Rüyada Yavru Tavşan Görmek

Rüyada yavru tavşan görmek, ahlaksız bir eşe; tavşan yavruları kedere ve hüzne delalet eder. Cabir’ül-Magribi’ye göre; rüyada tavşan vakarlı iyi bir eştir. Kendisine ait olan bir tavşanın öldüğünü gören, eşi yüzünden bir musibete uğrar. 

Rüyada bir tavşanın kendisi ile konuştuğunu gören, herkesi şaşırtacak bir kadınla arkadaşlık eder. Tavşanın ensesini öptüğünü gören, eşiyle ters taraftan ilişki kurar. 

Ebu Sait El-Vaiz’e göre; tavşan görmek eşe, tutmak ise evlenmeye işarettir. Tavşanı kestiğini görmek, eşinden ayrılmaya delalet eder. Bazısı, tavşan görmek hayırlı değildir, diyor. 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada tavşan, kadındır. Tavşan tuttuğunu gören kimse evlenir. Tavşan kestiğini görmek, alacağı hanımın ömrünün az olacağına işarettir. Bazı tabirciler, tavşan görmek, korkak bir insana; bazı tabirciler ise tavşan kötü huylu bir kadına işarettir, dediler. Eline tavşan geçtiğini gören kimse ahlaksız bir hanım alır. Tavşanın etinden veya derisinden bir şey aldığını gören kimseye hanımı tarafından az bir hayır isabet eder. 

Rüyada eline tavşan yavrusu geçtiğini gören kimseye üzüntü, keder ve musibet erişir.

Ayrıca şu rüya tabirleri ve yorumlara bakınız: Tavşan Otu, Arap Tavşanı

Tavşan

“Rüyada Yavru Tavşan Görmek” üzerine 11 yorum

  1. Büyük bir tavşanın evin içerisinde dolaştığını gördüm ve eve kakasını yapıyordu. Çok farklı bir rüyaydı anlam veremedim. Hiç aklımdan çıkmıyor kalktığımdan beri lütfen bir yorum bekliyorum. Şimdiden teşekkürler, saygılarımla.

  2. Merhaba, sayın yetkili, rüyamda 8 yaşında kızımı bahçede oynarken beyaz bir tavşanın toprak altında yuva deliğinden çekip götürdüğünü ve bütün aramalarıma karşı bulamadığımı gördüm. Ne anlama geliyor acaba. Teşekkür eder saygılar sunarım.

  3. Rüyamda 2-3 kahverengi bir tavşanın erkek arkadaşımla bana zıplayarak geldiğini gördüm. Ben arabanın içindeyim bana bir şey yapmıyor ama onun kafasına atlıyor. Bu ne demek?

  4. Rüyamda iki adet beyaz yavru tavşanlarım varmış evde. Bir kafesin içindeler ben onları alıp seviyorum. Bunun anlamı nedir?

  5. Eşim rüyasında tavşanı kapının önünde kendine bakarken görüyor ve aynı tavşanı, aynı rüyayı iki kere görüyor. Şimdiden teşekkür ediyorum yorumunuz için ve yorumunuzu biran önce bekliyorum.

  6. Mezarlıkta yabani yavru tavşanlar gördüm. Ne anlama geliyor acaba? Çok merak ediyorum. Teşekkürler.

  7. Kahve renkli ve beyaz bir tavşan gördüm kahve renkli olanı vurdum beyazı ise kaçtı, tekrar geri geldi onu da vurdum.

  8. Ben rüyamda tavşan olduğumu gördüm annemle babamda tavşandı bir avcı hepimizi avladı sonra avcıyla arkadaş oldum bunu anlamı ne?

  9. Rüyamda sırtüstü yatıyorum. Sağ kolum altından bir tavsan geliyor. Yukarı doğru göbeğimden yukarı doğru, sanki hasret kalmış gibi boynuna doğru geliyor. Sanki saklanıyor. O sırada ben de de tuhaf korku değil de hani içi içine sığmaz mutluluk vardır ya. Öyle kıpır kıpır sevinç oluşuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir