Rüyada Tarhana Görmek

Rüyada tarhana çorbası içmek, o kimsenin tasa ve sıkıntıya maruz kalmasına işarettir. Rüyada tarhana yapmak, bir iş için en yararlı ve etkili sonuç getirecek şeyleri bir araya toplayacağınızın ve onları bir araya getirerek iyi bir iş çıkaracağınızın işaretidir. 

Rüyada tarhana yapan kadınlar görmek; örf, adet ve ananelerinize olan özleminizi gösterir. Bir memleket özlemi içine girmiş veya eski günleri yad edeceksiniz anlamındadır. 

Rüyada tarhanaları hazırlayıp paketlediğini ve kışa hazırlık yaptığınızı görmek, planlı ve tutumlu davranarak güzel paralar biriktireceksiniz demektir. Rüyada tarhana çorbası pişirdiğini görmek, bir insanın derdine deva olacağınızın anlamına gelir ki bu insan için çok içtenlikle ve sıcaklıkla bir şeyler hazırlayacaksınız demektir. 

Rüyada size birinin tarhana çorbası getirdiğini görmek, bir insanın desteğine ihtiyaç duyduğunuzu, bir insanın yaralarınıza merhem olmasını arzuladığınızın işaretidir.

Rüyada tarhana görmeden tarhananın kokusunu almak, büyüklerinizi özlediğinizin ve onları aramanız hal hatır sormanız ve dua almanız gerektiğine delalet eder. 

Rüyada tarhanayı olduğundan farklı bir renkte görmek, bir işi yaparken bir hata yaptığınızı ve bunu görmezden geldiğini ancak sonucun bu hatadan çok etkileneceğini gösterir.

Tarhana

“Rüyada Tarhana Görmek” üzerine 8 yorum

  1. Rüyamda yaşlı bir kadına, bir poşet içinde, kuru tarhana verdim. Rüyamın yorumunu iletirseniz sevinirim.

    1. Sevgili Gülay,

      Rüyada bir yaşlı kadına sizin tarhana veriyor olmanız bir büyüğün siz küçük olsanız da sizin deneyimlerinizden ve aklınızdan yararlanacağı anlamına gelir. Tarhanayı verirken ki niyetiniz iyi ise yani rüyanızda öyle hissediyorsanız o kişiye bir iyiliğiniz dokunacak demektir eğer ki iyi bir hisle yaklaşmıyorsanız o insana yaptığından ötürü bir ders vereceksiniz demektir.

      Hayır olsun inşallah.

  2. Ölen annemle tarhana yapıyorduk. Bir papağan kuşu vardı o da yardım etmiş bize, annem onu söylüyor. Ben de kuş ile konuşuyorum. Diyorum ki “Çok da güzel yapmışsın ama bak çok uzaklaşma ilerideki kargalar seni yiyebilir.” Cevap yazarsanız sevinirim. Teşekkür ederim.

  3. Annemin rüyamda bana beyaz, büyük, plastik kovada yeni yapılmış, pişirilmeye hazır kuru, beyaz, taze tarhana verdiğini gördüm. Yorumu hakkında dönüşünüzü rica ederim.

  4. Rüyamda koca bir kova kuru tarhana ıslattım pişirmek için. Sonra kıvamını beğenmedim, tekrar yeni baştan ıslattım. Yine beğenmedim. Sonra üçüncü kez ıslattım, “Bu sefer oldu” dedim ama pişirmedim. Yorumu iletirseniz sevinirim.

  5. Merhaba
    Ruyamda yokus yukarı bisiklette cikip bir dumduz bir yol gibinolan tepeye vardim.kenarlarinda sira sira yemyesil cicekler hayran hayran bakarken en sonda bir cuval gördüm icinde kum gibi tane olan beyaza yakin tarhana ve beyz nohut vardi nohutlardan alip tarhanayi elimle temizleyip yedim ve uyandim ama cok mutlu uyandim yorumlarmisınız rica etsem

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir