Rüyada Şapka Görmek

Rüyada şapka görmek, yeni şapka yeni bir işe; kumaş şapka şeref ve itibara; eski ve kirli şapka yoksulluğa ve itibar kaybetmeye delalet tir. Şapka siperliğe emniyet ve tedbire, küçük mutululuklara; şapka bazen yabancı hayranlığına ve züppeliğe delalet eder. 

(Ayrıca Bakınız; Sarık, Fes, Başlık)

Rüyada şapka satın almak, birisinin yardımı ile işlerinin kolaylaşacağına ve başarıya ulaşacağına, bundan dolayı da kazancının artacağına işarettir.

Rüyada şapka satın almak tabiri, gören kişi beklemediğiniz bir sürprizle karşılaşacağınıza delalet edebilir. Ayrıca şapka yeni bir işin de habercisi olabilir.

Rüyada yeni bir şapka görmek, taşınacağınızın veya işinizi değiştireceğinizin haberidir. Yaşamınızdaki bazı değişiklikler, sizin kârlı çıkmanıza sebep olacak. Şapka kaybetmek, iş yerinde sıkıntılar yaşayacağınız anlamına gelir.

Rüyada şapka takan birini görmek; hayırlı iş, kısmet, evliliktir. Şapka giymek, bolluk ve kısmettir.

Rüyada görülen şapka üç şekilde tabir olunur: Geniş kenarlı güneşten korunmak için hasırdan yapılmış şapka giydiğini gören sıkıntıdan kurtulur.

Rüyada fötr şapka giydiğini gören feraha ulaşır. Kumaştan şapka giymek, sıkıntı ve kedere delalet eder. Bir başka rivayete göre de: Rüyada şapka görmek, keder ve üzüntüye işarettir.

Rüyada bir mağazadan şapka aldığını ve şapkayı hediye ettiğini görmek, uzun zamandır anlaşmazlıklar yaşadığınız biri ile ciddi kavga edebilir ve bu kavga sonucunda mental anlamda çöküş yaşayabilirsiniz.

Rüyada şapka görmek ne demek, feraha ve huzura ermeye; yeni ve güzel bir şapka taktığını görmek, yeni bir mevkiye yada aşka işarettir.

Rüyada eski ve yırtık bir şapka takmak, sıkıntı ve üzüntüye; bir kızın yada erkeğin size şapka taktığını görmek, onunla evlenmeye; şapka almak, sevindirici bir haber almaya işaret eder.

Rüyada şapka yırtmak, aile ile dargınlığa; şapkayı yırttıktan sonra yakmak, boşanmaya; şapka satmak, kötü bir haber almaya işarettir.

Şapka

“Rüyada Şapka Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Rüyamda arkadaşımım elinde 3 tane pembe şapka vardı ve bunlardan birini seçip almamı istedi. Ben de aldım en çok hoşuma giden yünlü pembe şapkayı. Ne anlama geliyor? ( Bana şapka veren arkadaş erkek ama sadece arkadaşım.)

  2. Rüyamda eşim şapkalar ve eldivenler satıyordu, büyük bir işporta arabasının üstünde ve dışarıda. Ben de alıp bakıyordum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir