Rüyada Takı Görmek

Rüyada takı görmek, birçok rüya yorumcusuna göre olumlu şekilde yorumlanmıştır. Rüyada takı görmek; malın ve mülkün artması, zenginleşmek anlamına gelir. Elinize geçen maddi kaynakların çoğalacağını gösterir. Ayrıca bu rüya manevi açıdan da saygınlığın ve itibarın artması olarak da tabir edilmiştir. 

İlgili rüya tabirleri için bakınız: Kolye, Gerdanlık, Halhal (Ayak Bileziği), Küpe 

Rüyada Takı Takmak 

Rüyada takı takmak, başarılı bir ömür geçireceğinize delalet eder. Etrafınızda başarınızla övünen insanlar olacağını işaret eder. Kısa süre içerisinde yüksek makamlara erişeceğinizi ifade eder. Sürekli yükselme eğiliminde olacağınızı ve başarılarınıza her zaman bir yenisini ekleyeceğinizi gösterir. 

Rüyada Takı Almak

Rüyada takı almak, ağzınızın tadının yerine geleceğini ve neşenizin katlanacağını işaret eder. Huzurunuz ve mutluluğunuzun artacağını ifade eder. Ayrıca girdiğiniz her ortama pozitif enerji saçacağınızı, hayata sımsıkı tutunacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Takı Hediye Almak

Rüyada takı hediye almak, çok sevdiğiniz birine küçük bir sürpriz yapacağınıza delalet eder. Çok yakın bir arkadaşınızın çok özel bir günü için onu şaşırtacak bir plan yapacağınızı işaret eder. Bu sürprizle sadece arkadaşınızın değil, sizi tanıyan herkesin mutlu olacağını rivayet eder. 

Rüyada Takı Bulmak 

Rüyada takı bulmak, sizin canınızı sıkan şeylerin artık çok geride kalacağını işaret eder. Yaşam enerjinizi düşüren sorunlara tez vakitte çözüm yolu bulacağınızı ifade eder. Hatta bundan böyle ufak tefek sorunlar olsa bile pek kafanıza takmayacağınızı gösterir. Bu rüyanın diğer bir tabiri ise fakirliğin sona ermesi olarak tabir edilir. İşsizseniz, kısa zaman içinde iş bulacağınızı rivayet eder. Ailenizin geçimini sağlayacak parayı elde edeceğinizi ve onları iyi yaşatacağınızı temsil eder. 

Rüyada Takı Dükkanı Görmek 

Rüyada takı dükkanı görmek, mesleğinizde çok büyük atılım yapacağınızı ifade eder. Mesleki kariyerinizde zirve noktasına geleceğinizi işaret eder. Kariyerinizde yükselişe geçmek için büyük sınavlar vereceğinizi ve hepsinden de alnınızın akıyla çıkacağınızı gösterir. 

Rüyada takı dükkânı görmek, başka bir âlime göre büyük bir topluluğa katılmak olarak tabir edilir. Saygın ve elit kimselerin olduğu bir cemiyete davet edileceğinizi ifade eder. Burada kişiliğiniz ve edebinizle dikkat çekeceğinizi gösterir. 

Rüyada Takı Seçmek 

Rüyada takı seçmek, gerçek hayatta da önemli bir seçim yapacağınızı işaret eder. Önünüze gelen fırsatlardan birisi konusunda değerlendirme yapacağınıza delalet eder. Ancak hangisini seçerseniz seçin, sizi başarıya ve mutluluğa götüreceğini ifade eder. Başka bir rivayete göre; rüyada takı seçmek, evleneceğiniz kişiyi seçmek anlamına gelir. Bu kişinin sizin için çok özel ve hayırlı biri olacağını rivayet eder. 

Rüyada Yerden Takı Toplamak 

Rüyada yerden takı toplamak, malınızın kat kat artması, elinizdekilerin birken iki olması anlamını taşır. Bol bereket ve kısmet getiren bu rüya oldukça hayırlı ve makbul bir rüya olarak tabir edilir. Öğrenciyseniz notlarınızın çok iyi olacağını ve dereceyle okulu bitireceğinizi işaret eder. Çalışıyorsanız, iş yerinde aranılan bir eleman olacağınızı ifade eder. 

Rüyada Takı Seti Görmek 

Rüyada takı seti görmek, sevdiğiniz kişiyle aranızdaki bağları kuvvetlendirecek gelişmeler olacağına delalet eder. Hatta gün geçtikçe daha da iyiye gideceğini işaret eder. Bu gelişmeler ışığında hayatınızla alakalı sevdiğiniz kişiyle birlikte ciddi kararlar alacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Takı Kutusu Görmek

Rüyada takı kutusu görmek, hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Moralinizi düzeltecek iyi bir haber alacağınızı işaret eder. Ancak rüyada kırık bir takı kutusu gördüyseniz bu rüya ayrılık ve küslük yaşanmasına delalet eder. 

Rüyada Takı Çalmak

Rüyada takı çalmak, insanlara karşı olan koşulsuz güvenin neticesinde zarara uğrayacağınıza delalet eder. Geçmişte çok güvendiğiniz bir kişiden zarar göreceğinizi işaret eder. Aynı zamanda bu kişiyle ortak bir iş yaptığınızdan kaybınızın da zannettiğinizden büyük olacağını gösterir. 

Rüyada Altın Takı Hediye Almak

Rüyada altın takı hediye almak, birlikte olduğunuz kimseyle romantik bir aşk yaşayacağınızı işaret eder. Aradığınız ruh eşini bulacağınızı ve onunla arzu ettiğiniz gibi bir hayat süreceğinizi ifade eder. Bu kişinin her anlamda sizi mutlu edeceğini rivayet eder.

Takı 

“Rüyada Takı Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda memlekette akrabalarımla bir yere gidiyoruz, bir mağaza, o kadar güzel bir yer ki, hani Anadolu’nun taşrasında asla bulunmayacak türden. Bir sürü şey arasından bir masadaki takılara gözüm takılıyor, normalde takıya düşkünlüğüm kullanırlığım yoktur ama o masada olan takıların hepsini beğeniyor, eleyerek bir iki tanesinde karar kılıyorum. Satış elemanından ki o da bir tanıdık, fiyatlarını öğreniyorum. Benim bir takıya ölsem de vermeyeceğim cinsten, üzülerek almaktan vazgeçiyorum. Satış elemanı tanıdık olan bayan bana yeşil güzel bir bileklik hediye ediyor, bilekliği kolumda incelerken uyanıyorum. Normalde bilinçaltımın oyunu der önemsemem rüyaları ama bu rüya merakımı uyandırdı ve yaşadıklarımın etkisinde kalarak gördüğüm türden değildi. İlgilenirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

  2. Sabah niyetine hayr olsun inşallah. Rüyamda takıların içindeyim bir stant başında yüksek bir yerde insanlar bana doğru bir şeyler uzatıyor ve benim bunları hak ettiğimi beni çok beğendiklerini açıklıyorlar. Ben ise çok mutlu oluyorum bana sarılıp uzattıkları hediyeler ve yorumlar beğenilme karşısında.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir