çıkan sorunları aşıp düşmanlarınızı alt edeceğinize işarettir. Eğer dikkat etmezseniz, birtakım insanların size kötülük yapmasına neden olacaksınız. Önemli ve kibirli biridir.

Rüyasında beyaz bir şahin tuttuğunu görmek, kadrinin yüksekliğine ve izzete ereceğine işarettir. Elinde bir şahin olduğunu gören itibarlı olur. Şahinin elinden uçup gittiğini görmek, şeref ve mevkisinin tükenmesine, şahinin elinden düşüp öldüğünü görmek, mevkisinden düşerek aynı zamanda fakirleşeceğine delalet eder. 

Kirmani’ye göre: Rüyada birinin kendisine bir şahin verdiğini görenin bir çocuğu olur. Yahut şeref ve itibar kazanır. Şahinin evinin damina konduğunu görmek, devlet büyüklerinden birine yakınlaşmaya ve ondan menfaat görmeye işarettir. Av için bir şahin satın aldığını gören bir işe girer. Muradı olur ve itibarı artar. 

Rüyada kadının eteği altına bir şahinin gizlendiğini görmek; erkek doğuracağına, eğer şahinin ayağında çıngırak varsa kız doğuma delalet eder.

Cafer-i Sadık’a göre, şahin görmek; murat, ferah, müjde, yerine getiren ve mal ile tabir olunur. Şahin görmek; çok vahim, asi evlat, yol kesici hırsız ile yorumlanır. Bir başka rivayete göre de: Rüyada görülen şahin, vefası olmayan zalim bir devlet başkanıdır.

Rüyada şahin yakalamak ne anlama gelir: Eğer dikkat etmezseniz, birtakım insanların size kötülük yapmasına neden olacaksınız. Yavru bir şahin görmek veya bir şahin yavrusu almak, karşınıza çıkan sorunların üstesinden gelebileceğiniz ve düşmanlarınızı yenilgiye uğratabileceğiniz anlamına gelir.

Rüyada beyaz şahin görmek ne demek: Yakınlarınız size yeni bir sürpriz yapabilir veya istediğiniz bir şeyi almanızda size yardımcı olabilir.

Ayrıca bakabileceğiniz rüya tabirleri: Kuş Gagası, Kartal, Yırtıcı Kuş

Şahin

“Rüyada Şahin Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Şahini kafesten çıkarıyordum. Yanımda abim vardı bir de yaşlı bir adam ve ben bıçağı bıçakla biliyordum ama şahini kesmek için değil ve adam da dedi ki “Bak ne kadar güzel bıçak biliyorsun” Bunu bana yorumlarsanız sevinirim.

    1. Ben şahini dedemlerin evinin içinde yüksekte uçarken gördüm. İçeride ise dedemler oturuyordu bir anda şahin dışarı çıktı, kardeşim de dışarı çıktı ve ben şahini öldürdüm.

  2. Merhaba çok ilginç bir rüya gördüm. Her gördüğümü farklı farklı araştırdım ama bir bütünlük kuramadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Rüyamda balkon gibi bir yerdeydim. Önce bir güvercin geldi, elime kondu. Biraz sevdim ve sonra onu tekrar serbest bıraktım. Etrafta güvercinler uçuşuyordu sonra balkonda bulunan bir ip gibi bir şey vardı. Bu ipin bir ucuna muhabbet kuşu kondu diğer ucuna da başka bir güvercin. Muhabbet kuşu uçmak istedi, ayağı ipe dolandığı için uçamadı. Ayağını ipten kurtarmaya çalışıyordum sonra bir şahin geldi ve muhabbet kuşuna saldırmak istedi. Ellerimle muhabbet kuşunu çözerken ağzımla da şahinin kafasını yakalamaya çalıştım, muhabbet kuşundan uzak tutmak için sonra bir anda orası birçok şahinle doldu. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

  3. Siyah beyaz şahinlerin evimizin etrafında dolaştığını sonra büyük bir şahinin beni yemeğe çalıştığını gördüm.

  4. Rüyamda kahverengi, çok büyük bir şahinim vardı ve beni çok seviyordu. Sürekli uçuruyordum onu. Bir kalabalıkta uçtuktan sonra elime konuyor ve geziyorduk. Ben şahinin sahibiydim. Yorumlarsanız sevinirim. Kolay gelsin.

  5. S.a. Rüyamda ben çok güzel bir iş sitesinde çalışırken bir dost benimle arkadaş oluyor. Bana sırtını yaslıyor. Arabada bu dostla giderken ne olduğunu bilemeden suya düşüyorum. Suda balıkların arkasına saklanarak bana doğru iki ala doğan görüyorum, kanat çarpmadan bana doğru geliyorlardı biri benim yanımdan teğet geçiyor, diğeri ise gagasına benim elbiseden ısırıyor. Lütfen bu rüyayı bana tarif edebilir misin?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir