Rüyada Takvim Görmek

Rüyada takvim görmek, servete kavuşacağına; rüyasında doğum tarihini düşünmek, aklında olmayan büyük bir servete varis olacağını gösterir.

Rüyada takvim görmek tabiri, zamanlama hesabını iyi yapmadığınızdan dolayı yapmayı taahhüt ettiğiniz bir işi vaktinde yetiştiremediğinize veya size taahhüt edilen bir şeyi başkalarının vaktinde yapıp size teslim etmediklerini gösterir.

Ayrıca bakabileceğiniz rüya tabirleri: Aylar, Zaman, Ajanda, Miladı Aylar

Rüyada takvim görmek, hayırları müjdeleyen bir rüya olarak yorumlanır. Parasal olarak hiç sıkıntı çekmeyeceğinizi ve malınızın kat kat değerleneceğini işaret eder. Hatta servet sahibi olacak kadar çok para elde edeceğinizi gösterir. Bu rüyanın başka bir manası ise teslim edeceğiniz bir işle alakalı zamanlama sorunu yaşayacağınızı işaret eder. Vaktinde teslim etmeye söz verdiğiniz bir işi yetiştiremeyip başka kimselere kaptıracağınızı ifade eder. 

Rüyada Takvim Yaprağı Görmek 

Rüyada takvim yaprağı görmek, alın teri döktüğünüz bir işin mükâfatını fazlasıyla alacağınız işaret eder. Uzun bir süredir gecenizi gündüzünüze katıp çalıştığınız bir işten çok fazla kar elde edeceğinizi ifade eder. Rüyada takvim yaprağı görmenin bir diğer anlamı ise son anda başınıza gelecek kötülükleri savuşturmak olarak tabir edilir. Size kötülüğü dokunacak bir kimseyi takibe alacağınızı ve hemen kendinizden uzaklaştıracağınızı rivayet eder. 

Rüyada eski takvim yaprağı görmek, bir yakınınızın gelmesi için gün saydığınızı işaret eder. Çok uzun zaman önce mesajlaşıp görüştüğünüz bir akrabanızı görmek için can attığınıza delalet eder. Bu kişinin sizin kalbinizdeki yerinin özel ve önemli olduğunu gösterir. 

Rüyada Takvim Almak 

Rüyada takvim almak, planlamadan yapacağınız bir işte yanlışa düşeceğinizi işaret eder. Yeterince hesap kitap yapmadan kurduğunuz bir işte zarar edeceğinizi ifade eder. Kimseye fikir ve düşüncelerini sormadan kalkışacağınız bu işin maalesef başarısızlıkla sonuçlanacağını rivayet eder.

Rüyada takvim almak çok ünlü bir rüya tefsircisine göre çok önemli bir haber almak anlamına gelir. Aylardır sabırsızla beklediğiniz haberin en nihayetinde size ulaşacağını işaret eder. Bu haberin beklediğiniz gibi olacağını ve sizi çok memnun edeceğini ifade eder. 

Rüyada Takvim Hediye Edilmesi

Rüyada takvim hediye edilmesi, birlikte olduğunuz kişiyle ilişkinizi daha ileri boyuta taşıyacağınızı işaret eder. Uzun süredir çok iyi anlaştığınız sevgilinizle artık evlilik yolunda bir adım atmaya başlayacağınızı gösterir. Hatta bu kararınızın ailelere intikal edeceğine ve bu hayırlı işinizi çok uzatmayacağınıza alamet eder. 

Rüyada Eski Takvim Görmek 

Rüyada eski takvim görmek, geçmişteki hatıralarınıza özlem duyduğunuzu ifade eder. Eskiden yaşadığınız huzurlu ve mutlu hayatı düşünüp iç çekeceğinizi işaret eder. Şu anki yaşadığınız koşullardan maddi ve manevi anlamda memnuniyet duymadığınızdan hep eski güzel günleri anacağınızı rivayet eder. Bu rüyanın başka bir anlamı ise eski yaşadığınız huzurlu hayata geri dönmek olarak tabir edilir. Canınızı sıkan sorun ve problemlerden kurtulacağınıza işaret eder. Yeniden yüzünüzün güldüğü günleri yaşamaya başlayacağınızı ifade eder. 

Rüyada Takvim Hediye Almak 

Rüyada takvim hediye almak, size geçmişte hata yapmış birinin pişman olup özür dileyeceğine delalet eder. Size çok yanlış hareketler yapıp hayatınızı sıkıntıya sokmuş birinin hatasını anlayıp af dileyeceğini işaret eder. 

Rüyada takvim hediye almak ne demek: Esenlik, bereket, feraset olarak tabir edilir. Kısmetinizin artacağını ve şansın sizden yana olacağını işaret eder. Hem maddi hem manevi açıdan rahatlayıp huzur bulacağınızı ifade eder. Ayrıca sizinle rekabet eden kişilere karşı galip geleceğinizi gösterir. Huzur bozmak için yanınızda yer alanları birer birer def edeceğinizi rivayet eder. 

Rüyada Takvim Yaprağı Koparmak

Rüyada takvim yaprağı koparmak, kötü şans ve uğursuzluk olarak yorumlanır. Çok sevdiğiniz bir kimseyle ayrılık yaşayacağınızı işaret eder. Bu kişiyle bir daha görüşmemek üzere yolları ayıracağınızı ifade eder.

Rüyada takvim yaprağı koparmak ne demek, dini açıdan da menfi olan bir rüya olarak tabir edilmiştir. İşlerinizde haramdan sakınmayacağınıza ve Allah’ın emrettiği doğru yolu unutacağınıza alamet eder. Bu rüya çoğu rüya tabircilerine göre olumsuz yorumlansa da birkaç rüya tabircisine göre olumlu yorumlanmıştır. Kısa ve kolay yoldan para kazanmak şeklinde de tabir edilmiştir.

Takvim 

“Rüyada Takvim Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda müşterilerime takvim dağıtıyordum. Ama yılın yarısına gelmiştik. Lütfen bu konudaki yorumunuzu istiyorum. Teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir