Rüyada Tas Görmek

Kadına yahut kadın hizmetçiye, rızka delalet eder. Rüyada tas vb. şeyleri görmek, çok güzel bir kadınla tanışılacağına ve aşk yaşanacağına yorulur.

Rüyada tas görmek, maşrapa olarak tabir edilir. Bir rivayete göre tas, ticaret vasıtasıdır. Bir başka rivayete göre de rüyada tas görmek, kadına veya faydalı bir hizmetçiye sahip olunacağına işarettir. Bazı rüya yorumcuları ise, rızka işaret eder, demişlerdir.

  • Ayrıca bakınız: 

Rüyada maşrapa görmek; temiz ve kirli olması ile iyiliğe ve kötülüğe delalet eder.

TAS

“Rüyada Tas Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Rüyamda bir tasta kuş yavrusu vardı. Daha yumurtadan yeni çıktı ve sonra tasta sular doldu taştı.

  2. Bakır taş gördüm. Bunun yanı sıra yeşil erik gördüm ve yedim. Bunun yorumu nedir?

  3. Merhabalar,

    Kısa bir rüya ama etkiledi beni

    rüyamda büyük tas, yani kaseler var. 2 – 3 tane şeffaf ve bu taslar alttan yukarı doğru doluyor. İlk önce bulgur gibi gördüm ufak taneli ben birini boşaltana kadar hemen doluyor diğeri. 2 tur gibi boşalttım sonra boş koyduğum kaselere alttan yani tabandan su doluyor tekrar. O esnada uyanıyorum. Nedir bundaki mana acaba tabi bir açıklaması var ise şimdiden teşekkür ederim saygılar. İyi günler.

    1. Merhaba, Baktığınızda güzel, derdiniz tasanız size minik bulgur taneleri gibi taşıyabileceğiniz kadar geliyor, ölene kadar irili ufaklı çözülmesi gereken problemler hiç bitmeyecek, sürekli bu tasları doldurup boşaltmamız gerekecek, bunlara dert olarak değil, hayatın bir parçası olarak bakmak gerek. Ancak daha önce yapmadığınız yöntemlerle sorunlarınızla baş etmeye çalışın. İyiden güzelden ayrılmadan, hak yemeden, başkasına da hayrınız dokunacak şekilde işler yapın. Hayır olsun inşallah. Sevgiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir