Rüyada Tansiyon Görmek

Rüyada tansiyonun çıktığını gören kimse, nefsani isteklerini ve kötü davranışlarının kendisine galip geldiğine; tansiyonun inmesi ise bunun aksine işarettir.

Rüyada tansiyon görmek, genel manasıyla planlanmamış olaylara işaret eder. Hayatınızda alacağınız beklenmedik kararlara ve ani gelişmelere yorulur. Birdenbire görüp âşık olduğunuz bir kimseyle hiç beklemeden evlilik kararı alacağınıza delalet eder. Öğrenciyseniz, okuduğunuz bölümle alakalı olmayan farklı bir işte çalışmaya başlayacağını gösterir.

Rüyada tansiyon görmek ne demek, bazı rüya âlimlerine göre hayatınızdaki kötü iniş çıkışları gösterir. Çok sevdiğiniz birinden alacağınız hastalık haberiyle çok derinden sarsılacağınızı ve uzun süre etkisinde kalacağınızı rivayet eder. 

Ayrıca bakabileceğiniz rüya tabirleri: Eczane, Doktor

Rüyada Tansiyon Ölçmek

Rüyada tansiyon ölçmek, çok zorlandığı bir konuda birine yardım etmek olarak tabir edilir. Borçlarını ödeyemeyen bir yakınınıza mali olarak destek çıkacağınızı işaret eder. Ayrıca bu kişinin yeniden bir iş kurabilmesi ya da bir işte çalışabilmesi için elinizde var olan imkânlarınızı kullanacağınızı ifade eder. Bu rüyanın diğer bir anlamı ise sevgilinizle ilişkinizle alakalı beraber bazı kararlar alacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Tansiyon Ölçtürmek

Rüyada tansiyon ölçtürmek, daha önce hasta olan bir yakınınızın tedavisi ile ailesine yardımcı olacağınıza delalet eder. Bu kişiye tedavi göreceği hastane ve doktoru bulacağınızı işaret eder. Bu sayede iyileşmesinde iyileşme kat edeceğini gösterir. 

Rüyada tansiyon ölçtürmek tabiri bazı rüya âlimlerine göre, moral bozukluğu yaşamak olarak tabir edilir. Keyfinizi kaçıran ve hiç de görüşmek istemeyeceğiniz kişiler muhatap olmak zorunda bırakan bir olay yaşanacağına alamet eder. 

Rüyada Tansiyon Düşmesi 

Rüyada tansiyon düşmesi, çok para kazanmak için önce bayağı bir emek sarf edeceğinize delalet eder. Daha sonra bu parayı yavaş yavaş elde edeceğinizi işaret eder. Yükselmek ve başarıya ulaşmak için biraz daha yolunuz olacağına alamet eder. 

Ayrıca bakabileceğiniz rüya tabirleri: Bayılmak

Rüyada Tansiyon Yükselmesi 

Rüyada tansiyon yükselmesi, ummadığınız birinden kötü sözler işiteceğinizi ve bu yüzden hayal kırıklığına uğrayacağınız işaret eder. Çok yakın gördüğünüz birinin size kalbinizi kıracak sözler söyleyeceğini ifade eder. Bu nedenle epey üzüleceğinizi ve bu olayın etkilerini kolay kolay atlatamayacağınızı gösterir. 

Rüyada Tansiyonun Yükseldiğini Görmek 

Rüyada tansiyonun yükseldiğini görmek, birçok manalara gelir. Geçim sıkıntısından kurtulacağınızı ve elinizin bollaşacağını işaret eder. Ayrıca bu rüya nefsi hırslarınızın size hükmedeceğine delalet eder. Çok para kazanma hırsı yüzünden bazı değerleri unutacağınızı rivayet eder. Ancak çok zaman sonra kendi özünüze döneceğinizi temsil eder. 

Rüyada tansiyonun yükseldiğini görmek nedir, bazı âlimlere göre mecaz anlamından yola çıkarak yorumlanmıştır. Bir kişiyle sebepsiz yere münakaşa yaşayacağınızı ve zarar gören tarafın siz olacağını işaret eder. 

Rüyada Tansiyon Aleti Görmek 

Rüyada tansiyon aleti görmek, sağlığınız konusunda gereğinden fazla titiz davranacağınızı işaret eder. Aslında herhangi bir rahatsızlığınız yoksa en ufak bir şeyde kendi kendinize evham yapacağınızı ifade eder. Bu rüyanın başka bir anlamı ise kendinizi garantiye almak, sigortalatmak anlamını taşır. 

Rüyada Tansiyon Hastası Olduğunu Görmek 

Rüyada tansiyon hastası olduğunu görmek, hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Ailenizle aradığınız mutluluğu ve saadeti yakalayacağınıza delalet eder. Eşinizle ve çoluk çocuğunuzla ağzınızın tadı kaçmadan konforlu bir hayat süreceğinizi işaret eder. Ayrıca bu rüya dosttan yana da şansınızın olacağını gösterir. Derdinize ve neşenize ortak olacak hayırlı, kaliteli ve ahlaklı dostlar edineceğinizi ifade eder. 

Rüyada Tansiyon Ölçmek Diyanet 

Rüyada tansiyon ölçmek Diyanet tabiri, takva sahibi olmak, hayırlı şeylerden feyz almak ve kötü işleri terk etmek anlamına gelir. Attığınız her adımda ve yapacağınız her işte yalnızca Allah’ın rızasını ve sevgisini düşünerek hareket edeceğinizi rivayet eder. Doğruluktan ayrılmayan bir kişi olacağınıza delalet eder. 

Tansiyon

“Rüyada Tansiyon Görmek” için bir yorum

  1. Merhaba, rüyamda iki tane genç erkek ölmüş ve sedyelerle dışarı çıkarıyorlar, fakat ölülerin gözleri açık. Arabada iki adet kapağı açık tabut var. Doktor geliyor yanıma ve tansiyonumu ölçüyor. Tansiyon aleti kırmızı, ufak ışıkları olan bir kutu gibi bir şeydi. O kutunun üzerinden su damlası alıp bir aletle ölünün yüzüne sürüyor. Doktora sessizce soruyorum “Gerçekten bunlar öldü mü?” diye. Gözleri açık olduklarından dolayı tereddüt ediyorum. Doktor “Tabi öldüler” diyor. Yorumlarsanız çok sevinirim. Hayır, olur inşallah… Kolaylıklar diliyorum…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir