Rüyada Tank Görmek

Rüyada tank görmek, ciddi ve önemli olaylardır.

Rüyada bir tank görmek veya tanka binmek, her hususta sizi destekleyecek kuvvetli ve sözü geçen bir kimse tarafından korunacağınıza ve işlerinizin bu sayede çok açılacağına o nispette de kârınızın artacağına işarettir.

Ayrıca bakabileceğiniz rüya tabirleri: Zırhlı Savaş Gemisi

Tank

“Rüyada Tank Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Rüyamda bir alim zat ile konuşma yapıyorum bana her şeyin ileri zamanda rayına oturacağı sabır ile beklememi söylüyor. Daha sonra yattığı mezarın başına geliyoruz, ıssız bir mezarlık bu ne anlama geliyor. Teşekkür ederim.

  2. Deniz kenarındayım. Bir büyük gemi kaza yapmış, gemiden denize, siyah üzümler, patatesler dökülmüş. Hatta kıyıda üzümler tepeler oluşturmuş. Askerleri görüyorum. Bir tank sahilde önümden geçiyor, bir tır dolusu paket çay tırı geçiyor. Gemiye biniyorum. Gemi tamir ediliyor, içindekilerle Türkçe konuşuyorum. Çıkmak istiyorum, çıkamıyorum, alarm çalıyor.

  3. Rüyamda bir vadideyiz PKK’lılarla karşılıklı ateş halindeyiz. Sol tarafımda kayanın arkasında eşim gizleniyor. Teröristlere silahım olmasına rağmen ateş edemiyorum. Sonra sağdan teröristler gitti ama sol vadiden de teröristlerin tankları geldi, öyle bir iki tane değil baya çok biz topu topu 4-5 kişiyiz. Tanklardan bir tanesi sağ vadiden hızlıca geldi, hatta kendi teröristini ezdi geçti, duramadı. Sol vadide de ki tanklara çarparak durdu. Yanımdaki arkadaş “Baş edemeyeceğiz arkaya geçelim” dedi. Ben de eşimi de alıp kaçmadım arka tarafımızdaki yüksek vadi tepesine çıktık. Oradan tanklara ateş edecektim ki uyanıverdim.

  4. Bugün rüyamda yeşillik bir yerden yokuş yukarı tren rayı döşemişler beyaz boyalı tren rayın üstünde gidiyor yukarıda düzlükte tanklar var arkadaşım ve oğlum camdan bakıyoruz burada tren geçmez nasıl yapıyorlar geçici ray sistemi diye konuşuyoruz

  5. Sözde buzdolabı alıyordum ama aldığımda tank olduğunu görüyorum. Bayağı lüks ve donanımlı yanımda da rahmetli babam var onunla inceliyoruz ve olabilir senin işine yarayabilir gibi bir şeyler söylüyor ve içinde de buzdolabını andıran bir bölüm var. Onu gördüğümde olmazsa birde buzluk alırım diyorum. Çünkü tankı da çok beğeniyorum zaten almışımda. Yorumlarsanız sevinirim..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir