Rüyada Şeker Görmek

Rüyada şeker görmek; ilme, güzel sanatlara ve geçerli mesleklere, üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmaya, ferahlık ve sevince, tatlı söze delalet eder. Rüyada nöbet şekeri görmek; ferahlığa, yağmur yağmasına, söz ve davranışta samimiyete ve ihlasa işaret eder.

Rüyada şeker satmak, üzüntü ve kedere; rüyada şeker almak ise sevince ve hayırlı işlere işarettir. Şeker bazen zorluk ve sıkıntı ile elde edilen mal/mülke de delalet eder.

(Ayrıca bakınız: Şekerci)

Rüyada şeker görülmesi; ferahlığa, sevince, kolay ve rahat bir rızka işarettir

Rüyada şeker görmek ne demek, ferahlığa, sevince, kolay ve rahat bir rızka yorumlanır. Rüyada şeker almak; yemek, eğlenceli bir yaşam, zengin olmak anlamındadır. 

Rüyada çuvallarla dolu toz veya kesme şeker görmek, çok fazla para kazanmak anlamındadır. Birine kutuyla şeker ikram etmek, bağışta bulunacağına yorumlanır.

(Ayrıca bakınız: Bayram Şekeri)

Rüyada şeker almak veya yemek, zevkli, hayırlı para ve mal/mülktür. Çuvallar dolu toz veya kesme şeker ise sonsuz servettir. Birine kutuyla şeker ikram eden, mal/mülk bağışlar anlamına gelmektedir.

Şeker

“Rüyada Şeker Görmek” üzerine 8 yorum

  1. Rüyamda sevgilime şeker hediye olarak verilmiş ama o bana hiç o şekerden bana vermiyor. Ben çok üzülüyorum… Bu rüyamı yorumlar mısınız?

  2. Rüyamda odanın içinde çok karınca gördüm, her yerde geziyorlar. Elime bir tabak aldım, içinde şeker var ama içini karıncalar istila etmiş. Ben de tabağı elimden bıraktım. Bu rüyamı yorumlar mısınız?

  3. Ruyamda14 yaşındaki oğluma 7 yaşındaki kızım, toz şekeri ama lapa gibi çorba kaşığıyla yediriyordu.

  4. Çok oldu bu rüyayı göreli ama hala merak ediyorum, ne anlama geldiğini. Üç tane üçüz kız çocuğu vardı. Beyaz bir elbise vardı üzerlerinde. Üçü birden yanıma geldi, ellerinde ufak torbalar vardı ve bana uzattılar. Torbaların ikisinde şeker ve diğerinde para vardı.

  5. Rüyamda kızımın sınıfta dağıtıldığını belirterek elinde şekerle geldiğini gördüm Bende ona neden bana söylemedin “sana şeker verecektim dağıt diye” diyordum yorumlar mısınız?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir