Rüyada Şeytan Görmek

Rüyada şeytan görmek; yalan ve şehvete, sahte mutluluklara, her türlü kötülüklere ve kötülük odaklarına işarettir. Şeytanı görmek; sahtekar, aşırı hırslı, kıskanç ve mağrur, laubali ve kendisine her iki dünya için zararlı olan düşmana; onu görmek inançsız, ikiyüzlü ve kıskanç olmaya delalettir.

Ayrıca bakabileceğiniz rüya tabirleri: Şeytan Taşlamak

Rüyada şeytan görmek tabiri, samimi Müslüman için güçsüz ve aciz bir düşmana; onunla düşüp kalktığını görmek, faiz yemeye ve diğer kötü fiilleri işlemeye; şeytanı üzgün ve öfkeli görmek yahut ona buğzetmek, Allahu Teala’nın rızasını kazandıracak işleri işlemeye ve düşmanına galip gelmeye işarettir. Onu mutlu ve neşeli görmek, nefsani arzularıyla meşgul olmaya delalet eder.

Rüyada şeytan görmek ne demek, amaçlarınıza ulaşmak için yaptığınız kötülüklere ve hilelere artık son vermelisiniz anlamındadır. Eğer rüyada şeytanı mağlup ettiğinizi görürseniz bazı tehlikeleri, zorlukları ve kötülükleri aşmak için yeteri kadar güce sahip olduğunuza yorumlanır.

Rüyada şeytan olduğunu görmek ne demek: Hedeflerinize ulaşabilmek için ahlaksızlıklara ve sahtekarlıklara başvurmayın. Büyük kötülük, düşmanlık, bela ve felakettir.

Rüyada şeytanla konuşmak veya onu görmek, düşmanlarınızın aleyhinizde çalıştıklarına işaret eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada görülen şeytan; hilekar, haris, inançsız, din ve dünyaca düşmanıdır. Bazen şeytanı gören kimse, münafık yahut da kıskanç olur. Bazen de şeytan görmek, çoluk çocuğa işarettir. Şeytanı görmek; ferahlık, yalan ve şehvete de işarettir. Bir kimse rüyada şeytanın kendisini düşürüp aklına girerek kötülük yaptığını görürse o kimse faiz yer. Eğer şeytanın kendisine dokunduğunu görse, o kimsenin ailesine iftira eden ve yoldan çıkarmaya çalışan bir düşmana işarettir. Eğer rüyayı gören hasta veya mahzun ise onun iyileşmesine ve servete erişmesine işarettir. 

Rüyada bir kimse kendisini şeytanla gizli konuştuğunu görürse o kimse düşmanlarından birisiyle gizlice konuşur ve salih kişilerin kahır ve helakında onlara yardımda bulunur. Eğer şeytanın kendisine bir şey öğrettiğini görürse o kimse düzme ve yalan bir söz söyler veya insanlara hile yapar. 

Rüyada şeytanın kendi üzerine indiğini gören kimse, iftira, yalan ve günah olan bir iş yapar. Rüyada şeytanlara reislik ettiğini ve şeytanların da ona itaat ettiklerini gören kimse, reisliğe, şerefe, heybet ve şöhrete nail olur ve düşmanlarını kahreder. Şeytanları bağlayıp ve onları hapsettiğini gören kimse, yardım, kuvvet ve şöhrete nail olur.

Rüyada şeytanın kendisini azdırıp yoldan çıkarıp dehşet ve hayretle bıraktığını gören kimsenin malına zarar ve ziyan erişir. Bir kimse şeytanın elbiselerini soyduğunu görürse, o kimseye işlerinde düşmanı galebe çalar veya onu vesvese ve fitneye düşürür yahut o kimse memuriyetten ayrılır. 

Rüyada şeytana buğz ve adavet ettiğini gören kimsenin Allah’a itaat eden sadık bir mümin olduğuna ve dindeki kuvvetine işarettir. Rüyada şeytanı ferah ve neşeli gören kimsenin, nefsanî arzularıyla meşgul olduğuna işarettir. Rüyada görülen şeytan zayıf bir düşmandır. 

Rüyada şeytanı düşman kabul ettiğini gören kimsenin, mütedeyyin olduğuna ve Allah (C.C.)’ın emirlerine itaat ettiğini işarettir. Bazen de şeytanlar; bina sahiplerine ve dalgıç gibi suya dalmaya, casuslara ve söz çalanlara işarettir. Bazen de şeytanı görmek, kişinin arkasından ayıbını söylemeye, göz ve kaşla işaret ederek onu aşağılamaya işarettir. 

Rüyada kendisinin şeytan olduğunu gören kimse, insanlar ile eğlenir ve onlara eziyette bulunur veya yer altında olan su yolu ve lağımları düzene koyar. Şeytan rüyası, unutkanlığa işarettir. Rüyada şeytanı görmek, bidat sahibi bir alime, namazı terk etmeye, yalana, hırsızlığa, günah kazanmaya ve uzun ömüre işarettir. 

Bir kimse kendisini rüyada şeytan olmuş görürse o kimse daima şeytanın elinde olur ya da Allah’ın (C.C.) rahmetinden uzak olarak yaşar. Yahut nesil ve mal ile rızıklanır. Şeytanı öldürdüğünü gören kimse, hilekar ve hilebaz insanlara hile yapar. Bu rüyayı gören salih ve iffetli kimse ise Allah’ın emrinden ümidini keser ve meyus olur. Hedeflerinize ulaşabilmek için, ahlaksızlıklara ve sahtekarlıklara başvurmayın. Eğer rüyada şeytanı yenilgiye uğrattıysanız, birtakım tehlikeleri, zorlukları ve kötülükleri aşmak için yeteri kadar güce sahip olacağınız anlamındadır.

Rüyada şeytan görmek nedir, zahmetli bir iş sonucunda alınacak yüksek miktarda paraya; şeytanla konuşmak, yalancı ve dost görünüşlü bir düşmanla karşılaşmaya; şeytandan bir şey almak, düşmandan zarar görmeye işaret eder.

Rüyada şeytana bir şey vermek, düşmana kötülük yapma şansı vermeye; şeytan tarafından öpüldüğünü görmek, haram yollardan kazanç elde etmeye; şeytanla kavga etmek ve onu yenmek, düşmanlarla mücadele edip zafer kazanmaya işarettir.

Şeytan

“Rüyada Şeytan Görmek” üzerine 72 yorum

  1. Merhaba ben rüyamda 1’i kadın 3 şeytan gördüm. Kilitli demir kapıları olan, karanlık, rutubetli bir yerdi, çıkamıyordum. Ve Yunus Peygamber’in balığın karnında iken ettiği duayı ederek kurtuldum. Yorumlarınızı bekliyorum, iyi günler…

    1. Rüyamda şeytanın askeriydim. Benden bir şey almamı istedi. Verdiği adres kağıdına çıktım yola bulamadım. 4 arkadaşım yanındaydı. Lütfen mail bekleyeceğim.

  2. Rüyamda karımın şeytana dönüşüp uykudan beni bağırarak uyandırdığını gördüm acaba bu ne demektir?

  3. Şeytan rüyamda bir travesti olarak geldi ve ben onların düşmanıyım beni yok etmek istiyorlar. Göz göze gelince bana zarar vermek istediğini anladım. Beni hiç sevmiyordu. Ben aranıyordum şeytanlar tarafından. Göz göze gelince şeytan olduğunu anladım ve rüyam da bitti.

  4. Rüyamda bir karanlık gündü, bulutlar vardı. Birden kendimi gördüm, ve biliyordum ki şeytan benim kılığıma girmişti. Hemen ondan sonra şeytan kardeşimin gözlerine bakarken, kardeşimin kılığına girdi ve kaçmıştım benim odama. Odama girdiğimde 3 kere kardeşim vardı. Ben de ucundan birisinde almıştım ve yere atmıştım, ama attığım benim kardeşimdi. Ama kardeşime bir şey olmamıştı. Annem ve babam da rüyamdaydı ama onlar umursamıyorlardı. Ve şeytan geldiği anda ışıklar gidip geliyordu.

    1. Çok tehlikeli bir rüya kendinizi yalnız bırakmayın. Birde mutlaka her gün duş almalısınız.

  5. Merhaba rüyamda şeytan yanımda yatıyordu ve diğer tarafta bir tane daha vardı. Çok korktum, kalkmak istedim, beni bırakmadı, ortam bir an değişiyordu, beni sarsmaya çalıştı ve sarsıyordu, titredim, ayetle dalga geçti. Ben de kalkıp Kuran okumak istedim ve beni yine sarstı besmele çekmek istedim. Çok zorlandım iki kez uyandım, yine gördüm.

  6. Rüyamda bir tane şeytan gördüm. Bana dedi ki “Sen bana öyle bir kötülük yaptın ki bunun cezasını ödeyeceksin” dedi bana şeytan sonra ablamın gölgesi geldi sonra annem benim yanıma geldi rüyamda tabi sonra şeytanlar hemen yok oldu. Annem gidince hemen yanıma geldi sonra beni öldüreceklerini söylediler. Sonra üç tane şeytan geldi sonra da uyandım, kan ter içinde uyandım.

    1. Güçsüzsün :/ Kendini güçlendir buda çokça okumak ya da iyiyi dinlemekle olur. Annelerin girdiği rüya kötü sonuçları olmaz. Lakin bir gün annesiz kaldığında güçlü olmak için alt yapını oluşturmalısın.

  7. Rüyamda şeytanı gördüm, görür görmez ezan okumaya başladım, korkudan kalbim çıkacak gibiydi sonra Ayetel kürsi’yi okumaya başladım. Ben dualar ettikçe puslu bir şekilde bir kaybolup bir görünüyordu sonra uyandım. Uyandığımda hala Ayetel kürsi’yi okuyordum. Bu ne anlama gelir? Yorumlarsanız sevinirim.

  8. Ben rüyamda şeytanın kendisini görmedim fakat kuyu gibi bir yerde çıkmak üzere olduğunu hissediyorum ve 11 tane ihlas suresini okumaya çalışıyordum. Teşekkürler yorumlar için.

  9. Ben rüyamda şeytana tapan 3 kız gördüm ama memnun değillerdi. 1 tanesi kolyesini elleyerek bir şeyler yapıyordu. Ben dedim ki “Neden tapıyorsunuz?” onlar bir şey demedi. Ben bir anda şeytanı tam görecektim “Şeytan bu mu?” dedim, orada uyandım. Lütfen bana bunu yorumlayın.

  10. Rüyamda şeytanın kolunu tutmuş yüzüne karşı kelime-i şehadet getiriyordum. Ben kelime-i şehadet getirdikçe o zayıf düşüyordu. Ben de bir yandan kolunu çeviriyordum, çok sinirli bir tavrım vardı. O kadar çevirdim ki kolu artık katlanır hale gelmişti. Tam bu sırada bana iki cümle “Sen topraksın, ben ateş. Sen bana hiçbir şey yapamazsın” dedi.

  11. Merhaba ben rüyamda sabah namazı sırasında biri beni yatakta sallarken uykumu getirmeye çalışıyordu sonra beni arabayla gezintiye çıkaran şeytanı gördüm. Sabah namazı kaçıyordu ve arkadan biri benim kulağımı çekiyordu. Arabadan inip 6-7 kişi dövdüm, yere serpildiler sonra namaz kılmak için uyandığımda 25 dakika kalmıştı günün aydınlanmasına. Yorumlarınızı bekliyorum. Hayırlı günler.

  12. Bir odanın içerisinde dua eden hocaları görüyorum.  Elime Kur’an-ı Kerim kitabını veriyorlar “Oku” diyorlar. Okuyorum sürekli 21 yazıyordu ve bir anda evde oluyorum. Mutfakta masanın altında küçük kambur beni takip ediyordu ve üstüme atladı “Öldür” dediler.  Bıçağı aldım, ilk vurmamda sırtına ölmedi sonra bir daha vurmamda öldü ve elime yapıştı, bırakmadı sonra camdan aşağı attım ve yere baktığımda büyümüş, kanlar içerisindeydi ve çok etkiledi rüya beni.

  13. Merhaba ben rüyamda evlenmiştim. Kayınbabam ak saçlı biriydi. Mutfakta kayın babamla konuştuğumu zannediyordum ama kayın babam salonda oturuyordu. Konuştuğum kişiye arkam dönüktü. Ona doğru döndüğümde, ortalıkta hiç kimse yoktu. Ben bağırmaya başladım, herkes mutfağa koştu. “Baba neden ses vermeden, içeri gittin?” dediğim de “Kızım ben hiç gelmedim ki, mutfağa. “Sen başka biriyle konuşmuşsun” dedi ve hemen felak, nas okumaya başladı. Acı çeken bir ses geldi gökten. Ve kayın babam “Kızım sen şeytanla konuşmuşun” dedi. Ben hüngür hüngür ağlamaya başladım.

  14. Rüyamda şeytanı gördüm. Bana “Senin abinin boğazı çok kalın, onu boğamadım” dedi. Abim de güya ondan önce bana şeytandan bahsediyordu. Benim odamda karşıma çıktı, erkekti, 22 yaşları gibiydi. Ben hemen kavga etmeye başladım, onunla. Yere koydum, defalarca yumrukladım, onu. Yerdeydi ama bir türlü ölmüyordu. Benim aklıma bir dua okumak geldi ama dua yerine “Allahu Ekber, Allahu Ekber” bu şekilde 10-15 sefer tekrarladım ve kayboldu. Ben ömrümde hiç bu kadar bir rüyadan korkmamıştım ve de etkilenmemiştim. Arkadaşlar yorumlarsanız sevinirim.

  15. Rüyamda şeytan bir imam kılığına girmişti ve böylece insanları kandırıp, kendine çekiyordu. Ben de onun şeytan olduğunu biliyordum. Ve onu her gördüğümde benden uzak dursun diye Ayet-el kürsi söylüyordum. Tabi bu ayeti okuyunca çıldırıyordu. Sizce bu rüyada ne denmek istenmektedir? Yorumlarınızı bekliyorum, kardeşlerim…

  16. Bu gece rüyamda şeytan gördüm, hem sağ hem sol tarafımda. Ve iki yanımda da kızlarım vardı. Ben şeytanları kovdum. Yalnız kızlarım geçekten de yanımdalardı, beraber yatmıştık. Cevap verirseniz sevinirim. Çünkü bu rüyadan çok etkilendim.

  17. Ben rüyamda şeytanla aynı yatakta yatıyordum. Şeytan bayandı. Beni sol omuzumun üzerinden bıçakladı ama hiç acı vermedi. Biraz karışık rüyaydı. Çok korkmuştum. Sonra uyandım. Besmele çekip uyumaya devam ettim.

  18. Rüyada ölü bir arkadaşımın kişiliğinde biri geldi ve ben dedim. “Sen şeytansın o öldü” dedim. Ve benimle kavga etti. Ben dualarla ona saldırdım ve yere çarptım. O kum gibi dağıldı ve yok oldu. Anlamı nedir?

  19. Ben rüyamda bir yakınımın şeytan olduğunu gördüm. O konuştu benle ama ses duymadım ben. Sadece korktum. Konuşamadım hiç. Bu ne anlama gelir?

  20. Merhaba, ben rüyamda tam şeytan gördüm denemez. Rüyamda yolda yürüyordum. 4 ya da 5 serseri yaşlı ve engelli bir kimseyi döverek öldürüyordu. O sırada karşımda kadın suretinde biri belirdi ve gidip serserileri uyarma mı yoksa hallerinin kötü olacağını söyledi. Gidip bu kişileri uyardım. Bana inanmadılar ve hepsi öldüler. O kadını aradım ama bir daha bulamadım. Yorumlarınızı acilen bekliyorum.

  21. Rüyamda şeytan (olmayan) kardeşimi istiyordu. Ben de şeytanla konuşup kardeşimi ona veriyordum. Sonra şeytan kardeşimi alıp kıpkırmızı bir yerde kardeşimi çivilerin üstüne yatırıyordu ve kardeşimi ona taptırıyordu. Kardeşim 3-4 yaşındaydı ve şeytanla iletişime geçmişti. Çok korktum…

  22. Acaba şeytanı boğazlamak ile ilgili bir şey var mı? Varsa lütfen söyleyin. Çok korkuyorum, her gece görüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum…

  23. Ben rüyamda önce şeytanı dostum olarak gördüm sonra şeytanı tuzağa düşürdüğümü gördüm. Sonra şeytanı bir şekilde öldürdüğümü gördüm ve şeytan ölürken bana “ALLAH birdir” dedi. Sizce bu rüyamın anlamı nedir?

  24. Rüyamda kalabalık bir ortamda Kur’an okunacak fakat beni şeytan varmış diyorlar. Ben de besmele ve Kelime-i Şehadet getiriyorum benden uzak kalsın diye. “Şu Arapça yazıyı oku” diyorlar. Diğeri de “Okuma o şeytan seni kazanmak istiyor” diyor ve çok korktum.

  25. Rüyamda 5 kuzenimle yatak odasındaydım. 3 kız kuzenim gizli bir şey yapıp perdeyi çekmişlerdi. 1 erkek kuzenimden pencerenin altında onları korkutacaktı. O sırada kare şeklinde insan halinde şeytan gördüm ve yere yattım. Nefes nefese kaldım. Besmele çektim ve kurtuldum. Yorumlarınızı bekliyorum. İyi günler.

  26. Arkadaşım rüyasında şeytanla meleğin yarıştığını görmüş. Sonra şeytan yenmiş ama arkadaşım çok sinirlenmiş. Şeytandan nefret ediyormuş, ağlayacakmış. Evet, cevabınızı bekliyorum.

  27. Çok kötü rüya gördüm. Şeytan beni kovalıyordu o yüzden neden olduğunu birde sizden alayım. Teşekkürler.

  28. Rüyamda şöyle bir şey gördüm; etrafıma tanıdık insanlar toplanmışlar sanki benden şeytan çıkartma işlemi gibi bir şeyler yapıyorlar. Daha sonra hatırlayamadığım bir yakınım sanki Kur’an okuyor ve az bir acı çekerek içimden şeytan çıkıp gidiyor. Onun çıkıp gidişini hissediyorum hatta bir toz bulutu gibi gittiğini görüyorum bile. Sonrasında korkarak uyanıyorum. Bunun bir yorumu var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.

  29. Rüyamda kendi evimizin kapısından dışarı çıktım hava biraz karanlıktı, yanımda kız kardeşim vardı. Komşunun bahçesinde kıpkırmızı gözler gördüm. Kardeşim titremeye başladı ve ben de dedim ki; “Bir şey olmaz” ve ardından besmele çektim birden yanmaya başladılar. Ardı ardına 10-20 kez besmele çektim cayır cayır yanıp kül oldular. Kardeşime baktım “Gidelim artık” dedim ve tam basamaktan adım attım bir sürü kırmızı gözler gelmeye başladı. Sadece gözleri görünüyordu ama bir türlü benim yanıma gelemiyorlardı, saldırmak istiyorlardı ama bir türlü saldıramıyorlar ve garip garip sesler çıkarıyorlardı ve kapıdan babam çıkıyor etrafa bakıp kapıyı açık bırakıyordu. Bizim içeri girmemiz için içeri girip kapıyı kapattıktan sonra uyanıyorum ve sabah ezanı okunuyor. 3 gündür aynı rüyayı görüyorum. Cevaplarınızı bekliyorum.

    1. Ben rüyamda annemin yanında yürüyorduk ve o şurada şeytan geldi bizi kafalamaya başladı. Beni yakaladılar uyandım sonra geri yattım. Bir tane hoca gördüm rüyamı anlattım. O da bana dedi ki “Al bu ilacı iç geçer, korkularını yenersin” dedi.

  30. Rüyada şeytanın kulağını veya şapkasını görmek ne demektir? Lütfen acil çok korkuyorum. Acayip bir rüyaydı.

  31. Rüyamda şeytan yerde iki büklüm, ben Ayetel kürsi, Fatiha vb. süreleri okuyorum. Nasıl bir elbisenin üzerine ateş parçaları düşer de delik delik yakarsa ben dua okudukça yandığını görüyorum.

  32. Ben rüyamda şeytanla kavga ediyordum. Terk edilmiş bir kasaba gibi bir yerdi. Her evden bir tane şeytan çıkıyordu. Vurduklarım işlemiyordu sonra besmele çekerek vurmaya başladım ve işe yaradığını gördüm. Sonra hepsini dövdüm. Ne anlama geliyor? Bilenler lütfen yazsın.

  33. Rüyamda şeytana doğru besmele çekiyordum. Sizce bunun manası nedir? Şerre besmele okurken çenemi zorlukla kımıldatabiliyordum ama defalarca söyleyebildim. Evimin önünden gece odama doğru bakıyordu. Anlamını çok merak ettim. Hayırlı akşamlar.

  34. Merhaba, ben rüyamda şeytan birinin kılığına giriyor. Ben onun şeytan olduğunu anlıyorum, önce biraz korkuyorum sonra şeytanla kavga ediyorum. Baya yumruk yumruğa birbirimize giriyoruz. Sonra ben şeytanı bir güzel dövüyorum döverken o anda ezan okunuyor. Ben o an diyorum ki “Hazır seni dövmüşken camiye götüreyim de orda namaz kıldırayım sana belki imana gelirsin“ diyorum. Sonra sürükleyerek camiye sokuyorum abdest almak için yanıma oturtuyorum. Ben abdest aldıktan sonra şeytanı elime alıyorum tam abdest aldıracakken kaçıyor ve o anda uyanıyorum. Tam uyandığımda ezan okunuyordu. Sizce bu rüyanın yorumu nedir?

  35. Merhaba, gece yanıma geldi ve benimle konuşmaya başladı. Ben umursamadım üstüme çullandı, vücudum kitlendi, sesim çıkmaz oldu. Beni tuttu, havaya fırlattı, bağırmaya başladım yere düştüm. Yanıma uç kişi geldi, beni parçalamaya çalıştılar. Yine bağırdım kendimi yatakta buldum. Hemen dua okudum, yanıma bacım geldi ayağa dikilmiş, bana sinirli sinirli bakıyordu. Ben gitmesini istedim, gitti. Yan tarafa yatarak duvara bakıyordum. Aman Allah’ım ben ne görüyorum diye duvara baktım da hayaletler gözümün önünden geçip gidiyorlardı. Bu ne olabilir, bana bilgi verin lütfen.

  36. Rüyamda arkadaşlarım şeytandan kaçıyordu. Beni kendine çekiyordu, ben de uzaklaşmaya çalışıyordum.

  37. Rüyamda bir caminin önünden geçerken gusül abdestim olmadığı halde caminin kapısından girip kapının cemaatin en arkasına kapının kenarına oturdum. Kadın, erkek ve çocuklu karışık bir cemaatti. Benden sonra kapının diğer tarafına çocuklu bir bayan oturdu, camide salavatlar eşliğinde vaaz veriyordu. Vaaz dinlerken ağlamak üzere oldum ve camiden çıktım. Caminin avlusunda şeytan yolumu kesti ve ben şeytanı kovalamaya çalışırken “ALLAH seni çağırıyor” diye birkaç kez tekrar etti. Benim şeytanı kovalamaya çalıştığımı gören birkaç kişi beni camiye tekrar sokmaya çalıştı fakat onlara abdestsiz olduğumu söyleyince bana abdest almam için yardımcı oldular.

  38. Kızımın ayaklarında hayvan pisliği var yıkamak istiyorum ama kızıma kucağımda gücüm yetmediği için yanımda kız çocuğundan yardım istiyorum ama elimden alır almaz suda boğmaya çalışıyor. “Ne yapmaya çalışıyorsun?” diyorum. Erkek çocuğu da abla öldürmeye çalışıyor. O bir şeytan ve besmele çekiyorum sonra kaybolup gidiyor, kızımı da sudan kurtarıyorum.

  39. Rüyamda, eşikte 12 yaşlarında yatan siyah bir çocuk vardı. Kalkıp bana gelmek istiyordu. Ben şahadet getirip ezan okuyordum. Her ezan okuyuşumda çocuk yere düşüyordu, yanıma gelemiyordu. Rüyamın anlamı nedir? Bekliyorum.

  40. Ben de şeytan gördüm rüyamda, iki tanesini lavaboda öldürdüm. Birini öldüremeyeceğimi görünce babamı çağırdım ve o öldürdü. Şeytanı öldürmek iyi olması gerek açıklayabilir misiniz?

  41. Merhaba, ben bu rüyayı yorumlamanızı çok ama çok istiyorum. Ben bu yıl TEOG sınavına gireceğim ve çok stresliyim. Gece, gündüz yatmadan ders çalışıyorum. Bir gün ders çalışırken sabah ezanı okundu ve ben uykuya dalmışım. Ayağımız uyuşur da kalkamayız ya benim de beynim uyuştu ve yanıma iblis geldi. Ben uyuyorum ama her şeyi hissediyorum. Neyse, beynim uyuştu, kımıldayamıyorum, konuşamıyorum ve korkuyorum. Bu bana diyor ki; “Sen benim olacaksın, biraz sabret.” Ben hayır falan diyemiyorum sadece üç defa “LA İLAHE İLLALLAH” dedim ve bu sinirlenerek kayboldu. Ben uyandım ve tekrar yattım ve bu yine geldi. Bu defa çok sinirliydi “Sen benimsin” dedi. Ben de “EŞHEDÜ EN LA İLAHE İLLALLAH VE EŞHEDÜ ENNE MUHAMMEDDEN ABDÜHÜ VE RESULÜHÜ” dedim. Bu da, “Lanet olası bunu da kaybettim” diyerek kayboldu. Meğerse ben ölüyormuşum rüyamda, uyandığımda acayip korktum ve ağlayarak “Şükürler olsun RABBİM'E” dedim.

  42. Rüyamda şeytanı gördüm ve beni kendisinin önünde diz çökmemi istedi. Bu ne demektir?

  43. Tam anlamıyla istenilen cevabı bulamadım. Kendini görüp yanında birinin “Sana ne oldu?” deyip beni aynaya çevirip sonrada suratımım şeklinin değiştiğini ve bunun da değişkenliği yaşarken iblis olması, kurtulmak istemem. Beni korkuttu bu sizce nedir?

  44. Rüyamda sosyal sınıfındaydık, arkadaşım çöpünü atmaya korkuyordu ben attım. Kapı kendiliğinden kapandı ve sonra şeytan yanıma geldi, geleceği gösterdi.

  45. Rüyamda bir yerde çay mı içiyorduk yeğenimle artık bir şey yapıyorduk, çarşıdaydık. Millet vardı, ortam sürekli değişiyordu. Yanımızda yüzünü fazla göstermeyen bir kadın vardı, simsiyah bir elbise giymişti külahlı sürekli söyle soruyordu “Eee, bugün ne yaptınız?” 3-4 kez sordu. Biz de “İyiydi” dedik. Ben bir şey söyleyecektim ki, şeytan olduğunu anladım ve çok şiddetli bağırarak neredeyse tüm çarşı duydu. “S. git laann” bağırdım bir iki kez, kaçtı gitti. Giderken dönüp baktı, sanki bunun hesabını sorarım der gibisinden. Sonra etrafımdakilere “Ya bu şeytandı” dedim. Sanki şeytanın tarafını tutuyorlardı ve ben uyandığımda korktum ve hemen ışığı yaktım. Uyanmadan önce Euzu besmele çektim ve uyanınca da hemen ışığı açtım ve yalnız uyuduğum odadan ışığı açık bırakarak çıkıp ablamın odasına gittim. Saat 3.50 falandı, korkmuştum ve aydınlık olana kadar oradaydım sonra saat beşte odama geldim ve bunu yazmaya karar verdim.

  46. Rüyamda anneannemin evindeki birkaç kişi var ama ev tuğlalı ve mahzen gibi çukurlar var, girip çıkıyorum ve sonra da her gün oraya şeytan gelen bir tuğlalı eve giriyorum ve benim boynuna sarılıyor. Ben Felak suresini okumaya çalışıyorum ama bir türlü tamamlayamıyorum ama bırakmıyorum okumayı, o bana “Bırak, boğacağım” diyor ama ben her seferinde baştan alıyorum ve gitti, ben de uyandım. Ne demek acaba?

  47. Ben rüyamda odamda uyurken yatağımın önünde şeytan gördüm. Bana “Ben şeytanım” diyordu. Çok korktum annemin yanına gidecektim ama odamdan çıkamıyordum çünkü şeytan beni yavaşlatıyordu… Rüyamdan uyanamadım. Ben kabus gördüğümde boğuluyor gibi oluyorum.

  48. Rüyamda evdeydik, benim kucağımda bir bebek elbisesi vardı. Şeytan arkamda bir şeyler söylüyordu. Babam, bir kadın, birde adam vardı. Kadın hamileydi, ben de bebek ölsün diye bir şey yapacaktım sonra ağlamaya başladım, babama sarıldım. Babam beni kucağına alıp bir şey okumaya başladı galiba Kur’an’dı. Sonra şeytan kayboldu, ben de uyandım. Sol omzuma 3 kere tükürüp sağıma yattım. Ha birde bu olay Kur’an kursunda oldu.

  49. Öncelikle Türkçemden özür dilerim. :))))))) Ben rüyamda merdivenden yukarı çıkıyormuşum ve bir yere gidiyormuşum. Nereye gittiğimi bilmiyorum ama rüya esnasında gittiğim yeri biliyormuşum işte olur ya rüyalarda hep. O gittiğim yerde de cinlerin ya da şeytanların olduğunu biliyormuşum ama korkmadan ve rastlayacağımı hiç ummadan devam ediyormuşum. Sonra kapı varmış oradan gölge görmüşüm bana doğru yaklaşmaya çalışan. Ben anlamışım o olduğunu yani 3 harfli. Hiç bakmadan aşırı yüksek sesle egolu sesle ezan okumaya başlamışım okumaya çalışırken hani hasta olursun da öksürürsün de bir ses çıkar ya öyle sesle okuyormuşum ama sanki ağzımı kapıyorlarmış gibi okumakta zorlanıyormuşum. Sonra şiddetle zorla okumayı basarmışım ve kaybolmuş. Sonra da uyandım. Allah kimseye kabus göstermesin.

  50. Rüyamda kendisini görmedim ama hatırlayabildiğim kısmı şeytanın beyni ve şeytan bir şekilde elimde, şeytanda küçük bir balık şeklinde onu yok etmeye çalışıyorum. Taşla defalarca vuruyorum, yakmaya çalışıyorum ama yok olmuyor sonra küçük bir kavanoza alıyorum büyümeye başlıyor. O küçük kavanozu başka bir kavanozun içine koyuyorum bunu bir kaç kavanozda daha yapıyorum. 2 gün sonra bir Mevlit varmış ancak orada yok olur diyorlar bende onu kavanozlarda tutmaya çalışıyorum. Korkuyla uyandım sonra çok etkilendim, yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler…

  51. Rüyamda küçük bir çocuğun bedenine şeytan girmişti ve ben sürekli besmele çekerek ayetler okuyarak o çocuğun bedenindeki şeytanı çıkardım ondan sonra bir ses bana sen seçilmiş kişisin dedi ondan sonra küçük oğlum odasından baba diye seslendi gece yarısı uykudan ben o sıra uyandım mailinizi bekliyorum.

  52. Rüyamda ailecek denize gelmiştik hava birden kararmaya başladı ve denizde tusunami oldu kaçmayı başarmıştık eve giderken orman gibi bir yerden gittik ve küçük bir kız çocuğu elinde bebekle yolumuzu kesti. Başka bir arabadaydım ve yanımda arkadaşım ve bir tanımadığım adam vardı kız çocuğuna para verdi bende kız çocuğu hakkında şeytan demiştim. Adam bende şeytanım dedi ve bir yere ışınlandık camdan bakarken çöl gibi bir yer gördüm çok şiddetli rüzgâr vardı şeytan yanıma geldi bende korkup Fatiha suresi okumuştum elimi ısırmaya başladı ve sabah uyandığımda elim acıyarak uyandım.

  53. Rüyamda insan kılığına girmiş şeytan yanıma gülerek geliyor. Önce gözleri beyazlıyor ben şeytan olduğunu hissedince Nas Suresini okuyorum. Şeytan kaçıyor ikinci okuduğumda kafası patlıyor.

  54. Rüyamda sınıftaydım bütün arkadaşlarım ve öğretmenlerim ben hariç şeytana dönüştü ne demek bu?

  55. Ben rüyamda bir yanda şeytana tapanlar bir yanda Allaha tapanlar vardı. Allah’ı tapanlar içerisinde bende vardım savaşıyorduk. Sonra benim yaşlarımda bir kızla savaşıyordum babasına baba bu benim dövüyor demişti bende o da bana vuruyor dedim. Sonra savaş bitti evlerimize gittik sonra eve gittikten sonra ablam ben kardeşim babam annem düğüne gitmiştik düğünde şeytan da vardı hep bizi takip ediyordu şeytanı tek ben görebiliyordum. Sonra şeytan düğünde annemi kaçırmak istiyordu hep şeytan annemi kaçıracağı anda yanına gidiyordum annem kimin onu kaçırdığını göremiyordu çünkü o şeytandı ve onu göremiyordu annem sonra annemin yanına gittim kaçırmasını engelledim ben annemin yanına gidince kaçıramıyordu hep annemi takip ettim ve annemi takip ederken de anne şeytan var sen onu göremiyorsun ben görebiliyorum dilip durdum ama annem inanmadı sonra şeytan arkamızdaydı şeytanın kolunu kırdım yere düşmüştü ve şeytanın kolunu görünce annem bana inandı ve şeytanı dövmeye başladık dövdük ve annem ben kardeşim ablam babam eve gittik sonra şeytan benle konuşmaya başladı bana Gümüş parayı ver dedi bende neden istiyorsun onu dedi ve verdim donyağı yok etmek için istemişti sonrasını hatırlamıyorum nedeni nedir?

  56. Sa. Hayırlı günler

    Rüyamda insan kılığında ama şeytan olduğunu bildiğim kişi benimle konuşuyor ama ben ona onun şeytan olduğu onula işim olmadığını söylüyorum o çok ısrarla benimle iş yapmak istediğini söylüyor. Her defasında onun ALLAH (C.C) tarafından cezalandırıldığını söylüyorum bana kızıyor sonra yanımdan uzaklaşıyor.

    Bana bu rüya ile ilgili yorumlarınızı iletirseniz sevinirim.

  57. MERHABA BUGÜN İŞTEN ÇIKTIM EVE GELDİM UZUN YILLARDIR UYKU PROBLMİ OLAN BİR ADAMIM YORGUNDUM BİRKAÇ GÜNDÜR YİNE UYUYAMIYORUM VE EVE GELDİM BİRAZ ALKOL ALDIM UYUMAMA YARDIM ETSİN DİYE DAHA SONRA YATAĞIMA GİTİM UZANIP BELKİ UYURUM DEDİM O ARA SIZMIŞIM .. RÜYAMDA ÜÇ KİŞİ İDİK BEN BENDEN ONYAŞ KÜÇÜK KIZ KARDEŞİM VE KİM OLDUĞUNU HATIRLAYAMIYORUM ŞİMDİ BİR TÜRLÜ BAŞKA BİRİDE VARDI VE İNSAN GÖRÜNÜMÜNDE HERŞEYİ KONTROL EDEBİLEN BİRİ VARDI PEŞİMİZDE TOPRAĞI KONTROL EDİYORDU SUYU KONTROL EDİYORDU PEŞİMİZE DÜŞMÜŞ OKADAR RAHATTIKİ SANKİ BİZİMLE OYNUYORDU ELİNDE YAKLAŞIK BİRBUÇUK İÇİMETRE GENİŞLİĞİNDE AĞZI OLAN BİR YABA VARDI AMA YABANIN İKİ UÇUNDA SİVRİ PASLI DEMİR ÇUBUKLAR OLSADA ORTASINDA BİRKAÇTANE DAİRE ŞEKLİNDE DÖNEN BAŞKA ŞEYLER VARDI VE BİZİ NEDENSE ÖZELİKLE BENİ ONUNLA YARALIYARAK EĞLENMEYE ÇALIŞIYORDU KIZ KARDEŞİM KAÇMIYORDU YALVARIYORDU DİĞER KİŞİ KAÇMAYA ÇALIŞIYORDU AMA ŞEYTAN OLARAK TASVİR ETTİĞİM O KİŞİ EMREDİYORDU TOPRAK ONU ŞEYTANIN AYAĞINA GETİTİRİYORDU EMREDİYORDU SARMAŞIKLAR ÇIKIP YERDEN ONU AĞACA BAĞLIYORDU KIZ KARDEŞİM YALVARIYORDU BENİM İÇİN AĞLIYORDU BEN SAVAŞIYORDUM AMA ZARAR VEREMİYORDUM ONA ULAŞAMIYORDUM BİRTÜRLÜ VE KIZKARDEŞİMİN SAVUNMASIZ OLUŞU BENİM ONU KORUYAMIYOR OLUŞUM ANLATILA BİLİR BİŞLİ DEĞİL ÇILDIRIYORDUM YALVARMIYORDUM SONRA BİRDEN çocukluğumuzun geçtiği ve ailemin halen yaşamakta olduğu memleketimde mahallemde bulu verdik kendimizi ve şuan halen üvey annemin yaşadığı eve doğru aileme doğru yardım istemek için koştuk ben ve diğer kişi kız kardeşim yoktu yanımızda sonra şeytan benim peşime düştü bu defa oynamıyordu son derece çiti bir saldırı halindeydi diğer kişi kaçtı sanırım yok oldu birden ben bahçelerden geçerek eve gitmeye çalıştım beni bahçelerden yakalayamaz diye düşündüm ama bahçede iki tane köpek vardı ağaçların arasından geçebileceğim yerlere bağlanmış ağızlarından salyalar akan çok saldırgan iki tane köpek geçmeme izin vermediler ama bana zararda veremediler zincirle bağlıydılar ben bu defa yola çıktım yoldan eve ulaşmaya çalıştım ama kız kardeşimin yanımda olmadığını fark ettim ve korku ile geri döndüm kız kardeşimin yakalandığını anladım onu kurtarmak için geri koştuğumda arkamda şeytanı göremedim tam orada yaşlı bir adam sanki komik bir şey varmış gibi gülerek ailemin evinin olduğu yönü işaret ederek o tarafa götürdü dedi nihayet biri konuşmuştu rüyamda çığlıklar haricinde duyduğum tek şeydi o yaşlı adamın kahkaha değildi ama gülerek söylediği o sözler ve eve doğru döndüğümde kız kardeşimin şeytanın elinde olduğunu ve tamda bir zamanlar kolumu kaybettiğim noktada şeytanın elinde olduğunu gördüm beni bekliyordu kardeşim elindeydi kardeşim kaçmamı istiyordu bunu görüyordum anlıyordum ölümden korkmuyordu bana bir şey olmasın istiyordu kendini kurban etmeye hazırdı oysaki bütün o şeytan ile savaşım ve mücadelem o zarar görmesin diyeydi zaten şeytandan korkmuyordum ki zaten ona bir şey olacak diye korkuyordum en baştan onu kurtarmaktı derdim elim boştu VE YILLAR ÖNCE BRAKMIŞTIM DÖVÜŞMEYİ AMA SON BİR DÖVÜŞ DAHA VERMEM GEREKİYORDU ANLAMIŞTIM VE BUDEFA ÖLDÜRMEKTEN KORKMUYORDUM ceketimi çıkardım gömleğimi çıkardım ve yumruğumu sıkıp ona doğru ilerlemeye başladım kız kardeşimin hem gurur hem de beni kaybedeceğinden dolayı hissettiği acıyı gözlerinden okuyordum ama onlara ulaşamadan uyandım LÜTFEN ACİL CEVAP VERİRMİSİNİZ?

  58. Merhaba. Normalde yazmam ama beni aydınlatmanızı istiyorum. Yardımcı olur musunuz? Ben rüyamda 3 şeytanın evimin duvarına çıkarken gördüm. Eve saldıracaklardı annem evde tekti bende seslendim bana dönüp üstüme gelecekken büyük bir yılana dönüştü. Bende yarım yamalak bir dua okudum Ayetel Kürsi bu sefer benden hızla uzaklaşıp gitmeye başladı sanki kaçıyordu bende dualara devem edip peşine verdim o sırada dehşetle uyandım. Cevap yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

  59. Merhabalar arkadaşlar. Ben rüyamda evdeydim ve benim okul arkadaşım bizdeydi ve onun bir çocuğu vardı fakat daha 5. sınıfa gidiyordu. Benim kardeşim ve arkadaşımın çocuğu odada oyun oynuyordu bizde annem, arkadaşım ve ben mutfakta oturuyorduk. Sonra birden kapı çaldı arkadaşımın çocuğu kapıyı açar açmaz mutfağa doğru koşarak şeytan geldi dedi ve ben bunu duyunca korkudan hızlıca mutfağın kapısını kapatıyordum. Tam ben kapatırken arkadaşımın kızı koşarak geliyordu ve ben yanlışlıkla kapıya sıkıştırdım, arkadaşımın kızının yüzü gözü vücudu yamulmuştu ama arkadaşım bana hiçbir tepki vermedi annem ordan "Eyvah şimdi hapise gireceksin" dedi, çok korkmuştum. Bayılacak gibiydim korkudan, terlemiştim ve kapıya gittiğimde karşımda şeytan bana bakıyordu yüzü yoktu bana uzun uzun baktıktan sonra gitti. Sonra biz uyumuştuk yine kapı çaldı bu sefer başka bir evdeydik kardeşim kapıyı açtı ve yine şeytan gelmişti. Ben ağlayarak annemi uyandırdım ve rüya bitti. Lütfen yorum yapın…

  60. Rüyamda şeytan gördüm. Kıpkırmızı şekilde ve ezan okudum kaçtı. Ne anlama gelir bu? 🙂

  61. Rüyamda iki ya da üç katli bir apartmanın üçüncü katında oturuyordum. Aşağı katta genç bir adam vardı ve ben onun evine gidiyordum,  giderken evimde hiçbir şey yoktu. Aşağıdaki genç adama gittim.  Oturduk sohbet ettik benimle ilgilendi galiba beni seviyordu tam bilmiyorum sonra benim evime çıktık ve salonda ikili koltukta iki tane beyaz erkek pantolonun paçası gibi paça tekli koltukta da siyah erkek paçası vardı. Beyaz paçalar melek siyah paça ise şeytandı ve ben ağlamaya başladım.  Yanımdaki genç adam bana sordu ve ben yine geldiler deyip ağladım o an melekleri çok umursamamıştım. Sadece şeytan geldiği için ağlıyordum sonra uyandım ve arkamı dönemedim sanki biri beni izliyormuş gibi geldi yatağımda biraz ağladım ve on veya on beş dakika sonra ezan okunmaya başladı ve ben çok korktum saat 7’ ye kadar uyuyamadım. Sonra zar zor uyudum. Lütfen rüyamı yorumlar mısınız?

  62. Küçükken 9 10 yaşımdayken rüyamda şeytani okulumda insan kılığında görmüştüm. Çok ama çok aşırı sinirli yüzü kıpkırmızı bir şekilde aniden karşıma çıktı o sırada arkadaşlarımla sohbet ediyordum. Her neyse hiç tereddütsüz şeytanin suratına ağır bir yumruk attım ve yere düştü. Ardından merdivenlerden yuvarlandı geri kalkıp saldırmayı çalıştı ama arkadaşlarım beni korudu ve uyandım. Bir başka rüyamda ise şeytan yarı uyanıkken görünmüştü. 5 yaşındaydım gözüm yarı açık ve karşımda ise şeytan vardı. Tam uyanmadan gerçek hayatta annemi ve babamı uyandırdım.  Karşımda şeytan var dedim annem yok diyordu ama ben görüyordum kaçacağını hissettim ve ona doğru bir yumruk fırlattım ama o kaçtı ya da attım ama tam uyandığım için görmedim. Gerçek hayatta gördüm yani ve 10 sene oldu hiç unutmadım bu rüyayı. Bu iki rüyayı da bana izah edebilir misin?

  63. Şeytan bir kız kılığında (ben şeytan olduğunu biliyorum) birilerine zarar verecek. Bir işçi kılığında, bende başında bilmiyormuş, gibi bekliyorum o harekete geçince kavga etmeye başladık. Kalemiyle beni bacağımdan yaraladı onu boğazını sıkarak öldürdüğümü sandım. Ayağından tutup kaldırdığımda bir yastık kadar hafifti. Onu kapıya doğru attım,çirkin yüzüyle kalkıp bana saldıracaktı. Tekbir getirmeye çalışıyordum çok zorlanıyordum. Zorda olsa söyleyebildim kaçtı. Sayıklayarak uyandım

  64. Rüyamda okuldaydım 2 tane şeytan koşarak bana doğru geliyordu. Zorlana zorlana besmele çektim gittiler. Hocam, ne oldu, dedi. Gördüm falan dedim. Besmele çektiğimi duymamış beni aldı camiye goturdu. Camide yine 2 şeytanın koşarak geldigini gordum sonra geri kaçtılar. Hocaya durumu anlattım ben bunu halledemem dedi başka hocaya götürdüler. Orada yine 2 tane bana koşan şeytan gördüm. Zorla besmele cektim hocaya durumu anlattım. Hoca, seni niye çarpmıyorlar biliyor musun, dedi. Yok, dedim,. Çekramin ikramın yok mu var mı, dedi. Tam hatırlamıyorum sonrasını, uyanıverdim.

  65. Rüyamda ben ve eniştem gil bir bankta oturuyorduk birden yerde çok hızlı bir şekilde deprem oldu ve herkes ağlıyordu. Birden yer ikiye açıldı ve içinden tarif bile edemiyeceğim birşey çıktı ve hepimizi güçsuz yanını biliyordu sanki bize bakması bile yetiyordu ağlamamıza eve geliyorduk gece eve geliyorduk yatamıyorduk birden bire evdeki eşyalar hepisi yere döküyordu kap kaşık kırılıyordu hep ağlıyorduk sabah oluyordu annemi biri çağırıyordu annemde gidiyordu ama ben gitmesini istemiyordum anne gitme tekrar gelecek beni bulacak falan annem ama gidiyordu annem gidince gine evden sesler çıkıyordu kaplar kırıyordu ve yanıma gelip birşeyler söylüyordu ben sadece çömelip ağlıyorum lütfen cevaplayın brkliyorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir